- 20 Eylül 2023
- 1.021
- 510
- 43
- Konu Sahibi maviiderlerr
-
- #1.221
Çok şükür inancımız var ki inancımıza sığınmaktan başka elimizden hiç bi şey gelmiyor. Tahliller, önlemler, gerekli görülen herşeyi yapıp Allah bekletiyorsa güzelleştiriyor deyip sabrıma devamBazı yaşadığımız şeyler bizi çok etkiliyor gerçekten duyduğumuz şeyler Aslı olan olmayan çoğu şey , stresin hiç birseyin anlamı yok doğru zamanında sağlıkla olsun bebeğin. Bir can emanet edilecek sana Allah tarafından demek ki vakti gelmedi , Rabbim çok bekletmeden sana güzel bir melek gönderir üzülmesende bizim canımızsın
Aynen ne güzel söyledin ve hiç olmaz dediğin zaman oluyor emin ol yeterki inanalım yeterki dua edelimÇok şükür inancımız var ki inancımıza sığınmaktan başka elimizden hiç bi şey gelmiyor. Tahliller, önlemler, gerekli görülen herşeyi yapıp Allah bekletiyorsa güzelleştiriyor deyip sabrıma devam
Yaa kızlar pembe leke geldi şimdiAynen ne güzel söyledin ve hiç olmaz dediğin zaman oluyor emin ol yeterki inanalım yeterki dua edelimve bana inan olacak hayırlısıyla kolaylıkla Rabbim yar ve yardımcımız olsun inşallah
Çok heyecanlandım normalde adete kaç gün var ?KIzlar adetime daha var. Pembe leke geldi peçeleye silince de kahverengi. Yerleşme kanaması olabilir mi? Sol kasık ve dol göğsüme batma oluyor? Yerleşme olup olmadığını anlamam için sanırım 2-3 beklemem mi gerekiyor? Erken gebelik testi yapsam çıkar mı? Vanilya neden bu kadar güzel kokar, babam güzel pasta yapmayı nereden öğrendi? Kafamda deli sorular
Malesef bende aynı durumu yaşıyorum ama bugün ultura pik yapmıs mutlaka degerlendırınKızlar merhaba ovulasyon testi yapıyorum galat hep çift çizgi ve aynı koyulukta çıkıyor. Bu durumu yaşayan var mı
Uzun zaman sonra 32.gün adet gördümÇok heyecanlandım normalde adete kaç gün var ?
Canım bence de bugün diğerlerine göre daha koyu pik gibi. Ama yarın da at bakalım çatlama mı olacak yoksa yumurtlama devam mıKızlar merhaba ovulasyon testi yapıyorum galat hep çift çizgi ve aynı koyulukta çıkıyor. Bu durumu yaşayan var mı
İnşallah ya ama 3 kasımda kide ilk yaptığımda bugün ki gibiydi kafamı karıştıran o oluyorMalesef bende aynı durumu yaşıyorum ama bugün ultura pik yapmıs mutlaka degerlendırın
Yani şöyle belirteyim bunu biri daha yaşamıştı kim hatırlamıyorum ama adet sonuna kadar kontrol etmelisin normalde benimde geçen ay 10 güne yakın koyu çıktı sonra kendiliğinden silikleşti. Silikleşme olmazsa doktorunla görüş. kişiden kişiye değişir endişe duyma 1 ay benim böyle oldu inanır mısın ayın nerdeyse hergününü değerlendirdimKızlar merhaba ovulasyon testi yapıyorum galat hep çift çizgi ve aynı koyulukta çıkıyor. Bu durumu yaşayan var mı
kız bu site seni atar mıUzun zaman sonra 32.gün adet gördümyanlış alarm ama bi an ben de çok heyecanlandım Hatçik yaaa bi de sabahtan beri siteye giremiyorum anlamadım. Dedim heralde adet gördüm siteden de elendim ☺
İşte buda yorucu bir durumYani şöyle belirteyim bunu biri daha yaşamıştı kim hatırlamıyorum ama adet sonuna kadar kontrol etmelisin normalde benimde geçen ay 10 güne yakın koyu çıktı sonra kendiliğinden silikleşti. Silikleşme olmazsa doktorunla görüş. kişiden kişiye değişir endişe duyma 1 ay benim böyle oldu inanır mısın ayın nerdeyse hergününü değerlendirdim
Ayy hiç sorma zaten o ay olmadı çünkü karşı tarafı çok yormamak gerek gün aşırı ilişki en doğrusu bunu bana nur hanım burda söylemişti sağolsun örnek vereyim kendi pik durumumdan adetim bitti benim 1-2 gün aralıklarla ilişki oldu. Sonra pik gördüm o günü değerlendirdim ertesi günü boş bıraktım sonra tekrar değerlendirdim. Çünkü her gün ilişki gerçekten sperm sayısını azalttığını düşünüyorum 3 günden fazla olunca sperm bayatlıyor.İşte buda yorucu bir durum
Evet en sağlıklısı 2 günde bir maalesef ben geçen ay testte anlayamadım hafif bir koyuluk oldu meğer o gün yumurtlamışım doktora gittim 2 gün sonra o şekilde öğrendim. Bu ay her yolu deniyorum amaAyy hiç sorma zaten o ay olmadı çünkü karşı tarafı çok yormamak gerek gün aşırı ilişki en doğrusu bunu bana nur hanım burda söylemişti sağolsun örnek vereyim kendi pik durumumdan adetim bitti benim 1-2 gün aralıklarla ilişki oldu. Sonra pik gördüm o günü değerlendirdim ertesi günü boş bıraktım sonra tekrar değerlendirdim. Çünkü her gün ilişki gerçekten sperm sayısını azalttığını düşünüyorum 3 günden fazla olunca sperm bayatlıyor.
Kız inanki hiç takmadım bu ay çünkü değerlendirme olmamıştı zatenkız bu site seni atar mıbende çok giremiyorum çalışıyorum fırsatım olmadı. Sen bir kendini rahatlat böyle çok takıyorsun kafana bak çok takınca olmuyor. 32 güne düşmüş bak demek ki bişeyler düzeliyor bide sen şu jeli dene mutlaka
Merhaba nur hanım. Gebeliğiniz nasıl gidiyor. Biz denemeye devam ediyoruz. Artıked ovülasyon 14. Gün bugüne ait. İlk defa bu testleri deniyorum. Sizce yumurtlama öncesi koyulukmu.?Mesela benim kuzuma hamile kaldığımı öğrendiğimde adet takvimine göre ovulasyon günüydü ama doktorum bana benim adetten sonra 3 ve 5. Günlerde yumurtladığımı söylemişti. Herkese göre değişiyor yani. Sende bugünü ve takip eden birkaç günü kaçırma
Pik olarak duruyor şuanda koyuluk iyi. Değerlendirmelisin. Dün yaptığın teste saat ve sıvı alımına dikkat ettin mi ?Merhaba nur hanım. Gebeliğiniz nasıl gidiyor. Biz denemeye devam ediyoruz. Artıked ovülasyon 14. Gün bugüne ait. İlk defa bu testleri deniyorum. Sizce yumurtlama öncesi koyulukmu.?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?