- 19 Şubat 2020
- 5.353
- 2.904
- 123
- 40
- Konu Sahibi maviiderlerr
-
belli olmaz kuzum gebeliğimde 10 ğün kanda çıkmamıştı adet ğünümde çıkmıstıGünaydın canım. Benim de yumurtlamadan sonra bitmeyen bi kasık ve bel sancım oluyor. Ara ara da göğsüne sızı giriyor. Ama dün nur hanımım da şahit yaptım çıkmadı bi şeyBat bekliyorum
2.gebeliğimde benim de öyle olmuştu. Gecikmenin 10.günü doktoruma gidip gerekli testler neyse yapalım hocam dedim kalınlaşma var gibi önce test ver dedi gebe değilsen adet söktürücüyü alırsın demişti. Gebelik çıkmıştıbelli olmaz kuzum gebeliğimde 10 ğün kanda çıkmamıştı adet ğünümde çıkmıstı
Çok teşekkür ederimGenelde 8/10 gün sonra belirtiler çıkıyor ortaya canım. Ama en fazla belirti adet günü adet belirtisi gibi yaşanıyor işte. Adet gelmezse inşallah ki gelmesin hemen test yaparsın az kalmış dayan
Çok teşekkür ederimgeçen yılki gebeliğimde yumurtlamadan sonra bitmeyen kasık ve gögüs ağrım vardı kesin dedim hamileyim.kanda negatif çıkmıstı 10 ğün ama emindim hamile oldugumaöylede oldu rahmetli oğluşuma.geçen ayda aynısı oldu kesin dedim hamileyim ama maalesef değilmişim.yani her zaman o ağrıları hamileyimn diye yorumlamamak lazım.adeti beklemek en iyisi.
rica ederim canım allahım kimsenin kucağını boş bırakmasınÇok teşekkür ederim
bana direk rahim duvarın ince gebe kalamazsın dedi söktürücü verdi bide iki tane içtim ozaman hamileymişim haberim yok.doktorlara bazen bırakmamak gerekiyor işi2.gebeliğimde benim de öyle olmuştu. Gecikmenin 10.günü doktoruma gidip gerekli testler neyse yapalım hocam dedim kalınlaşma var gibi önce test ver dedi gebe değilsen adet söktürücüyü alırsın demişti. Gebelik çıkmıştı
İşte iyi ve rahatlatan bi doktora denk gelmek çok önemli. Ama ilk gebeliğimde kalp atışı durmuş dediler teknik terim kullandılar hep. Ne dediklerini anlamıyordum bilebana direk rahim duvarın ince gebe kalamazsın dedi söktürücü verdi bide iki tane içtim ozaman hamileymişim haberim yok.doktorlara bazen bırakmamak gerekiyor işi
aynen canım doktor cok önemli. herseyin hayırlısı olsunİşte iyi ve rahatlatan bi doktora denk gelmek çok önemli. Ama ilk gebeliğimde kalp atışı durmuş dediler teknik terim kullandılar hep. Ne dediklerini anlamıyordum bile4 doktor gezdim 5.sinde karar kıldım. Medet umdum işte herkeste. 1.5yıldan beri aynı doktora devam ediyorum çok şükür
Neyse 5 dakika sonra yaptım, düne göre daha silik gibi yine bakalımAy hanımlar ovülasyonu yapacaktım çişim gelmediaçmıştım testi de, sorun olur mu biraz beklese?
Bugün öğlen 12de yaptığım ovulasyon testi.İki çizgi de aynı koyulukta. Değerlendirdim. Yarın ve bi sonra ki günde değerlendirmek gerekiyor sanırım. Eşimde de bende de bi sorun yok. Sebepsiz infertilite. ALLAH ım isteyen her yuvaya hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin bana da inşallah.
Ay çok güzel pik görünüyor.Bugün öğlen 12de yaptığım ovulasyon testi.İki çizgi de aynı koyulukta. Değerlendirdim. Yarın ve bi sonra ki günde değerlendirmek gerekiyor sanırım. Eşimde de bende de bi sorun yok. Sebepsiz infertilite. ALLAH ım isteyen her yuvaya hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin bana da inşallah.
aynen kuzum yarın yada bir sonraki ğünü de değerlendir yeter:)Bugün öğlen 12de yaptığım ovulasyon testi.İki çizgi de aynı koyulukta. Değerlendirdim. Yarın ve bi sonra ki günde değerlendirmek gerekiyor sanırım. Eşimde de bende de bi sorun yok. Sebepsiz infertilite. ALLAH ım isteyen her yuvaya hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin bana da inşallah.
Bence 1-2 güne yumurtlama olacak canım yapmaya devam et yarın olmazsa cumartrsi olur gibiEki Görüntüle 3308885
Düne göre daha silik demiştim de değil sanki ya?
Ayın 1'i gösteriyor takvim tam 14 gün olcak herhalde, hadi inşallahBence 1-2 güne yumurtlama olacak canım yapmaya devam et yarın olmazsa cumartrsi olur gibi
Stres yapma ve eşinde bi sıkıntı yoksa değerlendir bu günleriAyın 1'i gösteriyor takvim tam 14 gün olcak herhalde, hadi inşallah
Sende bi gelişme var mı canım. Yoksa bat mı bekliyorsunHiç erken gebelik testi yaptın mıbatlarımız çok yakınmış 3 ekim benimde 6 gün var erken gebelik testi yaptım negatif çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?