- 20 Eylül 2023
- 1.021
- 510
- 43
- Konu Sahibi maviiderlerr
-
Yok olmadım dahaNoldu kızadet oldun mu bu arada.
Oo ben çok dinlerim vucüdumu bide bizim sülale hep göğüs kanseri olduğu için ekstra dinliyorum bakıyorum vücuduma. Dünden beri göğüs uçlarıma dokunamıyorum çok acıyor. Bide sürekli beyaz akıntı. Yumurtluyorum anladım ama sürekli geliyor akmıyor ama her iç çamaşırı yenilediğimde damla dalma oluyor. Sağlam yumurtluyorum herhalde anlamadımYok olmadım dahadün erken gebelik yaptım çıkmadı. Şey dedin ya göğüs sızısı yumurta zamanı belirtiler falan hiç farketmedim şu güne kadar
Oo ben çok dinlerim vucüdumu bide bizim sülale hep göğüs kanseri olduğu için ekstra dinliyorum bakıyorum vücuduma. Dünden beri göğüs uçlarıma dokunamıyorum çok acıyor. Bide sürekli beyaz akıntı. Yumurtluyorum anladım ama sürekli geliyor akmıyor ama her iç çamaşırı yenilediğimde damla dalma oluyor. Sağlam yumurtluyorum herhalde anlamadım
Adet gününde geldi bakalım ne olacak test negatif keşke bir süpriz olsakız allah iyiliğini versin.
Sabahtan beri yarım saatte bi tuvalete çıkmaktan çok yoruldum. Bel ve kasık bata bata bi hal oldu. Yine ağlamalar geldi bana
İnşallah, keşkeAdet gününde geldi bakalım ne olacak test negatif keşke bir süpriz olsa
İnşallah, keşkeAma şeyi farkettim yüzümde bi tane bile sivilce çıkmadı. Küçük de olsa çıkardı yine. Yani şu psikolojimi bozduğum günlerde allahtan bi de çirkinleşmedim diyorum
yüzünde ki sivilce mi bozacak hayatım güzelliğimizi dur bakalım ne olur , gelecek mi ne olacak
Evet tatlım çatlamış
Şimdi bekliyoruz en az 12 gün herhaldeEvet tatlım çatlamış
Evet ama hazır sıcakken boş geçme bundan sonrası artık inşallahŞimdi bekliyoruz en az 12 gün herhalde
Sıcakken miEvet ama hazır sıcakken boş geçme bundan sonrası artık inşallah
Değerlendir yine bugünü yarınıŞimdi bekliyoruz en az 12 gün herhalde
Canım sanki bikaç güne yumurtlaman gerçekleşicek. Yapmaya devam. Döngün 40 lardaysa yumurtlamands geç olucak demektir.KIzlar bugun 30.gun ve silik ama bu silik 29.günden bir tık koyu hcg testi yaptim cnku dun test yapip yumi gormryen meger hamile olan bir cok kadin varmis bende yapistirdim hcg testini koskoca negatifyumi yok demekki ben bu ay yumurtlayamiyrum gecen ay 30 gun regli oldum bu ay yok gecikicem ama yumurtlayabilcekmiyim onu merk ediyorum..
Birde kizlar farkettinzmi lh hormonunda c cizgisi net degil ama hcg c cizgisine bakip kop koyu lapoquick bunlar biliyrum t onemli ama c kontrl cizgisi ama anlam verrmedim karsilastirmaya bakin
canim dongum duzensiz birgun 25 birgun 30 35 40 en fazla 42 ama buhunde yok yuzum cayir cayir yaniyr vcudum sicak sanki akintimda cogaldi ben smdi yumurtlamadikca streste yaptim adet zamanida uzadi 45 bole giderse 46lik olcam oyyy allahimCanım sanki bikaç güne yumurtlaman gerçekleşicek. Yapmaya devam. Döngün 40 lardaysa yumurtlamands geç olucak demektir.
Yok yok çıldırmazsın.canim dongum duzensiz birgun 25 birgun 30 35 40 en fazla 42 ama buhunde yok yuzum cayir cayir yaniyr vcudum sicak sanki akintimda cogaldi ben smdi yumurtlamadikca streste yaptim adet zamanida uzadi 45 bole giderse 46lik olcam oyyy allahimcildirmaya az kaldi doktorummm nerde bir vefasiz yumi yuzunden cildiracagggimmmm
BAkalim bekleyip gorcez sagol canim derdime ortak oldugun icinYok yok çıldırmazsın.Sabırlı olmak gerek. Mesela ben yumurtlamadan tam 14 gün sonra regl olmuyorum. Özellikle geç yumurtladığım zamanlarda.
Spermler 2-3 gün içeride canlı kalıyormuş zaten bence sorun olmaz yarın değerlendirirsinizAy bugünü değerlendiremicez kızlar hiç halim yok çok kırık gibiyim. Eki Görüntüle 3311392
Dün alttaki gibiydi bugün tamamen silindi. Bi kaybımız olur mu acaba üstteki iki günde de değerlendirdik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?