Ovulasyon testi

Hiç ama hiç moralini bozma gerçekten ben adete 2 gün kala böyle görünmeyecek kadar silik bir çizgiyle öğrendim bekle gecikmeyi bakalım. Rabbim hayırlısıyla nasip eyler inşallah
Amiiin inşallah dediğin gibi olur yaaa çok umutluydum yaaa 2.5 yıldır bunun savaşını veriyorum

19 Kasım yumurtlama gördüm 20 çatladı
2 ekimde adet oldum 22 ekimde pik gördüm normalde adet 4 kasımdı ben adetten bir gün önce 3 kasımda bu şekilde öğrendim. Yani yok gibi öyle diyeyim zorla gölge gördüm beta 9 du aynı gün hesabını sen yap o yüzden en sağlıklı gecikme beklemek. Diğer belirgin olan testte gecikme 5 gün farka sen bak

Eklentiler

• IMG_5382_Original.jpeg
    63,4 KB · Görüntüleme: 48
  • D1110E95-0E6F-461A-B9F9-63F62E9F2198.jpeg
    41,9 KB · Görüntüleme: 43
Testin altından flaş tuttum o zaman ince bir çizgi gördüm. Ama her testte görünür mü bilmiyorum

Amiiin inşallah dediğin gibi olur yaaa çok umutluydum yaaa 2.5 yıldır bunun savaşını veriyorum
Umudunu hiç yitirme olur mu Rabbim zamanını bilir içini ferah tut ben hiç ihtimal vermediğimde öğrendim hamile olduğumu. Eski mesajlarımda var kızlara yazdım ben o ay o kadar hastalık geçirdim ki anlatamam içtiğim ilacın haddi hesabı yoktu dedim ki bir ümit. Allahtan umut kesilmez sen umut et dua et yeter

İnşallah sizde dua edin nolur hamilelerin duası kabul olurmuş

Benimde öyle regl 5 gün var dayanamadım yaptım ama negatif regl bekleyeceğim. İnşallah ikimizde hamileyizdir...
benim sanmıyorum canım 14 olmuş olsa kesin çıkardı,bu ay aşılama olacağım adet olayımda bitsin bu ağrılarım işkence resmen.bel bacak kasık gögüs:) senin daha var ama allahım nasip etsin inşallah

Tek bi yumurta gelişmiş az mı Burda okudum 2-3 diyorlar üzüldüm
Ya benim bildiğim kadarıyla zaten her ay 1 tane yumurtamız olgunlaşıp regl ile atılıyor. İlişki varsa döllenip bebek olabilir. Yani bazen kadınlarda ayda 2 yumurta olabiliyor buda ikiside döllenirse çift yumurta ikizi oluyor. 2 3 neye dayanarak söylüyorlar acaba yani farklı bir ilaç felan mı kullanıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…