- Konu Sahibi maviiderlerr
-
Kaç gün geçti yumurtlamadanŞeytan diyor kalk kız yap ona göre hoplar zıplar işlerimi yaparım
18i yumurtlamaydı o günü de sayıyor muyuz? Sayarsak 10.gün bugünKaç gün geçti yumurtlamadan
Bata da 6 mı kaldı18i yumurtlamaydı o günü de sayıyor muyuz? Sayarsak 10.gün bugün
Merhaba her sabah negatif çıkıp her öğlen silik mi oluyor yoksa sadece bugün mü öyle olduMerhaba hanımlar birşey sormak istiyorum ben sabahları sıvi almadan 2. İdrar ile ovulasyon testi yapıyorum ama negatif çıkıyor 2. Çizgi hiç çıkmıyor silik olsa bile ama bu saatlerde yaptigim zaman daha 2. Çizgi silikte olsa çıkıyor bunun nedeni ne olabilir bilenler yardımcı olursa çok sevinirim
Her sabah negatif oluyor bugün ilk defa şimdi yaptım silik çıktı ama diğer akşamları da azda olsa silik çıkıyorMerhaba her sabah negatif çıkıp her öğlen silik mi oluyor yoksa sadece bugün mü öyle oldu
Hergün öğle saatlerinde tekrarlayın o zaman testinizi. Aynı saatte devam edin testleri yapmaya bir kaç gün bakalım ne olacakHer sabah negatif oluyor bugün ilk defa şimdi yaptım silik çıktı ama diğer akşamları da azda olsa silik çıkıyor
3yıldır 38döngüm. Sadece bir defa bu temmuzda 40a sarktı. Bi sonraki ay 34ü gördüm. Ben 38e göre hesaplıyorum genelde o yüzden 1i itibari ile bekliyorum batBata da 6 mı kaldı
Teşekkür ederim peki akşam üstü ve akşam 11 civarı yapsam sorun olur muHergün öğle saatlerinde tekrarlayın o zaman testinizi. Aynı saatte devam edin testleri yapmaya bir kaç gün bakalım ne olacak
Canım 11:00-20:00 arası yapın diyorlar. Sabah kaçta yapıyorsun mesela.Her sabah negatif oluyor bugün ilk defa şimdi yaptım silik çıktı ama diğer akşamları da azda olsa silik çıkıyor
Ay az da kalmış aslında3yıldır 38döngüm. Sadece bir defa bu temmuzda 40a sarktı. Bi sonraki ay 34ü gördüm. Ben 38e göre hesaplıyorum genelde o yüzden 1i itibari ile bekliyorum bat
11-12 arası yapıyorum silikde olsa çıkmiuorCanım 11:00-20:00 arası yapın diyorlar. Sabah kaçta yapıyorsun mesela.
Olmaz ama genelde aynı saatlerde yapmaya özen gösterinTeşekkür ederim peki akşam üstü ve akşam 11 civarı yapsam sorun olur mu
Teşekkür ederim dikkat edicem saatlereOlmaz ama genelde aynı saatlerde yapmaya özen gösterin
11-12 arası yapıyorum silikde olsa çıkmiuor
Belki o testin özelliğidir yani yumurtlama gelince düzelir ikinci çizgiyi illaki görürsün canım11-12 arası yapıyorum silikde olsa çıkmiuor
İnşallah görürüm ovulasyon yaptığım zamandan beri hiç yumurtalamyi bulamadım inşallah bu ay nasip olurBelki o testin özelliğidir yani yumurtlama gelince düzelir ikinci çizgiyi illaki görürsün canım
Eşim almıştı geçen günlerde. 1normal test bi erken test ikisi 50tl tutmuş. Dedim öyle bi test mi varAy az da kalmış aslında
İnşallah canım benim kaçıncı günün bu günİnşallah görürüm ovulasyon yaptığım zamandan beri hiç yumurtalamyi bulamadım inşallah bu ay nasip olur
Ay yap bari kızEşim almıştı geçen günlerde. 1normal test bi erken test ikisi 50tl tutmuş. Dedim öyle bi test mi varçok doğru göstermez zaten bi yapiiim kızzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?