Ovülasyon testi negatif

Aradaki günleri test yapmadığınız içim emin değilim ya pik olmak üzere yada olmuş çatlamak üzere. O yüzden bugünü değerlendirin. Yarın silikleşirse pozitif diyebiliriz.
Valla kusura bakma pozıtıf derken yanı çok özür dılerım yemın ederım heyacandan

Eklentiler

• IMG_3776.jpeg
    IMG_3776.jpeg
    64,6 KB · Görüntüleme: 15
  • IMG_3774.jpeg
    IMG_3774.jpeg
    58,9 KB · Görüntüleme: 11
Valla kusura bakma pozıtıf derken yanı çok özür dılerım yemın ederım heyacandan
Pozitif derken yarın siliklesirse bugün pik yapmış diyebiliriz yani yumurta yeteri kadar büyütüp döllenmeye hazır hale gelmiş :) yk önemli değil. Bugünü değerlendirdiysenix yarın silik olursa yarını da değerlendirin demek istedim.

Pozitif derken yarın siliklesirse bugün pik yapmış diyebiliriz yani yumurta yeteri kadar büyütüp döllenmeye hazır hale gelmiş :) yk önemli değil. Bugünü değerlendirdiysenix yarın silik olursa yarını da değerlendirin demek istedim.
Çok çok teşekkürler Alllah razı olsun 1 ile 2 arası yapacam atarım buraya ınsalah

Ben bıde folık asıt kullanıyorum

Eklentiler

• IMG20241109144150.jpg
    IMG20241109144150.jpg
    122,1 KB · Görüntüleme: 9
Bence yapmaya devam edın degısebılıyor dahada koyuolabılıyor dahada acık olabılıyor sızde gün asırımı ılıskı oluyor hergunmu
2 gün üst üste yaptım 1 gün boş tekrar 2 gün üst üste bugün yine test yaptım yine silik çıktı ovulasyon testi

2 gün üst üste yaptım 1 gün boş tekrar 2 gün üst üste bugün yine test yaptım yine silik çıktı ovulasyon testi
Benımde koyuluktan sılıge sonra tekrar köyü oldu ondan dedım gunlerı degerlendır

Eklentiler

• IMG20241109135900.jpg
    IMG20241109135900.jpg
    55,6 KB · Görüntüleme: 9
Merhabalar
Bugün adet başlangıcımdan itibaren 14. Günüm ve ovülasyon testim aşağıdaki gibi bir bakabilir misiniz? Bir de 9. Günden itibaren her gün aynı saatte test yapmaya başladım o günden beri testim hep silik çizgi bu ne anlama geliyor kızlar ? Neden yumurtlama gerçekleşmiyor yardımcı olur musunuz ya çok kafama takıldı :KK43:
Merhaba ben de labaquik kullanıyorum tam pik görmedim ama değerlendirdim yumurta çatladı sandım o yüzden bıraktım ovülasyon testini sizce devam etmeli miyim testlerimi ekliyorum

Eklentiler

• IMG_4857.jpeg
    IMG_4857.jpeg
    140,7 KB · Görüntüleme: 7
X