• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testi

Hiç ama hiç moralini bozma gerçekten ben adete 2 gün kala böyle görünmeyecek kadar silik bir çizgiyle öğrendim bekle gecikmeyi bakalım. Rabbim hayırlısıyla nasip eyler inşallah 🤲🏻
Amiiin inşallah dediğin gibi olur yaaa çok umutluydum yaaa 🙄 2.5 yıldır bunun savaşını veriyorum

19 Kasım yumurtlama gördüm 20 çatladı
2 ekimde adet oldum 22 ekimde pik gördüm normalde adet 4 kasımdı ben adetten bir gün önce 3 kasımda bu şekilde öğrendim. Yani yok gibi öyle diyeyim zorla gölge gördüm beta 9 du aynı gün hesabını sen yap o yüzden en sağlıklı gecikme beklemek. Diğer belirgin olan testte gecikme 5 gün farka sen bak

Eklentiler

• IMG_5382_Original.jpeg
    IMG_5382_Original.jpeg
    63,4 KB · Görüntüleme: 48
  • D1110E95-0E6F-461A-B9F9-63F62E9F2198.jpeg
    D1110E95-0E6F-461A-B9F9-63F62E9F2198.jpeg
    41,9 KB · Görüntüleme: 43
2 ekimde adet oldum 22 ekimde pik gördüm normalde adet 4 kasımdı ben adetten bir gün önce 3 kasımda bu şekilde öğrendim. Yani yok gibi öyle diyeyim zorla gölge gördüm beta 9 du aynı gün hesabını sen yap o yüzden en sağlıklı gecikme beklemek. Diğer belirgin olan testte gecikme 5 gün farka sen bak
Testin altından flaş tuttum o zaman ince bir çizgi gördüm. Ama her testte görünür mü bilmiyorum

Amiiin inşallah dediğin gibi olur yaaa çok umutluydum yaaa 🙄 2.5 yıldır bunun savaşını veriyorum
Umudunu hiç yitirme olur mu Rabbim zamanını bilir içini ferah tut ben hiç ihtimal vermediğimde öğrendim hamile olduğumu. Eski mesajlarımda var kızlara yazdım ben o ay o kadar hastalık geçirdim ki anlatamam içtiğim ilacın haddi hesabı yoktu dedim ki bir ümit. Allahtan umut kesilmez sen umut et dua et yeter 💙

Umudunu hiç yitirme olur mu Rabbim zamanını bilir içini ferah tut ben hiç ihtimal vermediğimde öğrendim hamile olduğumu. Eski mesajlarımda var kızlara yazdım ben o ay o kadar hastalık geçirdim ki anlatamam içtiğim ilacın haddi hesabı yoktu dedim ki bir ümit. Allahtan umut kesilmez sen umut et dua et yeter 💙
İnşallah sizde dua edin nolur hamilelerin duası kabul olurmuş 🤲

Benimde öyle regl 5 gün var dayanamadım yaptım ama negatif regl bekleyeceğim. İnşallah ikimizde hamileyizdir...🥺🥺🥺
benim sanmıyorum canım 14 olmuş olsa kesin çıkardı,bu ay aşılama olacağım adet olayımda bitsin bu ağrılarım işkence resmen.bel bacak kasık gögüs:) senin daha var ama allahım nasip etsin inşallah

Tek bi yumurta gelişmiş az mı Burda okudum 2-3 diyorlar üzüldüm
Ya benim bildiğim kadarıyla zaten her ay 1 tane yumurtamız olgunlaşıp regl ile atılıyor. İlişki varsa döllenip bebek olabilir. Yani bazen kadınlarda ayda 2 yumurta olabiliyor buda ikiside döllenirse çift yumurta ikizi oluyor. 2 3 neye dayanarak söylüyorlar acaba yani farklı bir ilaç felan mı kullanıyorlar

Back