Ovülasyon testi sonucu

O o kadar matematiksel bi şey değil ya. Spermin yaşama süresi var o var bu var derken tabii ki ihtimal yüksek, zaten çatlama daha önemli o güne de denk getirirsiniz
05707E29-B74A-4355-B1D9-748FA0596D08.png

Kızlar merhaba, ben pazartesi öğlen test yaptım t çizgisi baya koyuydu ama c kadar değil pik olmamıştır diye ilişki yaşamadık. Bugün yaptığım testte (salı günü) t çizgisi silikleşti. Pik miydi acaba kaçırdım mı ? 😔
Bi de cumartesi akşam ilişki yaşamıştık yumurtam çatlamışsa bile spermle karşılaşmış mıdır 😔
Acaba yumurtam büyümeden mi çatladı doktora geçen hafta gittim sorun yok demişti bilemiyorum yardım edin 😔

Kızlar merhaba, ben pazartesi öğlen test yaptım t çizgisi baya koyuydu ama c kadar değil pik olmamıştır diye ilişki yaşamadık. Bugün yaptığım testte (salı günü) t çizgisi silikleşti. Pik miydi acaba kaçırdım mı ? 😔
Bi de cumartesi akşam ilişki yaşamıştık yumurtam çatlamışsa bile spermle karşılaşmış mıdır 😔
Acaba yumurtam büyümeden mi çatladı doktora geçen hafta gittim sorun yok demişti bilemiyorum yardım edin 😔
Kacirmis olabilirsin cnm. T koyu olunca pik oluyormus bende yeni ogrendim benim de dun sabah yaptim t koyuydu pik mis aksamina yine yaptim ikiside ayni renkteydi iliski yasadim bu sabah yaptim t biraz siliklesti
20241107_104924.jpg

X