- 17 Mayıs 2022
- 508
- 98
- 33
- 24
- Konu Sahibi maviiderlerr
- #1.301
Yok yok yumurtlama merak etme bazı testler maalesef böyle kafa karıştırıyorDiğer teste silik çıkınca şaşırdım sormak istedim tamam ben yinede değerlendireyim bari
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok yok yumurtlama merak etme bazı testler maalesef böyle kafa karıştırıyorDiğer teste silik çıkınca şaşırdım sormak istedim tamam ben yinede değerlendireyim bari
Teşekkür ederimYok yok yumurtlama merak etme bazı testler maalesef böyle kafa karıştırıyor
Hiç ama hiç moralini bozma gerçekten ben adete 2 gün kala böyle görünmeyecek kadar silik bir çizgiyle öğrendim bekle gecikmeyi bakalım. Rabbim hayırlısıyla nasip eyler inşallah9 Aralık 5 gün var
Amiiin inşallah dediğin gibi olur yaaa çok umutluydum yaaa 2.5 yıldır bunun savaşını veriyorumHiç ama hiç moralini bozma gerçekten ben adete 2 gün kala böyle görünmeyecek kadar silik bir çizgiyle öğrendim bekle gecikmeyi bakalım. Rabbim hayırlısıyla nasip eyler inşallah
Ama testin altından flaş tuttum o zaman ince bir çizgi gözüktü ama bilmiyorumHiç ama hiç moralini bozma gerçekten ben adete 2 gün kala böyle görünmeyecek kadar silik bir çizgiyle öğrendim bekle gecikmeyi bakalım. Rabbim hayırlısıyla nasip eyler inşallah
2 ekimde adet oldum 22 ekimde pik gördüm normalde adet 4 kasımdı ben adetten bir gün önce 3 kasımda bu şekilde öğrendim. Yani yok gibi öyle diyeyim zorla gölge gördüm beta 9 du aynı gün hesabını sen yap o yüzden en sağlıklı gecikme beklemek. Diğer belirgin olan testte gecikme 5 gün farka sen bak19 Kasım yumurtlama gördüm 20 çatladı
Testin altından flaş tuttum o zaman ince bir çizgi gördüm. Ama her testte görünür mü bilmiyorum2 ekimde adet oldum 22 ekimde pik gördüm normalde adet 4 kasımdı ben adetten bir gün önce 3 kasımda bu şekilde öğrendim. Yani yok gibi öyle diyeyim zorla gölge gördüm beta 9 du aynı gün hesabını sen yap o yüzden en sağlıklı gecikme beklemek. Diğer belirgin olan testte gecikme 5 gün farka sen bak
Umudunu hiç yitirme olur mu Rabbim zamanını bilir içini ferah tut ben hiç ihtimal vermediğimde öğrendim hamile olduğumu. Eski mesajlarımda var kızlara yazdım ben o ay o kadar hastalık geçirdim ki anlatamam içtiğim ilacın haddi hesabı yoktu dedim ki bir ümit. Allahtan umut kesilmez sen umut et dua et yeterAmiiin inşallah dediğin gibi olur yaaa çok umutluydum yaaa 2.5 yıldır bunun savaşını veriyorum
İnşallah sizde dua edin nolur hamilelerin duası kabul olurmuşUmudunu hiç yitirme olur mu Rabbim zamanını bilir içini ferah tut ben hiç ihtimal vermediğimde öğrendim hamile olduğumu. Eski mesajlarımda var kızlara yazdım ben o ay o kadar hastalık geçirdim ki anlatamam içtiğim ilacın haddi hesabı yoktu dedim ki bir ümit. Allahtan umut kesilmez sen umut et dua et yeter
Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı kolaylıkla evlatlarımızın kokusunu duymayı nasip eylesin inşallah. Rabbim isteyen tüm annelerin kucağını doldursun.İnşallah sizde dua edin nolur hamilelerin duası kabul olurmuş
Amiiin teşekkürler canım benimRabbim hepimize hayırlı sağlıklı kolaylıkla evlatlarımızın kokusunu duymayı nasip eylesin inşallah. Rabbim isteyen tüm annelerin kucağını doldursun.
Yumurtlama günü üzerindenkızlar adet gününü yumurtlama ğününden mi? çatladıktan soınramı hesaplıyoruz?
sağol canım buğün tam 14 ğün testlerim negatifYumurtlama günü üzerinden
Benimde öyle regl 5 gün var dayanamadım yaptım ama negatif regl bekleyeceğim. İnşallah ikimizde hamileyizdir...sağol canım buğün tam 14 ğün testlerim negatif
benim sanmıyorum canım 14 olmuş olsa kesin çıkardı,bu ay aşılama olacağım adet olayımda bitsin bu ağrılarım işkence resmen.bel bacak kasık gögüs:) senin daha var ama allahım nasip etsin inşallahBenimde öyle regl 5 gün var dayanamadım yaptım ama negatif regl bekleyeceğim. İnşallah ikimizde hamileyizdir...
Yumurtlama doğru doktoruma gittim hemen baktırdım 20 mm yumurta gelişmiş birtane boyu iyi mi arkadaşlarYok yok yumurtlama merak etme bazı testler maalesef böyle kafa karıştırıyor
İyi tabiki mutlaka değerlendir kaçırmaYumurtlama doğru doktoruma gittim hemen baktırdım 20 mm yumurta gelişmiş birtane boyu iyi mi arkadaşlar
Tek bi yumurta gelişmiş az mı Burda okudum 2-3 diyorlar üzüldümİyi tabiki mutlaka değerlendir kaçırma
Ya benim bildiğim kadarıyla zaten her ay 1 tane yumurtamız olgunlaşıp regl ile atılıyor. İlişki varsa döllenip bebek olabilir. Yani bazen kadınlarda ayda 2 yumurta olabiliyor buda ikiside döllenirse çift yumurta ikizi oluyor. 2 3 neye dayanarak söylüyorlar acaba yani farklı bir ilaç felan mı kullanıyorlarTek bi yumurta gelişmiş az mı Burda okudum 2-3 diyorlar üzüldüm