Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım ben reglimin 6 gününden itibaren iki günde bir yapıyorum hep silik çizgi var şimdi yaptığım tek öbürleri ne göre daha net çizgi neden böyle oluyor geçen ay yaptığımda böyle değildi ikinci resim de geçen aydan olanlar13 ve 14 te yumurtlamışsınız 15 te çatlamış
Her ay hormonlarımız farklı olabiliyor canım ona takılma bencetestin inşallah bir kaç güne daha belirginleşirCanım ben reglimin 6 gününden itibaren iki günde bir yapıyorum hep silik çizgi var şimdi yaptığım tek öbürleri ne göre daha net çizgi neden böyle oluyor geçen ay yaptığımda böyle değildi ikinci resim de geçen aydan olanlar
İnş canimHer ay hormonlarımız farklı olabiliyor canım ona takılma bencetestin inşallah bir kaç güne daha belirginleşir
Bende dün ve bugün yaptım ama pik mi anlayamadım c çizgisi de çok koyu değil t çizgisi de bakabilir misiniz?Merhabalar ben Ovulasyon testi yapıyorum ama anlayamadım bana yardımcı olabilir misiniz?
Sizde bugün pik görmüşsünüz değerlendirin mutlakaBende dün ve bugün yaptım ama pik mi anlayamadım c çizgisi de çok koyu değil t çizgisi de bakabilir misiniz?
Lütfen yorumlar mısınız? İki gündür pik gibi..ne zaman degerlendirmeliyim?
ya benim de ayın 16 sında t çizgisi C çizgisine göre baya koyuydu pik olmuştu ama diğer günü başka bir markadan testi yaptım ilk yaptığım test kalmadı diye ve 2 gündür çift çizgi çıkıyor testler aynı olmadığı için mi değişiklik göstermiş oluyorBugünü ve sonraki 3 günü değerlendirin inşallah tutar
Evet o yüzden değişiklik olabilir henüz yumurtanız çatlamamışta olabilir yapmaya devam edin benceya benim de ayın 16 sında t çizgisi C çizgisine göre baya koyuydu pil olmuştu ama diğer günü başka bir markadan testi yaptım ilk yaptığım test kalmadı diye ve 2 gündür çift çizgi çıkıyor testler aynı olmasın için mi değişiklik göstermiş oluyor
Anladım teşekkür ederim devam edeyim o zamanEvet o yüzden değişiklik olabilir henüz yumurtanız çatlamamışta olabilir yapmaya devam edin bence
Teşekkür ederimSizde bugün pik görmüşsünüz değerlendirin mutlaka
Rica ederimTeşekkür ederim
Çok teşekkürlerSizde bugün pik görmüşsünüz değerlendirin mutlaka
canım ben 5 gün üst üste denedim riske atamadım tuttu inşallahLütfen yorumlar mısınız? İki gündür pik gibi..ne zaman degerlendirmeliyim?
Cok güzel gözüküyor benım hep kopkoyu degil hfif cıktı bu ay neden acabaMerhabalar ben Ovulasyon testi yapıyorum ama anlayamadım bana yardımcı olabilir misiniz?
Sizin en son yaptığınız test pik gibi görünüyorBenim de ovülasyon testimi yorumlar mısınız anlayamadım
Aslında hep çizginiz belirgin çıkmış o yüzden diğerleriyle kıyaslayarak en en koyu olduğu günü baz almalısınızBaşka biri LH değerimin yüksek olduğunu söyledi hep pik çıkıyor dedi . Ama lh değerim yüksek değil amlayamadım o mu yanıldı