Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İlk defa klomenle iğneye mi başladı doktorun canım?

Arkadaslar Merhaba! Yardimci olabilirmisiniz acaba? Sat 27.04 Nisan genelde 4 gun surer 5 gun artik gelmez.Mayisin 9 11 12 13 14 15 16 yumurtlama donemimde esimle birlikte olduk cocuk sahibi olmak istiyoruz Allahin izniyle. Sorum bu, dunden beri yani adetime 10 gun kala kahverengi lekelenmem var ve cok s1k idrara cikiyorum,belimde ve kasiklarimda adet olucakmisim gibi agri vaAcaba hamile olabilirmiyim bu kadar erken dollenme olup kahverengi yerlesme kanamasi olabilirmi?

Ben sole solim bildigim kadariyla erken dollenme ve gec dollenme var senin adedine 10 gun kala leke geliyorsa ve aded kanamasi gibi degilse normal aded kanamn gibi bir ihtimal yerlesme kanamasi olabilir kanamn nekadar surdu ve hala varmi kav gun oliyor kanaman biteli

dun ve evelsi gun cok az miktarda damla amla kahverengi geldi ve bitti canim :)

Tamm
dun ve evelsi gun cok az miktarda damla amla kahverengi geldi ve bitti canim :)
Tamm ozman bence olabilir canim bence bekle birkac gun bakarsin aded olmassan test yaptir umitlendirmiyim ama bence var gibi cunki adedine cok var ve surmedi de bilemiyorum insallah vardir bebegin RABBİM nasip etmistir insallah simdi test yapsanda cikmaz bence cunki yerlesmeyse daha yeni olmus o yuzdrn bekle aded gunune kadar kanda cikarmi bilmem istersen sağlık ocagina felan sorabilirsin

cok cok sagoll cnm insallah dedigin gibidir..bu Mubarek ayda Allah isteyen herkese nasip etsin :)

Kizlar bu arada bisiy sormak istiyorum ben klomen habiyla duphaston kullandimi solemistim klomeni adedin 5 ci gunu balayip5 gun sabah aksam içiyorum duphastonuda adedin 15 cin gunu iciyorum bunlari aded gordugum gunle sayiyorum yanliz ve duhaston hapinida sabah aksam 10 gun kullabiyorum hapim.bitti 2 gun oluyir ve adedime 3 gun kaldi normal gunume hic lekelenme gelmedi ama bende cok fazla idrarara cikigorum kasiklarimda agri oluyor uyku hali cok var bilmiyorum sizce tutmusmudur hissedemiyorum bisey belki cok su iciyorumdur ama onceden gece kalkmazdim simdi 4 5 kere kalkiyorum kizlar bu celiski cok kotu RABBİM daha fazla bekletmesin bizleri insallah

Bugn birzdn kan testi vermye gdyrm sans dileyn bana umrm vardr erkndn test yaptm vardı çizgi gene ignenin etkisi degldr artık dyrm hafif seklde belirliyrdu korkuyrmda yoktur dye ya
Insallah vardir canim ALLAH im gonlune gore versin RABBİM bu mubarek ayda kucaklarumizi bos birakmasin birbirimize dua edelim kizlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…