Ovulasyon testi

Yarın yine silik çıkarsa anla ki bu akşam yumurtan çatladı, inşallah bebişi görürüz iki hafta sonra bu arada kaç gün var adete
Ayy nur hanım ağzınızdan bal damlıyorrr İnşallah Rabbim hayırlısıyla nasip eder adet olarak normalde 28 eylülde olmam gerekiyor

Merhaba adetim 13 eylülde bitti 14 eylülde ovulasyon testi yaptım 15 ve 16 eylüle göre daha koyu çıktı ilk yaptığım test 15 eylülde kusuruma bakmayın beyaz yumurta akı gibi bir akıntı attım baya bir sonrasında o kaygan sıvı gelmemeye başladı adet bittikten 2 gün yumurtlama olur mu vajinal akıntım dan sonra kafam karıştı iyice testlerime bakıp yardımcı olursanız çok sevinirim

Bakar mısınız hala pik olmadı sanırım?

Eklentiler

• IMG_20230918_081452.jpg
    70,1 KB · Görüntüleme: 220
Merhaba kızlar ilk defa ovulasyon testi deniyorum. Ama pik konusunda tam olarak bilemiyorum acaba pik olmuştu mu yardımcı olursanız çok sevinirim
Merhabalar dünde dün yaptım böyleydi T çizgisi koyu olmadığı için değerlendirmedim bugün test yaptım iyice silikti sizce günü mü kaçırdım

Eklentiler

• 45E287CB-6B6A-4953-956B-91C4943D74B3.jpeg
    129,1 KB · Görüntüleme: 195
Merhabalar dünde dün yaptım böyleydi T çizgisi koyu olmadığı için değerlendirmedim bugün test yaptım iyice silikti sizce günü mü kaçırdım
Aslında T cizgisi daha koyu görünüyor. Pik olmuş sen testi bugün yaptıysan 3 günü değerlendir ve teste devam etmelisin :) çatlama bekliyorum bende

Aslında T cizgisi daha koyu görünüyor. Pik olmuş sen testi bugün yaptıysan 3 günü değerlendir ve teste devam etmelisin :) çatlama bekliyorum bende
Fotoğrafta öyle durmuş ama tam tersi aslında burada daha net mesela

Eklentiler

• B64E0389-8443-498D-9215-D03A631A9924.jpeg
    179,5 KB · Görüntüleme: 152
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…