Ovulasyon testi

Kizlar çok afedersiniz az önce tuvalete gittiğimde peçeteye sildikce kahve rengi lekelenme geliyor normal mi

Kızlar alttaki ovülasyon testini adete 5 gün kala yapmıştım, yukardakini bugün yani 3 gün kala yaptım.
Nur61_ Canım o gün sen yorumlamıştın, ne diyorsun sence gebelik olabilir mi ?
Gebelik testi dener misin canım ? Adete 1 kala bile yumurtlayabiliriz ama bu çizgi silik tabi yumurtlama yok gibi lh adete yakın yükselir ondan da olabilir gebelikten de. Erken gebelik testi yapabilirsin

Ben sabah 7'de uyanıyorum sonra 2.idrar ile yapıyordum bende de öyleydi. Şimdi öğlen 1'de sıvı alımını kesiyorum 3'te yapıyorum. Sanki sabah 2.idrar güvenilir değilmiş gibi geldi bana da

Ben sabah 7'de uyanıyorum sonra 2.idrar ile yapıyordum bende de öyleydi. Şimdi öğlen 1'de sıvı alımını kesiyorum 3'te yapıyorum. Sanki sabah 2.idrar güvenilir değilmiş gibi geldi bana da
Banada öyle geliyor öğleden sonra nedense 2. Çizgi silikte olsa çıkıyor bundan sonra öyle yapicam bende

5 gündür soğan kürü yapıyorum o yüzden olabilir mi yada yumurtlama kanaması diye birşey var mı bilemedjm
Bende üstüne görme olmuştu. Adetten sonra 2ay boyunca ara ara kahverengi leke gelmişti. 3.ayda gebe olduğumu öğrenmiştim canım. Rahim kendini hazırlıyor. Ablamda da olmuştu

Kızlar bu ovulasyon testini sabah ilk idrarla yapmayın diyorlar. Ben ilkinden bi 15dk sonra geçtikten sonra ki idrarımla yapıyorum. Bi hata yapmıyorum umarım.

Kızlar bu ovulasyon testini sabah ilk idrarla yapmayın diyorlar. Ben ilkinden bi 15dk sonra geçtikten sonra ki idrarımla yapıyorum. Bi hata yapmıyorum umarım.
İkinci idrarda sorun yaşayan oluyormuş bence akşam saatleri yapabilirsiniz sizde 2 saat öncesinde sıvı alımını keserek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…