- 8 Ağustos 2023
- 5.844
- 6.672
- 118
- Konu Sahibi maviiderlerr
Merhaba, çektim üç günü birden bakabilir misinizTamamdır , inşallah bebeğiniz bu ay size tutunur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba, çektim üç günü birden bakabilir misinizTamamdır , inşallah bebeğiniz bu ay size tutunur
Pik yaklaşıyor testlere göre, tahmini 16/17 inde pik olacaktır. Teste devam edin ve dediğim gibi bu 3-4 günü sakın kaçırmayınMerhaba, çektim üç günü birden bakabilir misiniz
Evet yumurtlama, bazen erken de olabiliyorKızlar 10 eylül de adetim bitti ve 14 eylülde ovülasyon testine başladım bugün 2. Ovülasyon testim çizgi koyulaştı acaba yumurtlama mı bukadar erken olabilir mi
Tşk ederimEvet yumurtlama, bazen erken de olabiliyor
Bu ne zaman tam anlamıyla koyulaşacak sizce :)Bence bu haftayı güzel değerlendir bir kaç gün içinde tam koyulaşacaktır kaçırma :)
Pik olmak üzere baya koyulaştı bu akşam ve yarın da test yapın ve bu 2-3 geceyi değerlendirinBu ne zaman tam anlamıyla koyulaşacak sizce :)
Tamamdır çok ama çok teşekkür ederim. Gerçekten sıkılmadan bunalmadan cevap veriyorsunuz sayfalarda görüyorum sizi herkese yardımcı olmaya çalışıyorsunuz Rabbim gönlünüzden geçeni nasip eylesin hayırlısıyla size :)Pik olmak üzere baya koyulaştı bu akşam ve yarın da test yapın ve bu 2-3 geceyi değerlendirin
İnşallah rabbim kucağınızı boş bırakmasın , kimseyi de unutmasın. Hakeden hakkıyla büyütecek herkese versin Rabbim. Atın yine test yaptıkça ne olacak cevaplarız, bir sürü arkadaş var burda hepimiz yardımcı oluruz birbirimizeTamamdır çok ama çok teşekkür ederim. Gerçekten sıkılmadan bunalmadan cevap veriyorsunuz sayfalarda görüyorum sizi herkese yardımcı olmaya çalışıyorsunuz Rabbim gönlünüzden geçeni nasip eylesin hayırlısıyla size :)
Gebelik testi yapar mısınız ? Gecikmeniz var Ovülasyon çift çizgi gebelik ihtimaliniz var lütfen kan verin ve ya test yapınMerhaba benim adetim 3 gün gecikti hiçbir belirtimde yok gebelik testi yoktu ovulasyon yaptım pozitif olmaya başladı yumurtlama olma ihtimali nedir acaba ya kafam çok karışık şu an adet olmadan yumurtlama olurmuki
Merhaba kızlar ilk defa ovulasyon testi deniyorum. Ama pik konusunda tam olarak bilemiyorum acaba pik olmuştu mu yardımcı olursanız çok sevinirim
Var canım ama çok uçuk fiyatlar 800 tl falan yani bunu almamız çok zor buradaBilmiyorum türkiyede varmı ama Clearblue testleri çok daha kullanışlı.
Direk gülücük çıkıyor pikte.
Bazıları iki çizgide aynı koyulukta olmalı falan diyor ama anlamadım valla kuzum akşama eşime aldırıyımda sabah yaparım ovulasyonlara devam etsem mi acabaGebelik testi yapar mısınız ? Gecikmeniz var Ovülasyon çift çizgi gebelik ihtimaliniz var lütfen kan verin ve ya test yapın
Gebelik testi yap , negatif olursa eğer. Adetini bekle şimdilik. Hatta mümkünse bir doktora görün hafta içi. Sabah testini yapıp haber bekliyoruzBazıları iki çizgide aynı koyulukta olmalı falan diyor ama anlamadım valla kuzum akşama eşime aldırıyımda sabah yaparım ovulasyonlara devam etsem mi acaba
Tamam teşekkür ederim özelden müsaadeniz olursa atarım yaptığım ovulasyonuda gebeliğideGebelik testi yap , negatif olursa eğer. Adetini bekle şimdilik. Hatta mümkünse bir doktora görün hafta içi. Sabah testini yapıp haber bekliyoruz
Bekliyorum mutlaka atınTamam teşekkür ederim özelden müsaadeniz olursa atarım yaptığım ovulasyonuda gebeliğide
Akşam yaptım böyle çıktı nur hanım acaba çatladı mı yanı bu kadar çabuk çatlayabilir miPik olmak üzere baya koyulaştı bu akşam ve yarın da test yapın ve bu 2-3 geceyi değerlendirin
Var canım ama çok uçuk fiyatlar 800 tl falan yani bunu almamız çok zor
çok pahalı onlara baktımda ben. Yani 5 adet test için 890 tl isteniyor. Normal ovülasyon testleri işimizi görüyor tavsiyen için teşekkürlerBilmiyorum türkiyede varmı ama Clearblue testleri çok daha kullanışlı.
Direk gülücük çıkıyor pikte.
Üstteki test güzel pikti çatlıyor olabilir. Bugünü değerlendir canımAkşam yaptım böyle çıktı nur hanım acaba çatladı mı yanı bu kadar çabuk çatlayabilir mi