Ovulasyon testi

Kızlar sağlık ocağında yapılan tahlilllerin sonucu artık ertesi güne mi yansıyor?

Ama yarını beklemek çok zor Devlet de hani babamızdı pöfff. Keşke acile gidebilseydim ağrım olmasaydı
Neden ağrın var canım kasık ağrısı ise benimde çok oluyordu ilk zamanlar ama lekelenme vardı bende çok olumsuz olacağı ordan belliydi lekelenmen yoksa korkma

Neden ağrın var canım kasık ağrısı ise benimde çok oluyordu ilk zamanlar ama lekelenme vardı bende çok olumsuz olacağı ordan belliydi lekelenmen yoksa korkma
Yok Allah’a şükür canım. Kasık ağrısı bi de yatıp dinlenmem gerekliymiş o yüzden uzak yol gitmim diye sağlık ocağına gitmiştim. Ama l*net olsun yani

Kızlar adetten 4 gün önce ve 2 gün önce innovita gebelik testi yaptım negatifti. Dün gece adetim başladı diye düşündüm açık kahve az bir akıntı gelmiş. Karın ağrım var ama bugün akıntı artmamış. Sizce yerleşme kanaması olabilir mi?

Ben yerleşme kanaması yaşamadım bilmiyorum ama garanti olması için gecikme bekle istersen. Adetinin 4 -5 gecikme gününde test yaptığında net çıkması gerek. Çıkarsa kan testi verirsin

Bendede hamile kalmadan önceki ayda bu şekilde oldu önce kahverengi geldi umutlandım yerleşme felan dedim ama sonra arttı. Normal regl oldum. Seni heyecanlandırmak yada üzmek istemem. Aynı şeyleri yaşadığım için beklemende fayda vardır.

Evet benim de adetim başladı. İnşallah gelecek aya nasip olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…