- Konu Sahibi maviiderlerr
-
Çok ilginc ayni idrarlami yaptino testtemi ovü testi ayni idrarla yapmissin ama mor olanin t cizgisi daha koyu lanoquickden bizim lh hormonumu algilamiyr bu laboquick anlamadmki ondan baska varmi bugunde ayni idrarla deneseydin ebrunun ovü testiniMor olanı dün yaptım 19 yazan testle beraber aynı saatte aynı anda miratech markası
Yok sabah eşim çöpe attı kalan testleri hiç aklıma gelmedi keşke deneseydimÇok ilginc ayni idrarlami yaptino testtemi ovü testi ayni idrarla yapmissin ama mor olanin t cizgisi daha koyu lanoquickden bizim lh hormonumu algilamiyr bu laboquick anlamadmki ondan baska varmi bugunde ayni idrarla deneseydin ebrunun ovü testini
A niye attıYok sabah eşim çöpe attı kalan testleri hiç aklıma gelmedi keşke deneseydim
Ben attırdım diğer test pozitif gösterirken o negatif çıkıyor başka test sipariş etmiştim onunla devam ediyim diye düşündümA niye attı
O Mor olanlarimi attiniz çope canim keske atmasaydinda ikisinide ayni idrarla deneseydin o mor laboquick den daha lh hormonunu gostermsBen attırdım diğer test pozitif gösterirken o negatif çıkıyor başka test sipariş etmiştim onunla devam ediyim diye düşündüm
Yok mor olanını atmadım laboquick marka olan testi atmistimO Mor olanlarimi attiniz çope canim keske atmasaydinda ikisinide ayni idrarla deneseydin o mor laboquick den daha lh hormonunu gosterms
Canim bende sana o mor olani soruyrum mor olan dün labo ile ayni idrarda neden ayni cizgiyi vermemis mor olan daha koyu labodan. Sen yarin bu yeni aldigin ile mor olani ayni idrarla denesene sanki mor daha cok belli etmis cizgiyi onu merk ettimO Mor olanlarimi attiniz çope canim keske atmasaydinda ikisinide ayni idrarla deneseydin o mor laboquick den daha lh hormonunu gosterms
Bilmiyorum ki belki bize denk gelen kaset ovulasyon bozuktur deneyeyim bakalımCanim bende sana o mor olani soruyrum mor olan dün labo ile ayni idrarda neden ayni cizgiyi vermemis mor olan daha koyu labodan. Sen yarin bu yeni aldigin ile mor olani ayni idrarla denesene sanki mor daha cok belli etmis cizgiyi onu merk ettim
Sen dene canim yarin mor ile yeni gelen ovü testinde bakalim aynı idrarla cizgiler nasil cikacak vallhi bende pisman oldum laboquick aldihima baska alip deneseydim keske iste o elimde kalmayinca tekrr aynisini aldim belkide bizim lh hormonu tam algilayamiyor laboquick arastrmak lazim yarin ola hayrola dene bakalim cnmBilmiyorum ki belki bize denk gelen kaset ovulasyon bozuktur deneyeyim bakalım
Deneyeyim canım haberdar ederim seni umarım en kısa sürede pik görürüzSen dene canim yarin mor ile yeni gelen ovü testinde bakalim aynı idrarla cizgiler nasil cikacak vallhi bende pisman oldum laboquick aldihima baska alip deneseydim keske iste o elimde kalmayinca tekrr aynisini aldim belkide bizim lh hormonu tam algilayamiyor laboquick arastrmak lazim yarin ola hayrola dene bakalim cnm
İnsallh canim senin 20.gunundesinn ben 30.gunumDeneyeyim canım haberdar ederim seni umarım en kısa sürede pik görürüz
Bende yok hiç öyle bi şeyYumurtlama zamanı göğüs ağrınız oluyor mu ? Göğüslerim çok şişti ve uçları çok hassas sizinde öyle olan var mı yumurtlama zamanı
Pik gördün mü canım senBende yok hiç öyle bi şeyfelaket kasık ağrım var ama sırta da vuran
Evet canım çatlar o sen akşam da yap mutlaka
Ben vücudumu tanımıyorum buna kanaat getirdim Nur hanımcığımYumurtlama zamanı göğüs ağrınız oluyor mu ? Göğüslerim çok şişti ve uçları çok hassas sizinde öyle olan var mı yumurtlama zamanı
Noldu kızBen vücudumu tanımıyorum buna kanaat getirdim Nur hanımcığım
Denildiği gibi çatlar sabredin. Değerlendirin bu günleri.
Değerlendirdik bakalım, bugün çatlar herhalde 1 saat sonra yapacağım yenidenDenildiği gibi çatlar sabredin. Değerlendirin bu günleri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?