- 10 Eylül 2023
- 171
- 77
- 18
- 29
- Konu Sahibi maviiderlerr
-
- #1.241
Değerlendirmeni yap Takip edersen eğer bir kaç güne direk silikleşmesi gerekiyor. Çatlamak üzere çünkü benimde 14. Günümde tam bu şekildeydi. Ben yazdım sana cevapsız kalmasın Nur hanım müsait olduğunda yine yazar. Biraz rahatsızdıMerhaba nur hanım. Gebeliğiniz nasıl gidiyor. Biz denemeye devam ediyoruz. Artıked ovülasyon 14. Gün bugüne ait. İlk defa bu testleri deniyorum. Sizce yumurtlama öncesi koyulukmu.?
Genellikle testlerimi öğlen 2-3 arası yapıyorum. Dünkü testtede 1.5 saat sıvı alımından sonra yaptım.Pik olarak duruyor şuanda koyuluk iyi. Değerlendirmelisin. Dün yaptığın teste saat ve sıvı alımına dikkat ettin mi ?
Çok teşekkür ederim. Artımedi burda okuduğuma göre kimse tavsiye etmiyo. Ama ben almış oldum. Bugünü değerlendirelim o zaman. Testimde kalmadı eczaneden yarın alır tekrar yaparım. İnşallah yarın pozitif olur.Değerlendirmeni yap Takip edersen eğer bir kaç güne direk silikleşmesi gerekiyor. Çatlamak üzere çünkü benimde 14. Günümde tam bu şekildeydi. Ben yazdım sana cevapsız kalmasın Nur hanım müsait olduğunda yine yazar. Biraz rahatsızdı
Dün silik çıkmış bugün koyuluk çok iyiGenellikle testlerimi öğlen 2-3 arası yapıyorum. Dünkü testtede 1.5 saat sıvı alımından sonra yaptım.
Bugün zaten pozitif görünüyor bendede şöyle olmuştu atayım sanaÇok teşekkür ederim. Artımedi burda okuduğuma göre kimse tavsiye etmiyo. Ama ben almış oldum. Bugünü değerlendirelim o zaman. Testimde kalmadı eczaneden yarın alır tekrar yaparım. İnşallah yarın pozitif olur.
Kaç aydır deniyoruz. İnşaallah bu ay tutar. Canım senin tuttu mu? İnşaallah hamilesindir.Bugün zaten pozitif görünüyor bendede şöyle olmuştu atayım sana
Dün silik çıkmış bugün koyuluk çok iyinormalde artarak giden bir koyuluk oluşuyor o yüzden sordum Allah hayırlısını versin inşallah sen değerlendir inşallah sağlıklı bir şekilde tutar
Canım bugün için pik görünüyor. Teşekkür ederim bebeğimi 2 gün önce kaybettim. Allah sağlıklı hamilelikler nasip eylesin hepimizeMerhaba nur hanım. Gebeliğiniz nasıl gidiyor. Biz denemeye devam ediyoruz. Artıked ovülasyon 14. Gün bugüne ait. İlk defa bu testleri deniyorum. Sizce yumurtlama öncesi koyulukmu.?
Rabbim hayırlısıyla inşallah yeniden nasip eylerCanım bugün için pik görünüyor. Teşekkür ederim bebeğimi 2 gün önce kaybettim. Allah sağlıklı hamilelikler nasip eylesin hepimize
Rabbime şükür tuttu hamileyim doktora gideceğim inşallah herşey yolundadır. Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize inşallahKaç aydır deniyoruz. İnşaallah bu ay tutar. Canım senin tuttu mu? İnşaallah hamilesindir.
Yaaaa ciddi misin gebe misin haticeee ay çoook sevindimRabbime şükür tuttu hamileyim doktora gideceğim inşallah herşey yolundadır. Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize inşallah
Nur hanımcığımCanım bugün için pik görünüyor. Teşekkür ederim bebeğimi 2 gün önce kaybettim. Allah sağlıklı hamilelikler nasip eylesin hepimize
Adetten ne kadar sonra geldi akıntı canımKızlar bu ay testsiz deneyeyim dedim elimde test var ama adet sonrası başlamamıştım. Ama az önce yumurta akı kıvamında uzayan bi akıntım oldu. Yumurtlamamıdır? Test yapsam diğer günler yapmadığım için anlayamam sanırım
Adetin ilk gününden sayıyoruz dimi canım. 5i adet ilk gün bugün 16.gün oluyor o zaman. Döngüm düzensiz hatırlarsanAdetten ne kadar sonra geldi akıntı canım
Bu yumurtlamadır işte canım , bende hiç saymam o ak gibi olan uzantıdan anlarım hep. Öyle de hamile kalmıştım zaten onu takip ederekAdetin ilk gününden sayıyoruz dimi canım. 5i adet ilk gün bugün 16.gün oluyor o zaman. Döngüm düzensiz hatırlarsanama yumurta akı gibi bembeyaz bi akıntı geldi serçe parmak uzunluğunda
Hadi hayırlısı o zaman canımBu yumurtlamadır işte canım , bende hiç saymam o ak gibi olan uzantıdan anlarım hep. Öyle de hamile kalmıştım zaten onu takip ederek
Peşpeşe sperm kalitesini çok bozuyor , 1 gün ara ver canım 2 günde bir olarak değerlendir. Zaten spermler orda canlı kaldığı için peş peşeye gerek yok.Hadi hayırlısı o zaman canımben şimdi değerlendirdim(yarım yamalak) peki peşpeşe mi devam edeceğim 3 gün
Çok şükür ben de iyiyim canımİyiyim ben canım sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?