- Konu Sahibi maviiderlerr
-
- #1.341
Hatçik iyi bebeği de duydu çok şükürHe tamam canım çok teşekkür ederimhatçikten haberin var mı nurrr ne yaptı acaba
Bugün de yapar mısın yumurtan belli büyüklüğe ulaşmamış olabilirEki Görüntüle 3347042
Benim 3 aralıkta mı pik olmuş? 4 aralıkta da kontrol çizgisiyle aynı görünüyordu anlamadımen alttaki ise 5 aralığın sonucu
ÇOk sevindim hatçikkkHatçik iyi bebeği de duydu çok şükürşuanlık herşey yolunda
En alttaki en son yaptığım. Yumurtanın büyümediği nasıl anlaşılıyor acaba?Bugün de yapar mısın yumurtan belli büyüklüğe ulaşmamış olabilir
Yumurta büyüyor ama belli bir büyüklüğe ulaşınca çatlıyor belki ulaşmadı pco falan var mı acaba baya yoğun ama silikleşmediEn alttaki en son yaptığım. Yumurtanın büyümediği nasıl anlaşılıyor acaba?
Geçen ay doktora kontrole gittim ultrason ile bakıldı hormon testi de yapıldı her şeyin normal olduğunu söylediYumurta büyüyor ama belli bir büyüklüğe ulaşınca çatlıyor belki ulaşmadı pco falan var mı acaba baya yoğun ama silikleşmedi
Bir kaç havuç tüketsen belki çatlamasına yardımcı olurGeçen ay doktora kontrole gittim ultrason ile bakıldı hormon testi de yapıldı her şeyin normal olduğunu söyledi
Çok üzüldüm canım. Rabbim ne derse o. İnşallah kosa zamanda tekrar hamile kalorsınCanım bugün için pik görünüyor. Teşekkür ederim bebeğimi 2 gün önce kaybettim. Allah sağlıklı hamilelikler nasip eylesin hepimize
Teşekkür ederim canım hepimize nasip etsin RabbimÇok üzüldüm canım. Rabbim ne derse o. İnşallah kosa zamanda tekrar hamile kalorsın
Nasıl oldun canım? Diğer kızlardan da ses soluk yokTeşekkür ederim canım hepimize nasip etsin Rabbim
Canım çok sancım var ya adet mi olacağım bilmiyorum 4 gündür mahvoldumNasıl oldun canım? Diğer kızlardan da ses soluk yok
NOrmalde adet önceside böyle ağrı olur muydu? Ben hiç çekmedim çünkü ağrı canım ya yani operasyondan sonraki adet önceleriCanım çok sancım var ya adet mi olacağım bilmiyorum 4 gündür mahvoldum
Yok hiç olmazdı gittim de birşey yok dedi ama kasılıyorum sürekli kıvranıyorum ağrıdan ya parol da kesmiyor niye böyle ağrıyor anlamıyorumNOrmalde adet önceside böyle ağrı olur muydu? Ben hiç çekmedim çünkü ağrı canım ya yani operasyondan sonraki adet önceleri
Çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin inşallahYok hiç olmazdı gittim de birşey yok dedi ama kasılıyorum sürekli kıvranıyorum ağrıdan ya parol da kesmiyor niye böyle ağrıyor anlamıyorum
Sende ne var ne yokNasıl oldun canım? Diğer kızlardan da ses soluk yok
Allah allah hiç anlamadım ben de. Doktora da gittim diyorsun. Üşütmüş olabilirsin belki de. Bana herkes üşütmiceksin bak başka bi şey istemiyorum diyordu acaba böyle bi durumdan mıYok hiç olmazdı gittim de birşey yok dedi ama kasılıyorum sürekli kıvranıyorum ağrıdan ya parol da kesmiyor niye böyle ağrıyor anlamıyorum
Olabilir canım çok üşüyorum ısınamıyorum hiç ondan herhaldeAllah allah hiç anlamadım ben de. Doktora da gittim diyorsun. Üşütmüş olabilirsin belki de. Bana herkes üşütmiceksin bak başka bi şey istemiyorum diyordu acaba böyle bi durumdan mı
Sana özel mesaj attım ama cevap vermeyinceSende ne var ne yok
Isıt kendini canım. Havlu ısıt sırtına koy, ayaklarına da sıcak su şişesi yap valaOlabilir canım çok üşüyorum ısınamıyorum hiç ondan herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?