- 10 Eylül 2023
- 171
- 77
- 18
- 29
- Konu Sahibi maviiderlerr
Dünüde bugünüde değerlendirdim yarın bir daha bakacağımÜstteki test güzel pikti çatlıyor olabilir. Bugünü değerlendir canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dünüde bugünüde değerlendirdim yarın bir daha bakacağımÜstteki test güzel pikti çatlıyor olabilir. Bugünü değerlendir canım
Yarın yine silik çıkarsa anla ki bu akşam yumurtan çatladı, inşallah bebişi görürüz iki hafta sonra bu arada kaç gün var adeteDünüde bugünüde değerlendirdim yarın bir daha bakacağım
Ayy nur hanım ağzınızdan bal damlıyorrr İnşallah Rabbim hayırlısıyla nasip eder adet olarak normalde 28 eylülde olmam gerekiyorYarın yine silik çıkarsa anla ki bu akşam yumurtan çatladı, inşallah bebişi görürüz iki hafta sonra bu arada kaç gün var adete
İnşallah gelmez bekleyelim bakalımAyy nur hanım ağzınızdan bal damlıyorrr İnşallah Rabbim hayırlısıyla nasip eder adet olarak normalde 28 eylülde olmam gerekiyor
Merhaba adetim 13 eylülde bitti 14 eylülde ovulasyon testi yaptım 15 ve 16 eylüle göre daha koyu çıktı ilk yaptığım test 15 eylülde kusuruma bakmayın beyaz yumurta akı gibi bir akıntı attım baya bir sonrasında o kaygan sıvı gelmemeye başladı adet bittikten 2 gün yumurtlama olur mu vajinal akıntım dan sonra kafam karıştı iyice testlerime bakıp yardımcı olursanız çok sevinirimİnşallah rabbim kucağınızı boş bırakmasın , kimseyi de unutmasın. Hakeden hakkıyla büyütecek herkese versin Rabbim. Atın yine test yaptıkça ne olacak cevaplarız, bir sürü arkadaş var burda hepimiz yardımcı oluruz birbirimize
Henüz pik yok devam edin testlere koyulaşmaya başlıyor
Teşekkür ederimHenüz pik yok devam edin testlere koyulaşmaya başlıyor
Bakar mısınız hala pik olmadı sanırım?Beyaz akıntı bende de oluyor yumurtlama zamanlarımda. Ama şuan da pik yok testlerinizi tekrarlamaya devam edin tahminimce 16 17 sinde pik görebilirsiniz. Siz bugünleri hatta bu haftayı güzel değerlendirin. Yarın da test yapın 3 ünü birlikte atın bakalım tekrar
Yok ama koyulaşıyor devam edin 2 güne koyulaşırBakar mısınız hala pik olmadı sanırım?
Merhabalarr Sizce son durum nedirYok ama koyulaşıyor devam edin 2 güne koyulaşır
Bugünü de değerlendirin , yarın yine test yapıp atar mısınızMerhabalarr Sizce son durum nedir
Denerek ayı kapatacağım nur hanım es geçtiğim gün yok ovülasyon benim dengemle oynadıBugünü de değerlendirin , yarın yine test yapıp atar mısınız
Merhabalar dünde dün yaptım böyleydi T çizgisi koyu olmadığı için değerlendirmedim bugün test yaptım iyice silikti sizce günü mü kaçırdımMerhaba kızlar ilk defa ovulasyon testi deniyorum. Ama pik konusunda tam olarak bilemiyorum acaba pik olmuştu mu yardımcı olursanız çok sevinirim
Aslında T cizgisi daha koyu görünüyor. Pik olmuş sen testi bugün yaptıysan 3 günü değerlendir ve teste devam etmelisin :) çatlama bekliyorum bendeMerhabalar dünde dün yaptım böyleydi T çizgisi koyu olmadığı için değerlendirmedim bugün test yaptım iyice silikti sizce günü mü kaçırdım
Hahaha bu ay ya olacak ya olacak adete kaç kaldıDenerek ayı kapatacağım nur hanım es geçtiğim gün yok ovülasyon benim dengemle oynadı
Fotoğrafta öyle durmuş ama tam tersi aslında burada daha net meselaAslında T cizgisi daha koyu görünüyor. Pik olmuş sen testi bugün yaptıysan 3 günü değerlendir ve teste devam etmelisin :) çatlama bekliyorum bende
Sizce yumurtalama mı?Aslında T cizgisi daha koyu görünüyor. Pik olmuş sen testi bugün yaptıysan 3 günü değerlendir ve teste devam etmelisin :) çatlama bekliyorum bende
Ayyy bu gene pozitif acaba benim çatlama ile ilgili bir problemim mi var ki yoksa böyle durumlar normal mi bat 28Hahaha bu ay ya olacak ya olacak adete kaç kaldı
Bence sen şansını dene inan testler konusunda insanın kafası çok karışıyor ve olmayacak şey oluyorSizce yumurtalama mı?