- 16 Mart 2023
- 27
- 4
- 25
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
9. Gün pik olmuş gibi geldi ama idrarı fazla mı damlattınız o yüzden tam da emin olamadımHanımlar bunu da yorumlayabilir misiniz . Anlamadım olmuşmu yumurtlama
Peki yaptığınız an hemen beliren çizginiz oldumu hatırlıyor musunuzİdrar fazla olabilir çünkü ilk 15 dk silik çıktı bayadr kalmış ondan öyle görünüyor bence bende anlayamadimm
Ama büyük ihtimalle 9. Gün yumurtlamışsınız 10. Gün çatlamış gibi geldi banaİdrar fazla olabilir çünkü ilk 15 dk silik çıktı bayadr kalmış ondan öyle görünüyor bence bende anlayamadimm
Süper o zaman inşallah tutmuşturBelirgin çizgi olmadı aslinda yumurtlama olmuşsa ilişki de olmuştu o günlerde
26 sında pik olmuş değerlendirmişsindir inşallahSelam kızlar benim testleri de değerlendirebilir misiniz, ilk defa bu ay başladım. İlk test 8. Gün. Genellikle 28 29 gün arayla adet oluyorum .
Hayırlı geceler. Bugünkü ovülasyon testim. Sizce yumurtlama olmuş mu?26 sında pik olmuş değerlendirmişsindir inşallah
Hayırlı sabahlar yumurtlaman başlamış gibi görünüyor mutlaka değerlendirHayırlı geceler. Bugünkü ovülasyon testim. Sizce yumurtlama olmuş mu?
Teşekkür ederim. Dün değerlendirdik bugünde test yapıp resmini atarım
Buda bugünkü testimHayırlı sabahlar yumurtlaman başlamış gibi görünüyor mutlaka değerlendir
Çatlamış gibi geldi bana
Rica ederimm inşallah güzel haberlerinizi almakta nasip olurAyy inşaallah öyledir. Çok teşekkür ederim.
İnşaallah. 1 kızım var 9 yaşında 7 senedir çocuk istiyoruz. Hayırlısı.Rica ederimm inşallah güzel haberlerinizi almakta nasip olur
Ay maşallah ne güzel Allah bağışlasınRabbim nasip etsin inşallah bir kardeşİnşaallah. 1 kızım var 9 yaşında 7 senedir çocuk istiyoruz. Hayırlısı.
Senin bebişin var mı?Ay maşallah ne güzel Allah bağışlasınRabbim nasip etsin inşallah bir kardeş
Amin aminAmin. Rabbim bütün herkesin evlatlarını annelerine babalarına bağışlasın.
Senin bebişin var mı?