• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testi

Evet psikolojik olabiliyor bazen biz kadınların vücudu çok duygusal tepkilere yanıt veriyor. Ama lütfen dediğim gibi kendinizi şartlandırmayın bu ay olacak diye ve ovulasyon günleri dışında diğer günleri de değerlendirin lütfen tekrar yumurtlama olabilir siz farketmesenizde adete 1 gün kala bile yumurtlama olabiliyor. Şartlandırmayın eşinizle relax ilişkiler yaşayın psikolojinizi bozmayın sakın , olacak inşallah ❤️
Sabırla bekliyoruz inşallah nur hanım 🙏

Kızlar bu ovulasyon testini sabah ilk idrarla yapmayın diyorlar. Ben ilkinden bi 15dk sonra geçtikten sonra ki idrarımla yapıyorum. Bi hata yapmıyorum umarım.
Yani mantıken ilkinden 15 dk sonra bir idrar gelmez ki sıvı alımınız yoksa. Ben de 1 saat sonra yapıyorum ama doğru sonuç alamadığımı düşündüm çünkü daha ilk idrarı yeni yapmış oluyoruz

Kızlar bu ovulasyon testini sabah ilk idrarla yapmayın diyorlar. Ben ilkinden bi 15dk sonra geçtikten sonra ki idrarımla yapıyorum. Bi hata yapmıyorum umarım.
Uyandıktan 2 saat sonrası gibi düşün. Mesela uyandın ilk idrar işte su falan içtin ya min 2 saat sonra yap testini canım. Ama arkadaşların dediği gibi öğleden sonra yapman daha mantıklı 12 gibi mesela. Ve aynı saatlerde yapmaya çalış 🌺

Teşekkür ederim hepinize cevaplarınız için. Dediğiniz gibi öğlen 12 gibi yapmam daha mantıklı. En son yaptığım test silik çıktı. En sağlıklı sonuçlar için testi öğlen yapmaya devam etcem.

Eklentiler

• IMG_20230927_120733.jpg
    IMG_20230927_120733.jpg
    91,1 KB · Görüntüleme: 57
  • 16958459894251838347438982559180.jpg
    16958459894251838347438982559180.jpg
    111,7 KB · Görüntüleme: 50
Teşekkür ederim hepinize cevaplarınız için. Dediğiniz gibi öğlen 12 gibi yapmam daha mantıklı. En son yaptığım test silik çıktı. En sağlıklı sonuçlar için testi öğlen yapmaya devam etcem.
Yumurtlayıp akşama çatlama ihtimali de var canım 🌺 inşallah hayırlı haberlerle gelirsin

Evet psikolojik olabiliyor bazen biz kadınların vücudu çok duygusal tepkilere yanıt veriyor. Ama lütfen dediğim gibi kendinizi şartlandırmayın bu ay olacak diye ve ovulasyon günleri dışında diğer günleri de değerlendirin lütfen tekrar yumurtlama olabilir siz farketmesenizde adete 1 gün kala bile yumurtlama olabiliyor. Şartlandırmayın eşinizle relax ilişkiler yaşayın psikolojinizi bozmayın sakın , olacak inşallah ❤️
Nur hanım çatlamadan ya daha yumurtlamadan kaç gün sonra hamilelik belirtileri çıkmaya başlamıştı sizin daha gebeliğinizden hatırlıyor musunuz? ben bir bucuk yıl önce düşük yaptım tam olarak hatırlamıyorum hatırladığım adet dönemini geçtikten sonra göğüslerimin çok ağrıdığı ve dolduğuydu, herkesin vücudu farklı çalışıyor ama şuan da çatlamadan sonra 7. Gündeyim 5 Ekim bat tarihim herhangi bir belirtim yok ne adet belirtisi ne gebelik 🥴

Merhaba hanımlar birşey sormak istiyorum ben sabahları sıvi almadan 2. İdrar ile ovulasyon testi yapıyorum ama negatif çıkıyor 2. Çizgi hiç çıkmıyor silik olsa bile ama bu saatlerde yaptigim zaman daha 2. Çizgi silikte olsa çıkıyor bunun nedeni ne olabilir bilenler yardımcı olursa çok sevinirim
bende sabahları yapıyorum ama doğru çıkıyor. önemli olan ilk idrar olmaması ve sıvı alımı

Nur hanım çatlamadan ya daha yumurtlamadan kaç gün sonra hamilelik belirtileri çıkmaya başlamıştı sizin daha gebeliğinizden hatırlıyor musunuz? ben bir bucuk yıl önce düşük yaptım tam olarak hatırlamıyorum hatırladığım adet dönemini geçtikten sonra göğüslerimin çok ağrıdığı ve dolduğuydu, herkesin vücudu farklı çalışıyor ama şuan da çatlamadan sonra 7. Gündeyim 5 Ekim bat tarihim herhangi bir belirtim yok ne adet belirtisi ne gebelik 🥴
geçen yılki gebeliğimde yumurtlamadan sonra bitmeyen kasık ve gögüs ağrım vardı kesin dedim hamileyim.kanda negatif çıkmıstı 10 ğün ama emindim hamile oldugumaöylede oldu rahmetli oğluşuma.geçen ayda aynısı oldu kesin dedim hamileyim ama maalesef değilmişim.yani her zaman o ağrıları hamileyimn diye yorumlamamak lazım.adeti beklemek en iyisi.

üstekini çok damlatmışsın canım aslında aynı çizği ondada var, yani saat farkıyla yumurtlama yavaş yavaş oluyorda diyebiliriz ama bariz bir fark gelmedi bana
Valla aynısı bende de var ya zaten damlalıkla damlatıyorum hepsinde aynı 2 damla çıkıyor ama sabahkiler çok daha farklı :(

Genelde 8/10 gün sonra belirtiler çıkıyor ortaya canım. Ama en fazla belirti adet günü adet belirtisi gibi yaşanıyor işte. Adet gelmezse inşallah ki gelmesin hemen test yaparsın az kalmış dayan ❤️

geçen yılki gebeliğimde yumurtlamadan sonra bitmeyen kasık ve gögüs ağrım vardı kesin dedim hamileyim.kanda negatif çıkmıstı 10 ğün ama emindim hamile oldugumaöylede oldu rahmetli oğluşuma.geçen ayda aynısı oldu kesin dedim hamileyim ama maalesef değilmişim.yani her zaman o ağrıları hamileyimn diye yorumlamamak lazım.adeti beklemek en iyisi.
Günaydın canım. Benim de yumurtlamadan sonra bitmeyen bi kasık ve bel sancım oluyor. Ara ara da göğsüne sızı giriyor. Ama dün nur hanımım da şahit yaptım çıkmadı bi şey 😁☺️ Bat bekliyorum

Back