Ovülasyon testi sonucu

ben geçen ay her belirtiyi yaşadım olmadı o yüzden belirti hiç aramicam adet gecikirse yaparım test çok üzülüyorum sonra
Bende gecen ay catlama sonrasi adete 2gun kalana kadar bel kasik gogus kasiklarda batma hepsi oldu adete 2gun kala hepsi gecti 1gun gecikmeli adet oldum

Mrb beni. Kasiklarimda batma olmaya basladi sizde birsey var mi
Biraz var gibi ama psikolojik olabilir hiç hamileliğe yormuyorum üşüttüm gaz ağrısı diyip geçiyorum :) ben biraz ümitsizim bu aydan çünkü cumartesi akşamki ilişki pazartesi ye dayanır mı bilemedim

Biraz var gibi ama psikolojik olabilir hiç hamileliğe yormuyorum üşüttüm gaz ağrısı diyip geçiyorum :) ben biraz ümitsizim bu aydan çünkü cumartesi akşamki ilişki pazartesi ye dayanır mı bilemedim
Bende suan sanki tuvalet ihtiyacim var gibi geliyor devamli gaz basladi belki yumurta yeni catladigi icin

Bende suan sanki tuvalet ihtiyacim var gibi geliyor devamli gaz basladi belki yumurta yeni catladigi icin
Olabilir bilemiyorum 😊 be zaman belirtiler çıkmaya başlar ki bu kadar etken belirti olmaz heralde ya benim daha bir hafta olmadı yumurta çatlayalı çünkü

En erken belirti adet gecikmesi diyorlar bendede sadece gögüsler sis
Ben de sürekli göğüslerimi kontrol edip duruyorum 😅 bu arada sizce benim ki tutar mı cumartesi akşam ve salı öğlen ilişki olmuştu ovülasyon testim tam pik değil sanki bilemedim ya
D1ACD524-99FD-4E3B-8520-534877C522C7.jpeg

Ben de sürekli göğüslerimi kontrol edip duruyorum 😅 bu arada sizce benim ki tutar mı cumartesi akşam ve salı öğlen ilişki olmuştu ovülasyon testim tam pik değil sanki bilemedim ya Eki Görüntüle 3500970
Pazartesi pik gibi bide strip ovulasyonda tam kırmızı olmuyor bence bende öyle yapmıştım kasette daha kırmızı olmuştu bak atayım

Eklentiler

• IMG_6646.jpeg
    IMG_6646.jpeg
    48,8 KB · Görüntüleme: 13
Pazartesi pik gibi bide strip ovulasyonda tam kırmızı olmuyor bence bende öyle yapmıştım kasette daha kırmızı olmuştu bak atayım
Aaa tamam şimdi daha iyi anladım gerçi bazılarının tam koyu oluyor ama benim olmadı inşallah cumartesi veya dalı gününü ilişki tutar 🥰

X