Ovulasyon testi

Merhaba canım yunurtlamadan sonra kaçıncı günün. Var mı belirtilerin
İnşaallah tutmuştur.
Canımmmm hala beklemedeyim yarin 10.gün ama bende test yapcak gözzz yok korkuyrum

Belirti ben bu ay cok fena oldum yusraam yumurtlama gununden beri sanci agri devamli bir snrlilik hali kasiklarim şimşişik belime yanma agri biri yumruk atiyr gibi bir kac gun masiklarimi tutarak yururdum dusun bana 8.gun bir bicak saplanmasi yasadim nefesim kesildi hala korkuyrum canim aciyacak diye donerken bile dikkatlu dinmeye calisiyrum birden hop diye kalkamiyrum bu ay bnm vcut cok yoruldu ama test yapmaya korkuyrum

Canım nasılsın soğan kürcü seni Var mı gelişme sende?

Canım nasılsın soğan kürcü seni Var mı gelişme sende?
Canımmmmmm hiahiahaia vallahi sogan kürü ile gebe kalirsam yayicam hahahah bugun 10 gun test yapamiyrim hahahah birsuru testim var ama bende tik yok cesaret yok 12.gun pazar gunu bekliyrim cannn sen nasilsin ?

Canımmmmmm hiahiahaia vallahi sogan kürü ile gebe kalirsam yayicam hahahah bugun 10 gun test yapamiyrim hahahah birsuru testim var ama bende tik yok cesaret yok 12.gun pazar gunu bekliyrim cannn sen nasilsin ?
Yay kız kim tutar seni ya hadi inşallah tatlım pazara da pek bi şey kalmadıııı çok ağır grip oldum tat koku herşey gitti. Mecbur antibiyotik ve başka ilaçlar da kullandım hala yatıyorum, ateşim çıkıyor ara ara zaten bu ay çok değerlendirememiştim üstüne grip de eklenince hüsran sanırım. Ama 1haftadır göğüslerim şiş gibi hissediyorum ve uzun zamandır bu kadar iri olduklarını hatırlamıyorum eşim bile farketti

Ayy cok gecmis olsun cnm benm ya antibiyotik kullnmasaydin keske xokmu agir oldun zararli ya birde bebik varsa ki insallh vardr yinede dikkt et cnm nane limon ihlamur falan ic
Rabbim mucizelerimizi gondersin

İnşallah bu ay olmuştur. Sende stresten kurtulursun. İçime doğuyo sanki senin bu ay oldu gibi.

Kizlar bugun 11.gun onca ağrı onca sancı heo bosaymıs okdar agri ve sanci cektimki batmalar o bu su olmayinca olmuyor erken gebelik testi yaptim negatif bembeyaz negatif neyse ara vericem kizlar hakkinizi helal edin cok yoruldum hepinizi opuyrum

Belki testi erken yapmış olabilirsin. Birkaç gün sonra tekrar test yaparsın

Hemen umudunu kaybetme benimde testim 12. Gün çok çok silik şekilde pozitife dönmüştü ondan önceki testler bembeyaz negatifti adet olmadığın sürece umut vardır inşallah bu ay yüzün güler

Hemen umudunu kaybetme benimde testim 12. Gün çok çok silik şekilde pozitife dönmüştü ondan önceki testler bembeyaz negatifti adet olmadığın sürece umut vardır inşallah bu ay yüzün güler
Cannnnn seni yerim teskkur ederim destegin icin benm zaten adte 2 gun kala lekelenme seklnde basliyor eger leke gelmezse pazartesi kan vercem tsh baktrmam gerek cnku ogun verebilirsem .s.ocaginda net cikar canim yarin 12.gun rabbim yar ve yardimcimiz olsun herkes kavussun mucixelerine dikkat et minnagima

Ne demek inşallah adet olmassın da güzel güzel sonuçlar alırsınn dua edicem senin içiinhaberdar et bizi de

Ne demek inşallah adet olmassın da güzel güzel sonuçlar alırsınn dua edicem senin içiinhaberdar et bizi de
Bakalim cannn bekleyip sabredicegiz haber verririm mutlaka yazarim tatlim benm allh razi olsun dualarinda yer verdihin icin dikkat et kendine cok opuyrum ikinizide

Usagiii canım naber var mı birşeyler
Yok canım ya. Zaten bu ay aramız limoniydi, araya ağır grip girdi derken pek değerlendirme olmamıştı. Göğüslerim iri ama acı vs yok, kasığımda batma oluyor ama sabah test yaptım çok net tek çizgi eşim de diyorki o testlerden biz hiç çift çizgi göremicez bence o testler bozuk

Sen nasılsın asıl canım benim. Sıkıntıların(aile)düzeldi mi? Bebişin ve sen sağlıklısındır umarım
Yani şükür diyelim canım bebişte iyi gidiyor şimdi 7. Haftadayım mide bulantılarım çok çok yoğun ne zaman geçer bilmiyorum ama kötü yani. İnşallah göreceksin çizgiyi sen merak etme inşallah en yakın zamanda

Rabbim en güzelini nasip etsin inşallah hayırlısıyla hiç üzülme sıkma canını Allah ol der ve olur

maviiderlerr yaa canımsınızz O kadar iyi geliyorsunuz ki paylaşmak, yazışmak bile iyi geliyor. Çünkü yüzyüze konuştuğumuz kişilerle ailemiz de dahil çoğu kişi geçer, hayırlısı demekten veya önyargıyla yaklaşmaktan, stres yaşatmaktan başka bi şey yapmıyor. Ama hani psikologla konuşuyormuşum gibi iyi geliyorsunuz

Bazı yaşadığımız şeyler bizi çok etkiliyor gerçekten duyduğumuz şeyler Aslı olan olmayan çoğu şey , stresin hiç birseyin anlamı yok doğru zamanında sağlıkla olsun bebeğin. Bir can emanet edilecek sana Allah tarafından demek ki vakti gelmedi , Rabbim çok bekletmeden sana güzel bir melek gönderir üzülme sende bizim canımızsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…