Pazarteside catlamis olabilir yumurta denk gelmis olabilir cnmsalı öğlen oldu bi de
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pazarteside catlamis olabilir yumurta denk gelmis olabilir cnmsalı öğlen oldu bi de
hadi inşallahPazarteside catlamis olabilir yumurta denk gelmis olabilir cnm
Bakalim kendimizi dinlemeye baslayalim abartmadan ne gibi belirti yasiycazhadi inşallah
ben geçen ay her belirtiyi yaşadım olmadı o yüzden belirti hiç aramicam adet gecikirse yaparım test çok üzülüyorum sonraBakalim kendimizi dinlemeye baslayalim abartmadan ne gibi belirti yasiycaz
Bende gecen ay catlama sonrasi adete 2gun kalana kadar bel kasik gogus kasiklarda batma hepsi oldu adete 2gun kala hepsi gecti 1gun gecikmeli adet oldumben geçen ay her belirtiyi yaşadım olmadı o yüzden belirti hiç aramicam adet gecikirse yaparım test çok üzülüyorum sonra
O yüzden adeti bekleyelim yoksa üzülüyoruz çektiğimiz belirtiler de cabasıBende gecen ay catlama sonrasi adete 2gun kalana kadar bel kasik gogus kasiklarda batma hepsi oldu adete 2gun kala hepsi gecti 1gun gecikmeli adet oldum
Aynen cnmO yüzden adeti bekleyelim yoksa üzülüyoruz çektiğimiz belirtiler de cabası
Mrb beni. Kasiklarimda batma olmaya basladi sizde birsey var miO yüzden adeti bekleyelim yoksa üzülüyoruz çektiğimiz belirtiler de cabası
Biraz var gibi ama psikolojik olabilir hiç hamileliğe yormuyorum üşüttüm gaz ağrısı diyip geçiyorum :) ben biraz ümitsizim bu aydan çünkü cumartesi akşamki ilişki pazartesi ye dayanır mı bilemedimMrb beni. Kasiklarimda batma olmaya basladi sizde birsey var mi
Bende suan sanki tuvalet ihtiyacim var gibi geliyor devamli gaz basladi belki yumurta yeni catladigi icinBiraz var gibi ama psikolojik olabilir hiç hamileliğe yormuyorum üşüttüm gaz ağrısı diyip geçiyorum :) ben biraz ümitsizim bu aydan çünkü cumartesi akşamki ilişki pazartesi ye dayanır mı bilemedim
Olabilir bilemiyorum be zaman belirtiler çıkmaya başlar ki bu kadar etken belirti olmaz heralde ya benim daha bir hafta olmadı yumurta çatlayalı çünküBende suan sanki tuvalet ihtiyacim var gibi geliyor devamli gaz basladi belki yumurta yeni catladigi icin
En erken belirti adet gecikmesi diyorlar bendede sadece gögüsler sisOlabilir bilemiyorum be zaman belirtiler çıkmaya başlar ki bu kadar etken belirti olmaz heralde ya benim daha bir hafta olmadı yumurta çatlayalı çünkü
Ben de sürekli göğüslerimi kontrol edip duruyorum bu arada sizce benim ki tutar mı cumartesi akşam ve salı öğlen ilişki olmuştu ovülasyon testim tam pik değil sanki bilemedim yaEn erken belirti adet gecikmesi diyorlar bendede sadece gögüsler sis
Pazartesi pik gibi bide strip ovulasyonda tam kırmızı olmuyor bence bende öyle yapmıştım kasette daha kırmızı olmuştu bak atayımBen de sürekli göğüslerimi kontrol edip duruyorum bu arada sizce benim ki tutar mı cumartesi akşam ve salı öğlen ilişki olmuştu ovülasyon testim tam pik değil sanki bilemedim ya Eki Görüntüle 3500970
Aaa tamam şimdi daha iyi anladım gerçi bazılarının tam koyu oluyor ama benim olmadı inşallah cumartesi veya dalı gününü ilişki tutarPazartesi pik gibi bide strip ovulasyonda tam kırmızı olmuyor bence bende öyle yapmıştım kasette daha kırmızı olmuştu bak atayım
Birde ovulasyon testinin son kullanma tarihinw bakAaa tamam şimdi daha iyi anladım gerçi bazılarının tam koyu oluyor ama benim olmadı inşallah cumartesi veya dalı gününü ilişki tutar
2026 son kullanma tarihiBirde ovulasyon testinin son kullanma tarihinw bak
Tamam o zaman problem yok2026 son kullanma tarihi
Beklemek cok zor kendimi dinleyim duruyorumOlabilir bilemiyorum be zaman belirtiler çıkmaya başlar ki bu kadar etken belirti olmaz heralde ya benim daha bir hafta olmadı yumurta çatlayalı çünkü
T koyu pik olmuş buPazartesi pik gibi bide strip ovulasyonda tam kırmızı olmuyor bence bende öyle yapmıştım kasette daha kırmızı olmuştu bak atayım