Ovulasyon testi

Ben bi gebenin günlüğün testini kullanıyorum bana ayın 4 de pik 6 da çatlama dediler ama ayın 10 da yine pik oldu sizce durum nedir arkadaşlar
Yaaa bende bir gebenin gunlugu ebrunun testlerini ve jelini 2 ay kullandm ama sonuc alamadm
Umarım siz alırsinız

Pik yaklaşıyor testlere göre, tahmini 16/17 inde pik olacaktır. Teste devam edin ve dediğim gibi bu 3-4 günü sakın kaçırmayın
En son koyulaşıyordu. Kaçırdım mı sizce? Bugün silikleşti. Ufak kasık ağrım ve göğüs hassasiyetim var şuan.

Siliklestiyse yumurtan çatlamıştır canm bu gunleri degerlendir
Bakabilir misiniz. Burda Nurdan hanım bakıyordu sağolsun. 2 güne çatlar demişti. Öğlen 12.30 da yapıyorum testleri. Tarihleri yazıyor. Dün daha koyuydu. Şimdi iki test yaptım ayni anda ikisi de silik çıktı.

Eklentiler

• IMG_20230920_131732.jpg
    115,4 KB · Görüntüleme: 194
Bir gebenin gunlugu ebru hanımın testleri mi bu
Eger oyleyse ona da yaz donus yapiyor canım
Ben testlerinde hep silik cizgiyi gordum catlams gibi geldi bna
Ikisi de koyu cıkan hangi gündu ki

Bir gebenin gunlugu ebru hanımın testleri mi bu
Eger oyleyse ona da yaz donus yapiyor canım
Ben testlerinde hep silik cizgiyi gordum catlams gibi geldi bna
Ikisi de koyu cıkan hangi gündu ki
7 sinden beri yapıyorum. 18 i daha koyu oluştu.

Kızlar benim testler bu ay böyle çıktı sizce hangi günüdü yumurtlama

Eklentiler

• IMG_3881.jpeg
    85 KB · Görüntüleme: 242
Tamam o zaman yumurtlama gununmus canm artk yumurtan çatlamış
18 inden beri degerlendiriyorsnuz insallah
Esinde sorun varsa gun asiri yoksa 3 gun ustt uste iliski oneriliyor
Şuan 20 sinin koyuluğu 7 si gibi çıktı aynı sanki başa dönmüşüm gibi. Ebru hanım da daha çatlamamış daha çok erken dedi ama 7 sinden beri de oldu baya. Bende FLO uygulamasına göre 17 siydi. O zamandan beri değerlendirdik ama koyulaşmayı görüp pik göremeden başa döndü gibi geldi

7 eylulden beri mi yapıyorsun canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…