Ayy ben adete 3 gün kala silik çizgiyle öğrenmiştim ama her insanda idrara geçme süresi farklı oluyor canım o yüzden sabredebilirsen adet gününü bekle benceEn erken ne zaman belli olur acaba adetime 2 3 gün kaldı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy ben adete 3 gün kala silik çizgiyle öğrenmiştim ama her insanda idrara geçme süresi farklı oluyor canım o yüzden sabredebilirsen adet gününü bekle benceEn erken ne zaman belli olur acaba adetime 2 3 gün kaldı
çatlamış mııı bugün de gerekir mii acaba :)Bir kaç güne çatlar inşallah
Evet çatlamışş mutlaka değerlendir çatlama günü daha önemliiçatlamış mııı bugün de gerekir mii acaba :)
Hayırlısı bakalım :)Evet çatlamışş mutlaka değerlendir çatlama günü daha önemlii
Adetim hâlâ yok normalde 28 29 gun döngüm. 4 5 gündür arada karın ağrım da oluyo. Yumurtlamayı 18. Gün gördüm o yüzden mi gecikti acaba adetimAyy ben adete 3 gün kala silik çizgiyle öğrenmiştim ama her insanda idrara geçme süresi farklı oluyor canım o yüzden sabredebilirsen adet gününü bekle bence
Evet canım o yüzden gecikmiş olabilirsin inşallah olmassın da gebelik vardırAdetim hâlâ yok normalde 28 29 gun döngüm. 4 5 gündür arada karın ağrım da oluyo. Yumurtlamayı 18. Gün gördüm o yüzden mi gecikti acaba adetim
Sadece akıntım var. Ne lekelenme oldu ne kahverengi akıntı. Ama karın ağrım var hafifEvet canım o yüzden gecikmiş olabilirsin inşallah olmassın da gebelik vardır
Güzel haberler alırsın inşallahSadece akıntım var. Ne lekelenme oldu ne kahverengi akıntı. Ama karın ağrım var hafif
Bugün pik olmuş mutlaka değerlendirin yarın tekrar yapın silikleştiyse çatlamış demektir çatladığı günü de değerlendirinEki Görüntüle 3286790
Merhaba hangi gün değerlendirilmesi gerekiyor acaba yardımcı olur musunuz
Allah bir dahaki ay nasip etsin inşallahAdet oldum bugün 3 gün erken oldum hem de
Ayy ben testinizi gebelik testi sandım heyecanlandım Rabbim nasip etsin o günleride görmeyiiyumurtlamanız yakın benceSelamlar Vakit gelmiş olabilir mi
Hayırlısı amin inşaalh, sağolun yarın başlarım artık bu ay olur umarım 2. Ay deneme.Ayy ben testinizi gebelik testi sandım heyecanlandım Rabbim nasip etsin o günleride görmeyiiyumurtlamanız yakın bence
Rica ederimminşallah oluur ya güzel haberlerinizi alırızHayırlısı amin inşaalh, sağolun yarın başlarım artık bu ay olur umarım 2. Ay deneme.
Maşallah çok çok sevindim inşallah sağlıkla kucağına alırsınkalp atışı duyulmadı diye endişelenme benim de öyle olmuştu 8. Haftaya yakın duymuştuk sağlıkla ilerlesin sürecinMerhaba ben hamile kaldım 2. ay denememde. su an 7 haftalık hamileyim :) 6 hafta 2 günlükken alttan muayene yapıldı bebek kese goruldu ama kalp atisi duyulmadı, 8. hafta tekrar gideceğim. insallah sagliklidir.
Teşekkür ederim amin inşallah Vajinalda duyulması gerekiyor dediler o yüzden tedirgin oldum biraz. Siz karından mı 8 de duydunuzMaşallah çok çok sevindim inşallah sağlıkla kucağına alırsınkalp atışı duyulmadı diye endişelenme benim de öyle olmuştu 8. Haftaya yakın duymuştuk sağlıkla ilerlesin sürecin
Benim 6+3 te karından duyulmamıştı vajinal baktılar yine duyulmadı daha sonra 7+5 te gittim karından baktı yine duyulmadı oracıkta ağlayacaktım doktor vajinal bakalım dedi vajinalde duyulduilk haftalar kalp atışında böyle şeyler olabiliyor aklına kötü şeyler getirme inşallah sende duyacaksınTeşekkür ederim amin inşallah Vajinalda duyulması gerekiyor dediler o yüzden tedirgin oldum biraz. Siz karından mı 8 de duydunuz