- Konu Sahibi maviiderlerr
Benimde adetim biteli 5. Gün oldu bugün. Dün beyaz akıntım geldi hafif koyu bir akıntı. Yumurtlama akıntısı bu haber veriyor . Değerlendirdim bende , bakalım ne olacak nasipse vaktinde gelecektir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rahim filmi sonrası gebelik artıyormuş. Allah’a şükür yapılan incelemelerde çok büyük bi sıkıntı çıkmayınca ve rahim filmi de çekilince ister istemez bi hayale kapıldım sanırımEvet psikolojik olabiliyor bazen biz kadınların vücudu çok duygusal tepkilere yanıt veriyor. Ama lütfen dediğim gibi kendinizi şartlandırmayın bu ay olacak diye ve ovulasyon günleri dışında diğer günleri de değerlendirin lütfen tekrar yumurtlama olabilir siz farketmesenizde adete 1 gün kala bile yumurtlama olabiliyor. Şartlandırmayın eşinizle relax ilişkiler yaşayın psikolojinizi bozmayın sakın , olacak inşallah
Kapıldığın hayal, hayal olarak kalmaz inşallah. Rabbim kucağınızı boş bırakmasın.tıbbi bir sıkıntı yoksa bekleyeceğiz ve dua edeceğiz başka yolu yokRahim filmi sonrası gebelik artıyormuş. Allah’a şükür yapılan incelemelerde çok büyük bi sıkıntı çıkmayınca ve rahim filmi de çekilince ister istemez bi hayale kapıldım sanırım
Amin inşallah Sizden güzel bi haber alırız inşallah Bugün son ovülasyon testimi de yapıp yarın yapmıcam artık yaKapıldığın hayal, hayal olarak kalmaz inşallah. Rabbim kucağınızı boş bırakmasın.tıbbi bir sıkıntı yoksa bekleyeceğiz ve dua edeceğiz başka yolu yok
Yap bakalım artıkAmin inşallah Sizden güzel bi haber alırız inşallah Bugün son ovülasyon testimi de yapıp yarın yapmıcam artık ya
Dün ve bugünki. Ben eleniyorum bu ay kızlar benceYap bakalım artık
Yumurtlama dönemin bitmiş , daha adetine 5/6 gün kadar var. Biraz bekleyelim lütfenDün ve bugünki. Ben eleniyorum bu ay kızlar bence
allah söyletti belki de bak. Ama bir şey farkettim ilk defa yani test yapmaya başladığım günden beri (affınıza sığınarak söylüyorum) idrar köpüklü geldi.Yumurtlama dönemin bitmiş , daha adetine 5/6 gün kadar var. Biraz bekleyelim lütfen
Geç döllenme, enfeksiyon, içilen sıvı herşey bunu etkileyebilir canım benim ya kıyamam , nasibinde varsa gelecektirallah söyletti belki de bak. Ama bir şey farkettim ilk defa yani test yapmaya başladığım günden beri (affınıza sığınarak söylüyorum) idrar köpüklü geldi.
AMin inşallah canım benimGeç döllenme, enfeksiyon, içilen sıvı herşey bunu etkileyebilir canım benim ya kıyamam , nasibinde varsa gelecektir
Canım pik olmak üzere akşam yapıp tekrar atar mısın muhtemelen ya akşam ya da yarın çatlayacaktır.Tecrübeli kk hanımları ilk defa bu ay ovulasyon testi kullanıyorum ve yorumlamanızı rica ediyorum. Evliliğim Yaklaşık 3yıla olcak. 1yıldan beri de korunmuyoruz. Adetimin 12.günü.Bi umut işte. Şimdiden teşekkür ederim.
Çok teşekkür ederim yarın da yapıcam.Canım pik olmak üzere akşam yapıp tekrar atar mısın muhtemelen ya akşam ya da yarın çatlayacaktır.
Sanki yumurtlama dönemine girdin bana da öyle geldi. Devam et bakalım bir kaç gün içinde ne olacakEki Görüntüle 3308326
Ay sanki koyulaşmaya başlamış ne diyosunuz? Yine silik ama geçen günlere nazaran daha koyu. Premom en yüksek oranı verdi bugünün testine
Ay hadi inşallahSanki yumurtlama dönemine girdin bana da öyle geldi. Devam et bakalım bir kaç gün içinde ne olacak
Olacak olacakAy hadi inşallah
Ay bir hanımcım dünden beri sürekli bi yeme isteği, doymak bilmemek, belime giren sancılar .. beynim vücuduma çok güzel oyun oynuyorGeç döllenme, enfeksiyon, içilen sıvı herşey bunu etkileyebilir canım benim ya kıyamam , nasibinde varsa gelecektir
Ay dur kız sende az daha dayan test yapcaz az kaldıAy bir hanımcım dünden beri sürekli bi yeme isteği, doymak bilmemek, belime giren sancılar .. beynim vücuduma çok güzel oyun oynuyor
Şeytan diyor kalk kız yap ona göre hoplar zıplar işlerimi yaparımAy dur kız sende az daha dayan test yapcaz az kaldı