- 17 Aralık 2022
- 2.951
- 1.032
- 53
- Konu Sahibi maviiderlerr
Ovulasyona başlayalı 4. Gün adetiminde 15. Günüİnşallah canım benim kaçıncı günün bu gün
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ovulasyona başlayalı 4. Gün adetiminde 15. Günüİnşallah canım benim kaçıncı günün bu gün
Bugünlerde yumurtlama günü aslında bir kaç gün daha tekrarla peki doktora göründüm mü pko falan var mıOvulasyona başlayalı 4. Gün adetiminde 15. Günü
allah da sizi güldürsün he. Artı med mi ne normal kaset test onu yapayımAy yap bari kız
Pkos var maalesef 1 yıldır deniyoruz 4-5 defa gittim bu süre içerisinde yumurtlama olmuyor falan dedim hiçbir şekilde ilgilenmedi doktorlar yarın başka bir doktora gideceğim kuzenimin tavsiyesi üzerine bakalım ne diyecekBugünlerde yumurtlama günü aslında bir kaç gün daha tekrarla peki doktora göründüm mü pko falan var mı
Evet 2 gündür goguslerimde şişlik var genelde geç yumurtlama oluyor yada hiç yumurtalama olmuyor soğan kürü kullanıyor inşallah bu ay olur pike yakınken çatlıyor yumurtaBugünlerde yumurtlama günü aslında bir kaç gün daha tekrarla peki doktora göründüm mü pko falan var mı
Erken gebelik yap varsaallah da sizi güldürsün he. Artı med mi ne normal kaset test onu yapayım
Evet maalesef pko dan kaynaklı işte , iyi bir doktora gidersen bunun için sana tedavi uygulayacaktır. Mutlaka görünEvet 2 gündür goguslerimde şişlik var genelde geç yumurtlama oluyor yada hiç yumurtalama olmuyor soğan kürü kullanıyor inşallah bu ay olur pike yakınken çatlıyor yumurta
Umarım yarın gideceğim doktor tedaviye başlatırEvet maalesef pko dan kaynaklı işte , iyi bir doktora gidersen bunun için sana tedavi uygulayacaktır. Mutlaka görün
Kaset yaptım çıkmadı son testi mi de adet gününü bekleyip yapacağımErken gebelik yap varsa
Canım bende de pko var denildi. 2 defa doğal yolla gebe kalabildim sonu iyi bitmedi ama ona göre araştırma yaptılar. İyi bi doktor bulman ümidiylePkos var maalesef 1 yıldır deniyoruz 4-5 defa gittim bu süre içerisinde yumurtlama olmuyor falan dedim hiçbir şekilde ilgilenmedi doktorlar yarın başka bir doktora gideceğim kuzenimin tavsiyesi üzerine bakalım ne diyecek
Ya ama yaaa neyse 1 ini heyecanla bekliyorumKaset yaptım çıkmadı son testi mi de adet gününü bekleyip yapacağım
En kısa sürede minnaklarimiza kavusmak dileğiyle gideceğim doktordan memnun kalmaZsam iyi doktor bulma arayışına gireceğim hayırlısı olsun inşallahCanım bende de pko var denildi. 2 defa doğal yolla gebe kalabildim sonu iyi bitmedi ama ona göre araştırma yaptılar. İyi bi doktor bulman ümidiyle
bi şey kaybetmedim bak şu an. İçimden geleni yaptım mutlu be huzurluyumYa ama yaaa neyse 1 ini heyecanla bekliyorum
Aynen bende geçen ay herhalde 10 u geçkin test yaptım hepsi negatifti ama yapıp rahatlıyordum napıyımbi şey kaybetmedim bak şu an. İçimden geleni yaptım mutlu be huzurluyum
Dualarım sizlerle Rabbim gönlünüzden geçeni nasip eder inşallahBenimde adetim biteli 5. Gün oldu bugün. Dün beyaz akıntım geldi hafif koyu bir akıntı. Yumurtlama akıntısı bu haber veriyor . Değerlendirdim bende , bakalım ne olacak nasipse vaktinde gelecektir
bak bi de bize sabret diyorAynen bende geçen ay herhalde 10 u geçkin test yaptım hepsi negatifti ama yapıp rahatlıyordum napıyım
Hahaha kız bu ay söz verdim kendime inançlıyım dur bakalım yapmayacağım bata 3 /4 gün kalana kadarbak bi de bize sabret diyor
Dualarım sizlerle Rabbim gönlünüzden geçeni nasip eder inşallah
hadi bakalım senin daha yeni başladı süren yani yumurtalama süreci. Rahat 20 gün beklicez gibi heeHahaha kız bu ay söz verdim kendime inançlıyım dur bakalım yapmayacağım bata 3 /4 gün kalana kadar
Hahaha ciddi o kadar var demi yahadi bakalım senin daha yeni başladı süren yani yumurtalama süreci. Rahat 20 gün beklicez gibi hee