• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testi

Eklentiler

• IMG_20230915_125444_732.webp
    IMG_20230915_125444_732.webp
    216,2 KB · Görüntüleme: 111
  • IMG_20230915_125832.jpg
    IMG_20230915_125832.jpg
    86,8 KB · Görüntüleme: 374
Kızlar 10 eylül de adetim bitti ve 14 eylülde ovülasyon testine başladım bugün 2. Ovülasyon testim çizgi koyulaştı acaba yumurtlama mı bukadar erken olabilir mi

Eklentiler

• 2E932A71-EA07-4425-8DD4-CDFEBD08C5F9.jpeg
    2E932A71-EA07-4425-8DD4-CDFEBD08C5F9.jpeg
    107 KB · Görüntüleme: 456
Kızlar 10 eylül de adetim bitti ve 14 eylülde ovülasyon testine başladım bugün 2. Ovülasyon testim çizgi koyulaştı acaba yumurtlama mı bukadar erken olabilir mi
Evet yumurtlama, bazen erken de olabiliyor

Pik olmak üzere baya koyulaştı bu akşam ve yarın da test yapın ve bu 2-3 geceyi değerlendirin ☺️
Tamamdır çok ama çok teşekkür ederim. Gerçekten sıkılmadan bunalmadan cevap veriyorsunuz sayfalarda görüyorum sizi herkese yardımcı olmaya çalışıyorsunuz Rabbim gönlünüzden geçeni nasip eylesin hayırlısıyla size :)

Tamamdır çok ama çok teşekkür ederim. Gerçekten sıkılmadan bunalmadan cevap veriyorsunuz sayfalarda görüyorum sizi herkese yardımcı olmaya çalışıyorsunuz Rabbim gönlünüzden geçeni nasip eylesin hayırlısıyla size :)
İnşallah rabbim kucağınızı boş bırakmasın , kimseyi de unutmasın. Hakeden hakkıyla büyütecek herkese versin Rabbim. Atın yine test yaptıkça ne olacak cevaplarız, bir sürü arkadaş var burda hepimiz yardımcı oluruz birbirimize ❤️

Merhaba benim adetim 3 gün gecikti hiçbir belirtimde yok gebelik testi yoktu ovulasyon yaptım pozitif olmaya başladı yumurtlama olma ihtimali nedir acaba ya kafam çok karışık şu an adet olmadan yumurtlama olurmuki

Eklentiler

• IMG_1983.jpeg
    IMG_1983.jpeg
    166,6 KB · Görüntüleme: 336
Merhaba benim adetim 3 gün gecikti hiçbir belirtimde yok gebelik testi yoktu ovulasyon yaptım pozitif olmaya başladı yumurtlama olma ihtimali nedir acaba ya kafam çok karışık şu an adet olmadan yumurtlama olurmuki
Gebelik testi yapar mısınız ? Gecikmeniz var Ovülasyon çift çizgi gebelik ihtimaliniz var lütfen kan verin ve ya test yapın

Gebelik testi yapar mısınız ? Gecikmeniz var Ovülasyon çift çizgi gebelik ihtimaliniz var lütfen kan verin ve ya test yapın
Bazıları iki çizgide aynı koyulukta olmalı falan diyor ama anlamadım valla kuzum akşama eşime aldırıyımda sabah yaparım ovulasyonlara devam etsem mi acaba

Bazıları iki çizgide aynı koyulukta olmalı falan diyor ama anlamadım valla kuzum akşama eşime aldırıyımda sabah yaparım ovulasyonlara devam etsem mi acaba
Gebelik testi yap , negatif olursa eğer. Adetini bekle şimdilik. Hatta mümkünse bir doktora görün hafta içi. Sabah testini yapıp haber bekliyoruz ❤️

Gebelik testi yap , negatif olursa eğer. Adetini bekle şimdilik. Hatta mümkünse bir doktora görün hafta içi. Sabah testini yapıp haber bekliyoruz ❤️
Tamam teşekkür ederim özelden müsaadeniz olursa atarım yaptığım ovulasyonuda gebeliğide🥰🙏

Var canım ama çok uçuk fiyatlar :KK43: 800 tl falan yani bunu almamız çok zor
Bilmiyorum türkiyede varmı ama Clearblue testleri çok daha kullanışlı.
Direk gülücük çıkıyor pikte.
çok pahalı onlara baktımda ben. Yani 5 adet test için 890 tl isteniyor. Normal ovülasyon testleri işimizi görüyor 🥹 tavsiyen için teşekkürler

Back