- 8 Ağustos 2023
- 5.801
- 6.610
- 118
- Konu Sahibi maviiderlerr
-
Pik sanırım ya yarın ya da ertesi gün. Ve siz bu 3 4 günü çok iyi değerlendirin yani bu hafta yumurta çatlaması olur bir kaç gün içinde olacak teste göreSon tarih bugün. Değerlendirilebilir mi? Pik olmuş mu? Çok anlamıyorum
Hayır henüz pik değil ama birden koyulaşma olabilir takip edinSon tarih bugün. Değerlendirilebilir mi? Pik olmuş mu? Çok anlamıyorum
Canım benim 3 gündür pozitif görünüyor bir sorun var mıdır acaba?Pik sanırım ya yarın ya da ertesi gün. Ve siz bu 3 4 günü çok iyi değerlendirin yani bu hafta yumurta çatlaması olur bir kaç gün içinde olacak teste göre
Testin resimini atar mısın 3 günlük atmadıysanCanım benim 3 gündür pozitif görünüyor bir sorun var mıdır acaba?
Evet canım bugün çatlamış yumurta3 gün böyleydi canım,yazı yazmayanı bu aksam yaptım 13.günün aksamı sanırım çatladı
Askim pazartesi ovülasyon gördüm ve denemeye basladım bugünde değerlendireceğiz 3 gün olcakEvet canım bugün çatlamış yumurtaumarım dünü değerlendirmişsindir. Bugünü ve yarını da değerlendir mutlaka ilişkiden sonra ayaklarını havaya kaldır, ben böyle hamile kalmıştım kızıma inan ilk deneme de de olmuştu
Bence bu haftayı güzel değerlendir bir kaç gün içinde tam koyulaşacaktır kaçırma
Benimkinede bakar mısınızEvet canım bugün çatlamış yumurtaumarım dünü değerlendirmişsindir. Bugünü ve yarını da değerlendir mutlaka ilişkiden sonra ayaklarını havaya kaldır, ben böyle hamile kalmıştım kızıma inan ilk deneme de de olmuştu
Evet canım bir kaç gün içinde çatlayacak devam et teste pik olmasına bir iki gün var yok bugünleri çok iyi değerlendir pazartesiye kadarBenimkinede bakar mısınızacaba yaklaşıyor mu normal bu mobil uygulamalara göre benim yumurtlamam normalde bugün ama pik olmamış acaba bu mobil uygulamalar yalnış mı testi mi takip etmem gerekiyor kafam çok karıştı kusura bakmayın lütfen rahatsız ettim sizi
Çok teşekkür ederim çok sağolun bekleyelim bakalım neler olacak size atacağım burdanEvet canım bir kaç gün içinde çatlayacak devam et teste pik olmasına bir iki gün var yok bugünleri çok iyi değerlendir pazartesiye kadar
Güzel haberlerle gel , bugünleri sakın kaçırmaÇok teşekkür ederim çok sağolun bekleyelim bakalım neler olacak size atacağım burdan
İki testi birlikte atar mısınızDünün ve bugünün testi
İki testi birlikte atar mısınız
Beyaz akıntı bende de oluyor yumurtlama zamanlarımda. Ama şuan da pik yok testlerinizi tekrarlamaya devam edin tahminimce 16 17 sinde pik görebilirsiniz. Siz bugünleri hatta bu haftayı güzel değerlendirin. Yarın da test yapın 3 ünü birlikte atın bakalım tekrarSize attığım testin dün ve bugün ki halı. Bugün de Beyaz sülüksü bir sıvı geliyor. Normalde ovulasyon uygulaması 16 sı göstermişti ovulasyon günümü. Ama bu beyaz sülüksü sıvı neden olur
Çok teşekkür ederim. Ovulasyon uygulamaları 16 sı yumurtlama günü olarak gösteriyor. Muhtemelen yaklaşıyor. Yarın tekrar atarım :))Beyaz akıntı bende de oluyor yumurtlama zamanlarımda. Ama şuan da pik yok testlerinizi tekrarlamaya devam edin tahminimce 16 17 sinde pik görebilirsiniz. Siz bugünleri hatta bu haftayı güzel değerlendirin. Yarın da test yapın 3 ünü birlikte atın bakalım tekrar
Tamamdır , inşallah bebeğiniz bu ay size tutunurÇok teşekkür ederim. Ovulasyon uygulamaları 16 sı yumurtlama günü olarak gösteriyor. Muhtemelen yaklaşıyor. Yarın tekrar atarım :))
İnşallahTamamdır , inşallah bebeğiniz bu ay size tutunur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?