- Konu Sahibi maviiderlerr
-
- #1.261
İyiyim canım dediğim gibi evet toplandım bir süre ilişki yaşamam sıkıntı olur diye moladayımÇok şükür ben de iyiyim canımEv işleri rutin haller Toparladın di miiiii kendini, yeni başlangıçlara hazır olalım
İyi ol ❣evet bana da doktorum 3 ay yasak demişti. Düşüğün bi ayağı içerde derlermiş büyüklerimiz ama benim 2düşükten sonra noluyor onu bilmiyorumİyiyim canım dediğim gibi evet toplandım bir süre ilişki yaşamam sıkıntı olur diye moladayım
Sen naptın bakalım bu ay nasılİyi ol ❣evet bana da doktorum 3 ay yasak demişti. Düşüğün bi ayağı içerde derlermiş büyüklerimiz ama benim 2düşükten sonra noluyor onu bilmiyorum
Sanırım en fazla değerlendirdiğim ay bu ay oluyor. 1gün boş 1gün dolu gidiyorum ama arada 2gün boş olduğu günler de oldu. Bakalım nasip. Övülmeyin testi aldım geçen sitede indirimdeydi olmadı ay başı ona başlarım size atarımSen naptın bakalım bu ay nasıl
Hadi bakalım bende gelecek ay almayı düşünüyorum kürtajdan 2 adet göreyim ondan sonra Ocak sonu gibi ancaSanırım en fazla değerlendirdiğim ay bu ay oluyor. 1gün boş 1gün dolu gidiyorum ama arada 2gün boş olduğu günler de oldu. Bakalım nasip. Övülmeyin testi aldım geçen sitede indirimdeydi olmadı ay başı ona başlarım size atarım
Aynen canım şubata kadar dinlendir kendiniHadi bakalım bende gelecek ay almayı düşünüyorum kürtajdan 2 adet göreyim ondan sonra Ocak sonu gibi anca
Haydi inşallah hayırlısıyla olacak Rabbim hayırlısıyla kolaylıkla hepimize nasip olsun inşallahSanırım en fazla değerlendirdiğim ay bu ay oluyor. 1gün boş 1gün dolu gidiyorum ama arada 2gün boş olduğu günler de oldu. Bakalım nasip. Övülmeyin testi aldım geçen sitede indirimdeydi olmadı ay başı ona başlarım size atarım
Amin canım hatçikHaydi inşallah hayırlısıyla olacak Rabbim hayırlısıyla kolaylıkla hepimize nasip olsun inşallah
Ayyyy maşallahhYok kızlar yarın gideceğim hayırlısıyla inşallah duyarım yarın 7 haftalık oluyoruz tambende çok heyecanlıyım Rabbim size bu heyecanların en güzelini en hayırlısını yaşatsın inşallah
Kötü hiç bi şey geçirme aklından. Sen demiştin bana inşirah süresi oku bol bol diye. Sen de eksik etme dilindenGüzel teyzeleri duyayım inşallah sizede yazacağım burdantedirginlikler korkular heyecan çok farklı bir ruh halindeyim Rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Tam pik olmamış ama bugünü de mutlaka değerlendir yumurtlama öncesi ve yumurtlama çok onemliymiş doktorum öyle demişti bende öyle uyguladım bakalım hayırlısı bende bekliyorum şuanMerhaba kızlar ilk defa ovulasyon testi deniyorum. Ama pik konusunda tam olarak bilemiyorum acaba pik olmuştu mu yardımcı olursanız çok sevinirim
1-2 gün içinde koyulaşır sperm sorunu yok ise değerlendirin bir kaç gün üst üsteMerhaba kızlar ilk defa ovulasyon testi deniyorum. Ama pik konusunda tam olarak bilemiyorum acaba pik olmuştu mu yardımcı olursanız çok sevinirim
Canım o konu eski arkadaşımız hamile1-2 gün içinde koyulaşır sperm sorunu yok ise değerlendirin bir kaç gün üst üste
Ne demek evet biz hep burada toplanıp konuşuyoruz kızlarla konu üste çıkıyor ondan oluyorAaaa sorry özür dilerim
Ay darısı başıma Allah'ım nolur kizçeler bana da dua edin nolur 9 gün varNe demek evet biz hep burada toplanıp konuşuyoruz kızlarla konu üste çıkıyor ondan oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?