• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testi

En son 20 si yaptım onu da köşeye yapıştırdım. Gördünüz mü bilmiyorum. Amin Rabbim aratmasın anne olmak isteyen herkese in kucağını boş bırakmasın. Evet Ebru hanım ın testleri

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    114,9 KB · Görüntüleme: 243
Hahaha bağımlılık yapıyor ama demi 😂
Ahah valla öyle. Ben saf öncesinde zannediyordum ki hemen ilk ilişkide hamile kalacağım işe girdim şimdi çıkamıyorum😂😂😅😅 Rabbim hakkıyla annelik yapacak kimsenin kucağını boş bırakmasın Rabbim hepsine hayırlısıyla tek tek evlatlarını kucağına almak nasip olsun yanı sırada bize diyelim 😍

Ahah valla öyle. Ben saf öncesinde zannediyordum ki hemen ilk ilişkide hamile kalacağım işe girdim şimdi çıkamıyorum😂😂😅😅 Rabbim hakkıyla annelik yapacak kimsenin kucağını boş bırakmasın Rabbim hepsine hayırlısıyla tek tek evlatlarını kucağına almak nasip olsun yanı sırada bize diyelim 😍
İnşallah öyle tabi ki , bu arada bu bir kaç günü de lütfen boş geçmeyin. Ne olur ne olmaz siz işinizi sağlama alın 🤭

Evet canım bir kaç gün içinde çatlayacak devam et teste pik olmasına bir iki gün var yok bugünleri çok iyi değerlendir pazartesiye kadar 🌸🌸
Hayırlı akşamlar. Benim sen çatlama olmuş sanırım. Kafam karıştı da anlarsanız bi bakabilir misiniz 🌺🌺🌺

Evet canım sabah çatlama görünüyor. Bugünü değerlendir 🌸❤️ Usagiii Usagiii
Cumartesi, Pazar, dün ve bugünü değerlendirebildim canım. Ama pil sanırım Pazartesi o günü kaçırdım. Her şey nasip tabi ama Pazartesi gününe bi kafam takılmadı değil hani ☺️🤗🌺

Back