- 12 Temmuz 2022
- 24.906
- 3
- 89.295
- 528
- Konu Sahibi maviiderlerr
-
Yok canım korunmak için kullandım 2 sene, bıraktım 10 gün önceDoğum kontrol hapını ne için kullandın canım ? Adet düzensizliği için mi ?
Bilmediğim için sordum canım teşekkür ederimYok canım korunmak için kullandım 2 sene, bıraktım 10 gün önce
Bana da öyle söyledi canım testi aldığım sayfa ama meraktan bi azimle her gün yaptım benBen ovulasyon takibi yaptırıyorum pik gördükten sonra 3 gün değerlenmeye çalıştım , takibimi yapan kişi çatlama olduktan sonra bıraktırdı 16. Gün çatlama oldu sizce ovulasyona takibine devam etmem gerekir mi???
Hangi sayfadan aldınız aynı sayfa mı acabaBana da öyle söyledi canım testi aldığım sayfa ama meraktan bi azimle her gün yaptım ben2gün arayla yapsaydım olurdu bile bence
Bir gebenin günlüğü canım Ebru abla.Hangi sayfadan aldınız aynı sayfa mı acaba
Bir gebenin günlüğü canım Ebru abla.
Yumurtlama ağrısıdır belki bilmiyorum ki. Çünkü benim de çatlamadan beri bi batma, sancı, sızı oluyor canım. Ama daha önce hiç vücudumu bu denli dinlemememiştim ondan da bu sızıları farkediyor olabilirim. Benim bat 1 ekimOvulasyontakipciniz den aldım bende canım 22 eylül cuma günü çatlama oldu benim bat 5 Ekim belirtiler için erken geliyor bana ama çatlamadan 4 5 sonra belirtiler başlar mı
Hiç erken gebelik testi yaptın mıYumurtlama ağrısıdır belki bilmiyorum ki. Çünkü benim de çatlamadan beri bi batma, sancı, sızı oluyor canım. Ama daha önce hiç vücudumu bu denli dinlemememiştim ondan da bu sızıları farkediyor olabilirim. Benim bat 1 ekim
Şöyle ki benim düzensiz aslında canım ama max gün olarak hesaplıyorum ne gelen ne giden varHiç erken gebelik testi yaptın mıbatlarımız çok yakınmış 3 ekim benimde 6 gün var erken gebelik testi yaptım negatif çıktı
Maviderler yapmış erken gebelik ama maalesef dedi az önce. Ben yapmadım nur hanım ya
Zaten çok erken daha test için 6 gün önce bile çıkaran testler için bile erken en sağlıklısı adet gününe 1/2 gün kala test yapmak. Sende biraz daha bekle zaten bakayım dedim belirtiler falan var mıMaviderler yapmış erken gebelik ama maalesef dedi az önce. Ben yapmadım nur hanım yaadet olsam da aynı negatifi görünce de aynı ama bilemedim
Ablacım eğer psikolojik değilse bilmiyorum Allah hayırlısını versin kasıklarımda ağrı var gögüslerim dokunduğumda ağrıyor 6 gün var erken gebelik testi yaptım oda negatif modum düştü açıkcası
Karın bölgemde hafif hafif sancı giriyor özellikle sol tarafım. Ara ara ayağıma ve belim hala ağrıyor canım. Ama ümitler azaldı gibi hissediyorumZaten çok erken daha test için 6 gün önce bile çıkaran testler için bile erken en sağlıklısı adet gününe 1/2 gün kala test yapmak. Sende biraz daha bekle zaten bakayım dedim belirtiler falan var mı
Yaa hadi inşallah yaa. Üzülme bak kendi üzüntümü geçip sana üzülürüm şimdi benAblacım eğer psikolojik değilse bilmiyorum Allah hayırlısını versin kasıklarımda ağrı var gögüslerim dokunduğumda ağrıyor 6 gün var erken gebelik testi yaptım oda negatif modum düştü açıkcası
Yaa hadi inşallah yaa. Üzülme bak kendi üzüntümü geçip sana üzülürüm şimdi ben
Karın bölgemde hafif hafif sancı giriyor özellikle sol tarafım. Ara ara ayağıma ve belim hala ağrıyor canım. Ama ümitler azaldı gibi hissediyorum
Evet psikolojik olabiliyor bazen biz kadınların vücudu çok duygusal tepkilere yanıt veriyor. Ama lütfen dediğim gibi kendinizi şartlandırmayın bu ay olacak diye ve ovulasyon günleri dışında diğer günleri de değerlendirin lütfen tekrar yumurtlama olabilir siz farketmesenizde adete 1 gün kala bile yumurtlama olabiliyor. Şartlandırmayın eşinizle relax ilişkiler yaşayın psikolojinizi bozmayın sakın , olacak inşallahAblacım eğer psikolojik değilse bilmiyorum Allah hayırlısını versin kasıklarımda ağrı var gögüslerim dokunduğumda ağrıyor 6 gün var erken gebelik testi yaptım oda negatif modum düştü açıkcası
Normalde benim adet öncesi belirtim olmaz. Belime sancı girer ve ardından adet olurum. Afedersin belim hergün ağrıyor kasıklarımla beraber ve sulu bir akıntı var. Kendimide çok heveslendirmiyorum nasip işi bu ama artık test yapmayacağımZaten çok erken daha test için 6 gün önce bile çıkaran testler için bile erken en sağlıklısı adet gününe 1/2 gün kala test yapmak. Sende biraz daha bekle zaten bakayım dedim belirtiler falan var mı
Yapma , en azından pazartesiye kadar bekleNormalde benim adet öncesi belirtim olmaz. Belime sancı girer ve ardından adet olurum. Afedersin belim hergün ağrıyor kasıklarımla beraber ve sulu bir akıntı var. Kendimide çok heveslendirmiyorum nasip işi bu ama artık test yapmayacağım
Öyle yapacağım hayırlısı olsun inşallahYapma , en azından pazartesiye kadar bekle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?