• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testi

Ya benim bildiğim kadarıyla zaten her ay 1 tane yumurtamız olgunlaşıp regl ile atılıyor. İlişki varsa döllenip bebek olabilir. Yani bazen kadınlarda ayda 2 yumurta olabiliyor buda ikiside döllenirse çift yumurta ikizi oluyor. 2 3 neye dayanarak söylüyorlar acaba yani farklı bir ilaç felan mı kullanıyorlar
Aaa çok rahattım çok teşekkür ederim 20 mm boyutunda yumurtam iyi mi sizce

Yumurtlama in üstünden 15 gün geçti test yaptım negatif. Sizce olumsuz mu gecikme bekleyeyim mi 🥺
Canım tekrarladın mı testi? Benim de 20sinde akıntım olmuştu sanırım yumurtlamaydı. Adetlerim düzensiz zaten benim ama şu an test yapmadım sahan 😬😬

Usagiii Usagiii yumurtlamın üstünden 15 geçmiş ne hissediyorsunnn
Geçen aydaki gibi canım göğüslerim iri, yüzüstü çok yatamıyorum acıyor. Lavabo her zamanki gibi çok sık(su tüketimi) bi de çarşamba akşamıydı sanırım ağzıma, genzime afedersin kusmuk geldi geri yuttum 😁😁😁🙈

Yarın sabah ilk idrarla yap olur mu ❤️ erken olanı yap
TAaam ☺️❣️ Şimdi doktoruma da yazdım 3aylık ilaç kullanımım bitti diye gel sana çatlatma yumurta büyütme yapalım dedi.
O süreç nasıl ilerliyor biliyor musun hiç canım

TAaam ☺️❣️ Şimdi doktoruma da yazdım 3aylık ilaç kullanımım bitti diye gel sana çatlatma yumurta büyütme yapalım dedi.
O süreç nasıl ilerliyor biliyor musun hiç canım
Canım adetin 3. Günü falan herhalde bir ilaç veriyor kullanıyorsun onu yumurta büyütüyor sonra ilaç bitince çatlatma iğnesi yapılıyor sana o günleri değerlendiriyorsun doktorun tabi söyler sana benim kuzenim öyle oldu ve ilk denemede bebeği oldu yumurtaları güzel büyümüştü

Canım adetin 3. Günü falan herhalde bir ilaç veriyor kullanıyorsun onu yumurta büyütüyor sonra ilaç bitince çatlatma iğnesi yapılıyor sana o günleri değerlendiriyorsun doktorun tabi söyler sana benim kuzenim öyle oldu ve ilk denemede bebeği oldu yumurtaları güzel büyümüştü
Hımm hiç bilmiyordum canım evet doktorum da şimdi adet 3.gün gel dedi. Çok sağol canım benim. Hadi bakalım eğer sabah ki test negatifse adeti bekleyip gideceğim ☺️

Bi kaç bi şey daha soracağım 🙈 peki adet 3.gün hafta sonuna denk gelirse mantıken o ay eleniyorum sanırım bi de ne tür bi ilaç yani adetliyken karından ultrason bakar heralde di mi

Bi kaç bi şey daha soracağım 🙈 peki adet 3.gün hafta sonuna denk gelirse mantıken o ay eleniyorum sanırım bi de ne tür bi ilaç yani adetliyken karından ultrason bakar heralde di mi
Öyle birşey varsa ara doktorunu sor belki yazacağı iğneyi normal bir hemşire de o gün vurabilir

Back