Ovulasyon testi

Merhaba nur hanım. Gebeliğiniz nasıl gidiyor. Biz denemeye devam ediyoruz. Artıked ovülasyon 14. Gün bugüne ait. İlk defa bu testleri deniyorum. Sizce yumurtlama öncesi koyulukmu.?
Değerlendirmeni yap Takip edersen eğer bir kaç güne direk silikleşmesi gerekiyor. Çatlamak üzere çünkü benimde 14. Günümde tam bu şekildeydi. Ben yazdım sana cevapsız kalmasın Nur hanım müsait olduğunda yine yazar. Biraz rahatsızdı

Çok teşekkür ederim. Artımedi burda okuduğuma göre kimse tavsiye etmiyo. Ama ben almış oldum. Bugünü değerlendirelim o zaman. Testimde kalmadı eczaneden yarın alır tekrar yaparım. İnşallah yarın pozitif olur.

Genellikle testlerimi öğlen 2-3 arası yapıyorum. Dünkü testtede 1.5 saat sıvı alımından sonra yaptım.
Dün silik çıkmış bugün koyuluk çok iyi normalde artarak giden bir koyuluk oluşuyor o yüzden sordum Allah hayırlısını versin inşallah sen değerlendir inşallah sağlıklı bir şekilde tutar

Bugün zaten pozitif görünüyor bendede şöyle olmuştu atayım sana

Eklentiler

• IMG_5336.jpeg
    103,3 KB · Görüntüleme: 35
Kaç aydır deniyoruz. İnşaallah bu ay tutar. Canım senin tuttu mu? İnşaallah hamilesindir.

Merhaba nur hanım. Gebeliğiniz nasıl gidiyor. Biz denemeye devam ediyoruz. Artıked ovülasyon 14. Gün bugüne ait. İlk defa bu testleri deniyorum. Sizce yumurtlama öncesi koyulukmu.?
Canım bugün için pik görünüyor. Teşekkür ederim bebeğimi 2 gün önce kaybettim. Allah sağlıklı hamilelikler nasip eylesin hepimize

Kızlar bu ay testsiz deneyeyim dedim elimde test var ama adet sonrası başlamamıştım. Ama az önce yumurta akı kıvamında uzayan bi akıntım oldu. Yumurtlamamıdır? Test yapsam diğer günler yapmadığım için anlayamam sanırım

Adetten ne kadar sonra geldi akıntı canım

Adetten ne kadar sonra geldi akıntı canım
Adetin ilk gününden sayıyoruz dimi canım. 5i adet ilk gün bugün 16.gün oluyor o zaman. Döngüm düzensiz hatırlarsan ama yumurta akı gibi bembeyaz bi akıntı geldi serçe parmak uzunluğunda

Adetin ilk gününden sayıyoruz dimi canım. 5i adet ilk gün bugün 16.gün oluyor o zaman. Döngüm düzensiz hatırlarsan ama yumurta akı gibi bembeyaz bi akıntı geldi serçe parmak uzunluğunda
Bu yumurtlamadır işte canım , bende hiç saymam o ak gibi olan uzantıdan anlarım hep. Öyle de hamile kalmıştım zaten onu takip ederek

Bu yumurtlamadır işte canım , bende hiç saymam o ak gibi olan uzantıdan anlarım hep. Öyle de hamile kalmıştım zaten onu takip ederek
Hadi hayırlısı o zaman canım ben şimdi değerlendirdim(yarım yamalak) peki peşpeşe mi devam edeceğim 3 gün

Hadi hayırlısı o zaman canım ben şimdi değerlendirdim(yarım yamalak) peki peşpeşe mi devam edeceğim 3 gün
Peşpeşe sperm kalitesini çok bozuyor , 1 gün ara ver canım 2 günde bir olarak değerlendir. Zaten spermler orda canlı kaldığı için peş peşeye gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…