Ovulasyon testi

Mor olanı dün yaptım 19 yazan testle beraber aynı saatte aynı anda miratech markası
Çok ilginc ayni idrarlami yaptino testtemi ovü testi ayni idrarla yapmissin ama mor olanin t cizgisi daha koyu lanoquickden bizim lh hormonumu algilamiyr bu laboquick anlamadmki ondan baska varmi bugunde ayni idrarla deneseydin ebrunun ovü testini

Yok sabah eşim çöpe attı kalan testleri hiç aklıma gelmedi keşke deneseydim

Ben attırdım diğer test pozitif gösterirken o negatif çıkıyor başka test sipariş etmiştim onunla devam ediyim diye düşündüm
O Mor olanlarimi attiniz çope canim keske atmasaydinda ikisinide ayni idrarla deneseydin o mor laboquick den daha lh hormonunu gosterms

O Mor olanlarimi attiniz çope canim keske atmasaydinda ikisinide ayni idrarla deneseydin o mor laboquick den daha lh hormonunu gosterms
Canim bende sana o mor olani soruyrum mor olan dün labo ile ayni idrarda neden ayni cizgiyi vermemis mor olan daha koyu labodan. Sen yarin bu yeni aldigin ile mor olani ayni idrarla denesene sanki mor daha cok belli etmis cizgiyi onu merk ettim

Canim bende sana o mor olani soruyrum mor olan dün labo ile ayni idrarda neden ayni cizgiyi vermemis mor olan daha koyu labodan. Sen yarin bu yeni aldigin ile mor olani ayni idrarla denesene sanki mor daha cok belli etmis cizgiyi onu merk ettim
Bilmiyorum ki belki bize denk gelen kaset ovulasyon bozuktur deneyeyim bakalım

Bilmiyorum ki belki bize denk gelen kaset ovulasyon bozuktur deneyeyim bakalım
Sen dene canim yarin mor ile yeni gelen ovü testinde bakalim aynı idrarla cizgiler nasil cikacak vallhi bende pisman oldum laboquick aldihima baska alip deneseydim keske iste o elimde kalmayinca tekrr aynisini aldim belkide bizim lh hormonu tam algilayamiyor laboquick arastrmak lazim yarin ola hayrola dene bakalim cnm

Deneyeyim canım haberdar ederim seni umarım en kısa sürede pik görürüz

Yumurtlama zamanı göğüs ağrınız oluyor mu ? Göğüslerim çok şişti ve uçları çok hassas sizinde öyle olan var mı yumurtlama zamanı

Yumurtlama zamanı göğüs ağrınız oluyor mu ? Göğüslerim çok şişti ve uçları çok hassas sizinde öyle olan var mı yumurtlama zamanı
Ben vücudumu tanımıyorum buna kanaat getirdim Nur hanımcığım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…