- Konu Sahibi maviiderlerr
-
- #1.281
Hadi bakalım kullanıyor musun testAy darısı başıma Allah'ım nolur kizçeler bana da dua edin nolur 9 gün var
Yaptım değerlendirdim bıraktım işte testi bakalım inşallah ilk kez bu ay kullandımHadi bakalım kullanıyor musun test
Yaptım değerlendirdim bıraktım işte testi bakalım inşallah ilk kez bu ay kullandım
Ama ben 18-19 degerlendirebildimEvet canım 19 pik hadi bakalım
Spermler canlı kalıyor canım sen sorun etme içini ferah tutAma ben 18-19 degerlendirebildim
Bakalım şuan beklemedeyizSpermler canlı kalıyor canım sen sorun etme içini ferah tut
Mutlaka gel konuyu takibe al haber ver burayaBakalım şuan beklemedeyizinşallah bende güzel haberler ile tekrar buraya gelirim
Vereceğim 1 hafta sonra gebelik testi yapacağım inşallah o çift çizgiyi atacağım burayaMutlaka gel konuyu takibe al haber ver buraya
İnşallah senden de güzel haberler alacağız hoş geldinVereceğim 1 hafta sonra gebelik testi yapacağım inşallah o çift çizgiyi atacağım buraya
Merhaba hoşbuldumİnşallah senden de güzel haberler alacağız hoş geldin
Yumurtlama in üstünden 15 gün geçti test yaptım negatif. Sizce olumsuz mu gecikme bekleyeyim miİnşallah senden de güzel haberler alacağız hoş geldin
Normalde adet tarihin ne zamanYumurtlama in üstünden 15 gün geçti test yaptım negatif. Sizce olumsuz mu gecikme bekleyeyim mi
9 Aralık 5 gün varNormalde adet tarihin ne zaman
19 Kasım yumurtlama gördüm 20 çatladıNormalde adet tarihin ne zaman
4 Aralık yumurtlama canım 3 gün değerlendir sperm sorunu yok iseArkadaşlar yardım lütfen kafam çok karıştı döngümün 12ıncı günü dün ve bugün ovulusyon testi yapamaya başladım , laboquick kullandım 2 gündür bugünde ellime innov.ovulusyon testi gelince onuda yapayım dedim şimdi testlerin resimini atıyorum yumurtlama mı sizce laboquick başka diğer test daha silik çıktı ne yapmalıyım
Moralini bozma 5 gün daha erken olabilir yine de bekle bakalım olmazsa bu ay hep birlikte başlarız bende ovülasyon kullanacağım kürtaj sonrası adetime 10 gün kaldı4 Aralık yumurtlama canım 3 gün değerlendir sperm sorunu yok ise
Ben bu ay ovulasyon testi ile yaptım zaten valla çok umutluydum yaMoralini bozma 5 gün daha erken olabilir yine de bekle bakalım olmazsa bu ay hep birlikte başlarız bende ovülasyon kullanacağım kürtaj sonrası adetime 10 gün kaldı
Diğer teste silik çıkınca şaşırdım sormak istedim tamam ben yinede değerlendireyim bari4 Aralık yumurtlama canım 3 gün değerlendir sperm sorunu yok ise
Dur bakalım hemen üzülme burda da arkadaşlar hemen hamile kalmadı ki bir iki ay deneyelim olmazsaBen bu ay ovulasyon testi ile yaptım zaten valla çok umutluydum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?