Ovulasyon testi

Bugünlerde yumurtlama günü aslında bir kaç gün daha tekrarla peki doktora göründüm mü pko falan var mı
Pkos var maalesef 1 yıldır deniyoruz 4-5 defa gittim bu süre içerisinde yumurtlama olmuyor falan dedim hiçbir şekilde ilgilenmedi doktorlar yarın başka bir doktora gideceğim kuzenimin tavsiyesi üzerine bakalım ne diyecek

Bugünlerde yumurtlama günü aslında bir kaç gün daha tekrarla peki doktora göründüm mü pko falan var mı
Evet 2 gündür goguslerimde şişlik var genelde geç yumurtlama oluyor yada hiç yumurtalama olmuyor soğan kürü kullanıyor inşallah bu ay olur pike yakınken çatlıyor yumurta

Evet 2 gündür goguslerimde şişlik var genelde geç yumurtlama oluyor yada hiç yumurtalama olmuyor soğan kürü kullanıyor inşallah bu ay olur pike yakınken çatlıyor yumurta
Evet maalesef pko dan kaynaklı işte , iyi bir doktora gidersen bunun için sana tedavi uygulayacaktır. Mutlaka görün

Canım bende de pko var denildi. 2 defa doğal yolla gebe kalabildim sonu iyi bitmedi ama ona göre araştırma yaptılar. İyi bi doktor bulman ümidiyle

Canım bende de pko var denildi. 2 defa doğal yolla gebe kalabildim sonu iyi bitmedi ama ona göre araştırma yaptılar. İyi bi doktor bulman ümidiyle
En kısa sürede minnaklarimiza kavusmak dileğiyle gideceğim doktordan memnun kalmaZsam iyi doktor bulma arayışına gireceğim hayırlısı olsun inşallah

Benimde adetim biteli 5. Gün oldu bugün. Dün beyaz akıntım geldi hafif koyu bir akıntı. Yumurtlama akıntısı bu haber veriyor . Değerlendirdim bende , bakalım ne olacak nasipse vaktinde gelecektir
Dualarım sizlerle Rabbim gönlünüzden geçeni nasip eder inşallah

Kızlar alttaki ovülasyon testini adete 5 gün kala yapmıştım, yukardakini bugün yani 3 gün kala yaptım.
Nur61_ Canım o gün sen yorumlamıştın, ne diyorsun sence gebelik olabilir mi ?

Eklentiler

• 4C5562A7-F487-45FA-B4DF-3CE5F57AA31C.jpeg
    90,5 KB · Görüntüleme: 85
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…