- 12 Temmuz 2022
- 24.213
- 88.129
Arkadaş yazmış evet pik duruyorSizce pik olmuş mu benim son yaptığım bugünki bir bakarmısınız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaş yazmış evet pik duruyorSizce pik olmuş mu benim son yaptığım bugünki bir bakarmısınız
Dün değerlendirdim bugün pikti fakat değerlendiremedim bebeğin tutma ihtimali var mı kaçırdım mıArkadaş yazmış evet pik duruyor
O o kadar matematiksel bi şey değil ya. Spermin yaşama süresi var o var bu var derken tabii ki ihtimal yüksek, zaten çatlama daha önemli o güne de denk getirirsinizDün değerlendirdim bugün pikti fakat değerlendiremedim bebeğin tutma ihtimali var mı kaçırdım mı
Dünü değerlendirdim ama bugünü değerlendiremedik sizce tutma ihtimali var mı kaçırdım mıSanırım bugünü değerlendirmeniz gerekiyordu ve çatlama gününü
Pik daha önemli diye biliyordum içimi ferahlattınız aylar sonra pik görünce çok üzüldüm yapamayınca teşekkür ederimO o kadar matematiksel bi şey değil ya. Spermin yaşama süresi var o var bu var derken tabii ki ihtimal yüksek, zaten çatlama daha önemli o güne de denk getirirsiniz
Yok yok çatlamayı değerlendirinPik daha önemli diye biliyordum içimi ferahlattınız aylar sonra pik görünce çok üzüldüm yapamayınca teşekkür ederim
Çok teşekkürler ❤Yok yok çatlamayı değerlendirin
Sperm canlı kalıyor sanırım belli bir süre olur inşallahDünü değerlendirdim ama bugünü değerlendiremedik sizce tutma ihtimali var mı kaçırdım mı
İnşallah teşekkür ederim ❤Sperm canlı kalıyor sanırım belli bir süre olur inşallah
O o kadar matematiksel bi şey değil ya. Spermin yaşama süresi var o var bu var derken tabii ki ihtimal yüksek, zaten çatlama daha önemli o güne de denk getirirsiniz
Kacirmis olabilirsin cnm. T koyu olunca pik oluyormus bende yeni ogrendim benim de dun sabah yaptim t koyuydu pik mis aksamina yine yaptim ikiside ayni renkteydi iliski yasadim bu sabah yaptim t biraz siliklestiKızlar merhaba, ben pazartesi öğlen test yaptım t çizgisi baya koyuydu ama c kadar değil pik olmamıştır diye ilişki yaşamadık. Bugün yaptığım testte (salı günü) t çizgisi silikleşti. Pik miydi acaba kaçırdım mı ?
Bi de cumartesi akşam ilişki yaşamıştık yumurtam çatlamışsa bile spermle karşılaşmış mıdır
Acaba yumurtam büyümeden mi çatladı doktora geçen hafta gittim sorun yok demişti bilemiyorum yardım edin
benim ki bu kadar koyulaşmadı işte belki koyulaşır iyice daha diye bekledim silikleşti öylece kaçırdım yaKacirmis olabilirsin cnm. T koyu olunca pik oluyormus bende yeni ogrendim benim de dun sabah yaptim t koyuydu pik mis aksamina yine yaptim ikiside ayni renkteydi iliski yasadim bu sabah yaptim t biraz siliklestiEki Görüntüle 3500223
Ovulasyon testi markasindanda kaynakli olabilir koyuluk derecesi ama t koyu olunca pik oluyormusbenim ki bu kadar koyulaşmadı işte belki koyulaşır iyice daha diye bekledim silikleşti öylece kaçırdım ya
sizce benimki yeterince koyu mu pik olmuş mu yukarda fotoğrafı varOvulasyon testi markasindanda kaynakli olabilir koyuluk derecesi ama t koyu olunca pik oluyormus
Baya koyu cnmsizce benimki yeterince koyu mu pik olmuş mu yukarda fotoğrafı var
o zaman inşallah cumartesi gününden spermler yaşıyordur 3 4 gün yaşıyor diyorlar bi o umudum kaldıBaya koyu cnm
72 saat canli kaliyormus cnmo zaman inşallah cumartesi gününden spermler yaşıyordur 3 4 gün yaşıyor diyorlar bi o umudum kaldı
Cumartesi den sonra birlikte olmadin mi hico zaman inşallah cumartesi gününden spermler yaşıyordur 3 4 gün yaşıyor diyorlar bi o umudum kaldı
salı öğlen oldu bi deCumartesi den sonra birlikte olmadin mi hic