- 17 Aralık 2022
- 3.143
- 1.316
- 63
- Konu Sahibi maviiderlerr
-
Amin canım inşallah cumartesi günü sipariş vermiştim bugün elimde olucak inşallah onunla devam edicem yumurtlamayi bulmaya umarım en kısa sürede güzel haberler alırızEvet canim benimde öle devamli bir tik koyu oluyr diye sviniyrum snra silik bende birdahakine ebru hanimda gebeden alicam jelle ilgili bende arastrdim bir kadin ole yazmis bebegimi kaybettim belkide gitmeyen sprm gitti faln yazmis kararsizim ama uyarman cok iyi cnm sagolasin insallh mucizeler bizim olur
Ayy insallh canim yaa vallhi stres oldum 29gun bugun agrim var sol yumurtamda akintim devm ediyr ben smdi ates olcerlede takipe basladim en iyi ol vucut isisi ile anlasilmakmis atesim sabah bayagi dusmus yumurtlama olcagi zaman asagiya iniyrmus sonra 5derece birden pik yapiyrmus bugun 15.30da test yapcam benxe yumi yine yok ates ole diyor ama bakalim allhtan umit kesilmez
Hahhahah bebege gidilen her yol mübah
Hic rahim flmi cektrmedim canim ben ama dilerim mucizen seninle olur
Insallh canim ama hep ayni saatte yap tammi siviyi 2saat onceden kes misal ben smdi kestim son idrarimida yaptim 2saat bekliycem buhunde yok gibi hissediyrum ama umut iste yapicam 15 30da yumi varmi yokmuAmin canım inşallah cumartesi günü sipariş vermiştim bugün elimde olucak inşallah onunla devam edicem yumurtlamayi bulmaya umarım en kısa sürede güzel haberler alırız
Öyle yapicam bende sıvıyı kestim şuan test geldiği zaman ypaicam bakalım inşallah görürüzInsallh canim ama hep ayni saatte yap tammi siviyi 2saat onceden kes misal ben smdi kestim son idrarimida yaptim 2saat bekliycem buhunde yok gibi hissediyrum ama umut iste yapicam 15 30da yumi varmi yokmuonuda kulln bakalim bitince bende alirim insallh gorrsun hayrlisla
Kacta yapicaksin testi yaz olurmu sonucunu bende 15.30da yazarim insallh pikler gelirÖyle yapicam bende sıvıyı kestim şuan test geldiği zaman ypaicam bakalım inşallah görürüz
Aynen nur hanımcım ovulasyon testine devamGördüm şimdi yaa sakın üzüntü stres yok , devam ediyoruzherşeyin bir sebebi vardır
İnşallahKacta yapicaksin testi yaz olurmu sonucunu bende 15.30da yazarim insallh pikler gelir
Tabiki kargo ne zaman gelirse 3-4 arası yaparım haber veririmKacta yapicaksin testi yaz olurmu sonucunu bende 15.30da yazarim insallh pikler gelir
Sagol canimİnşallah
Tamm cnm hadi insallhhj buhun gormek nasip ollurTabiki kargo ne zaman gelirse 3-4 arası yaparım haber veririm
Bi de tam sıvı alımına dikkat etmedim ona rağmen koyu geldiEki Görüntüle 3310705
Hanımlar bu silikleşmeye başlamış mı sizce
Düne göre çok az silik bugün yarın çatlar inşallahEki Görüntüle 3310708
Dün ve bugün
Ne gelen var ne gidenSagol canimsen nasilsin varmi gelen giden
Tamm cnm hadi insallhhj buhun gormek nasip ollur
Adet olana kadar devam et belki bu ay geç yumurtlama olucakYine silik yine silik 29.gün hala yok kizlar ben artik bu ay yumi olcagini sanmiyrum akinti var ama yumi yok regli olcagim zaman kuru oluyrum cnku yarin 30.gun Ve benden hala akinti var en gec 42.gunde regli oldum oda senede 2kere ben hala yumurtlamadim takvim 44e atti haliyle vallhi sinrden migdeme vurdu migdem bulandi he ayyycildiracagimmm yumi nerdesinnnnn regli olana kadar devm etcem elimde 15tane ovu testi var hayrlisi
insallh mucize olur adet olana kadar umut hep varNe gelen var ne giden
Vallhi canim ben bilmiyrum artik ole diye umut ediyrum yarin 30gun bakalim 4tane gebelik testi var elimde seytan diyr 1tanesini yap sabahAdet olana kadar devam et belki bu ay geç yumurtlama olucak
Amin inşallah yok yapma bekle bakalım görürsün inşallah geçte olsa yok daha gelmedi testim bekliyoruminsallh mucize olur adet olana kadar umut hep var
Vallhi canim ben bilmiyrum artik ole diye umut ediyrum yarin 30gun bakalim 4tane gebelik testi var elimde seytan diyr 1tanesini yap sabahama bir aklimda diyr yumi yok nerden olcak karman corman hayrlisi allhtan bekleyip gormekten baska carem yok rabbim caresiz birakmasin hayrlisini kolay yoldan nasip etsin senin geldimi testin
Düne göre çok silikinsallh mucize olur adet olana kadar umut hep var
Vallhi canim ben bilmiyrum artik ole diye umut ediyrum yarin 30gun bakalim 4tane gebelik testi var elimde seytan diyr 1tanesini yap sabahama bir aklimda diyr yumi yok nerden olcak karman corman hayrlisi allhtan bekleyip gormekten baska carem yok rabbim caresiz birakmasin hayrlisini kolay yoldan nasip etsin senin geldimi testin
Su mor olan hangi marka ondan lh hormonu ayni idrar degilmi sanki o daha iyi bugun mu yaptin ikisinideDüne göre çok silik Eki Görüntüle 3310829
Mor olanı dün yaptım 19 yazan testle beraber aynı saatte aynı anda miratech markasıSu mor olan hangi marka ondan lh hormonu ayni idrar degilmi sanki o daha iyi bugun mu yaptin ikisinide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?