• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testi

İyiyim canım dediğim gibi evet toplandım bir süre ilişki yaşamam sıkıntı olur diye moladayım ☺️😂
İyi ol ❣evet bana da doktorum 3 ay yasak demişti. Düşüğün bi ayağı içerde derlermiş büyüklerimiz ama benim 2düşükten sonra noluyor onu bilmiyorum 🤭😬😁

Sen naptın bakalım bu ay nasıl
Sanırım en fazla değerlendirdiğim ay bu ay oluyor. 1gün boş 1gün dolu gidiyorum ama arada 2gün boş olduğu günler de oldu. Bakalım nasip. Övülmeyin testi aldım geçen sitede indirimdeydi olmadı ay başı ona başlarım size atarım ☺️😁

Sanırım en fazla değerlendirdiğim ay bu ay oluyor. 1gün boş 1gün dolu gidiyorum ama arada 2gün boş olduğu günler de oldu. Bakalım nasip. Övülmeyin testi aldım geçen sitede indirimdeydi olmadı ay başı ona başlarım size atarım ☺️😁
Hadi bakalım bende gelecek ay almayı düşünüyorum kürtajdan 2 adet göreyim ondan sonra Ocak sonu gibi anca

Haydi inşallah hayırlısıyla olacak Rabbim hayırlısıyla kolaylıkla hepimize nasip olsun inşallah 💙

Yok kızlar yarın gideceğim hayırlısıyla inşallah duyarım yarın 7 haftalık oluyoruz tam 😌 bende çok heyecanlıyım Rabbim size bu heyecanların en güzelini en hayırlısını yaşatsın inşallah 😍

Yok kızlar yarın gideceğim hayırlısıyla inşallah duyarım yarın 7 haftalık oluyoruz tam 😌 bende çok heyecanlıyım Rabbim size bu heyecanların en güzelini en hayırlısını yaşatsın inşallah 😍
Ayyyy maşallahh ❣️❣️❣️ O güzel sesi dinledikten sonra doyasıya sindir güzelce ailenle sevdiklerinle sonra bizi de unutma ama bize de paylaş sevinciniii 😻😻

Güzel teyzeleri duyayım inşallah sizede yazacağım burdan 🤲🏻 tedirginlikler korkular heyecan çok farklı bir ruh halindeyim Rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Güzel teyzeleri duyayım inşallah sizede yazacağım burdan 🤲🏻 tedirginlikler korkular heyecan çok farklı bir ruh halindeyim Rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Kötü hiç bi şey geçirme aklından. Sen demiştin bana inşirah süresi oku bol bol diye. Sen de eksik etme dilinden 🙏🏻 Dualarımda olacaksın sen ve Nur da ❣️🙏🏻

Merhaba kızlar ilk defa ovulasyon testi deniyorum. Ama pik konusunda tam olarak bilemiyorum acaba pik olmuştu mu yardımcı olursanız çok sevinirim
Tam pik olmamış ama bugünü de mutlaka değerlendir yumurtlama öncesi ve yumurtlama çok onemliymiş doktorum öyle demişti bende öyle uyguladım bakalım hayırlısı bende bekliyorum şuan

Back