Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet çok teşekkür ederimmm Allah razı olsun Allah sizede nasip etsinHamilesin demek. Çok sevindim Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasib etsin.
Sanırım 26 sında değildi, fotoğrafta daha koyu gözüküyor bugün yaptığımda 26 sından daha koyu çıktı.26 sında pik olmuş değerlendirmişsindir inşallah
Aaa gerçekten kopkoyu olmuş evet bugün başlamış
Bugün de bu şekildeAaa gerçekten kopkoyu olmuş evet bugün başlamış
Ayy bence çatlamışşBugün de bu şekilde
Pik olmaya yakın bencebugün tekrar yaptınız mı ?Eki Görüntüle 3283690 bugünü değerlendirmem gerekiyormu. Pik mi acaba
Pik olmaya yakın bencebugün tekrar yaptınız mı ?
Evet bence olmuş mutlaka değerlendirinEki Görüntüle 3284133 evet 5 dakika önce yaptım bunu da peak mi acaba
Evet bence olmuş mutlaka
Dünü de değerlendirmiştim, bugün de devam mıı çatladıktan sonra da devam sanırım değil miEvet bence olmuş mutlaka değerlendirin
Evet bugünleri değerlendirin çatlama gününü ve ertesi gününü de değerlendirince tamamdır inşallahDünü de değerlendirmiştim, bugün de devam mıı çatladıktan sonra da devam sanırım değil mi
Teşekkür ederimEvet bugünleri değerlendirin çatlama gününü ve ertesi gününü de değerlendirince tamamdır inşallah
Rica ederimmmTeşekkür ederim
Dünü de değerlendirmiştim, bugün de devam mıı çatladıktan sonra da devam sanırım değil mi
Rica ederimmm
Bir kaç güne çatlar inşallahBugün çatlamamış akşam tekrar bakcam
En erken ne zaman belli olur acaba adetime 2 3 gün kaldıAyy bence çatlamışş