- 9 Mart 2019
- 203
- 54
- 48
- Konu Sahibi Masal230618
-
Himm tamm ozamnAttım testi doktor adetni sayma dedi igneden itibaren say dedi
Hayirlisi olsun canim insallah kisa surede bebislerimize kavusuruz canim testin baya belirginHimm tamm ozamn
Öle testte gördgb gbi işteHimm tamm ozamn
Hayirlisi olsun canim insallah kisa surede bebislerimize kavusuruz canim testin baya belirgin
Bence cok net bekleme derim yaptir kan testi burdan cok net eger test yaniltmadiysa bence var gibiÖle testte gördgb gbi işte
Amin insallah canimİnşallah canım hakkımızda hayrlısı evet bgn belirgn cok allah kucagmzda göstersn
İlk defa klomenle iğneye mi başladı doktorun canım?Meraba banada yardımcı olabilrmisnz acaba bn klomen ve catlatma iğnesi oldm çatlatma iğnenimn 8 günü kan testi yaptım 6.21 di dedim doktoruma ignenin etksi bnde hatta degerm düşüyr igneden dedm kesn 10 gün idrar yaptım çizgi cıkmadı bile ondn 6 7 günlrde yaptgmda cıkıyrdu 10 gün hiç bir sey cıkmadı bugnde tam 12 günüm iğneden snra ve bugndee yaptım idrar bu sefer silik seklde ikinci çizgim cktı pzrda 14 günün sizce gec döllenme olmus olabilirmi ümitte etmk istemyrm üzülüyr snrası cnkü
Evet ilk canım cok umutluyumİlk defa klomenle iğneye mi başladı doktorun canım?
Amin inşaallah canım paAr günü habr vercmİnşallah canım hakkımızda hayrlısı evet bgn belirgn cok allah kucagmzda göstersn
İnşallah canım allahım nasip eder bizlereEvet ilk canım cok umutluyum
Amin cnm ya olur en kısa zmndaİnşallah canım allahım nasip eder bizlere
Ben sole solim bildigim kadariyla erken dollenme ve gec dollenme var senin adedine 10 gun kala leke geliyorsa ve aded kanamasi gibi degilse normal aded kanamn gibi bir ihtimal yerlesme kanamasi olabilir kanamn nekadar surdu ve hala varmi kav gun oliyor kanaman biteliArkadaslar Merhaba! Yardimci olabilirmisiniz acaba? Sat 27.04 Nisan genelde 4 gun surer 5 gun artik gelmez.Mayisin 9 11 12 13 14 15 16 yumurtlama donemimde esimle birlikte olduk cocuk sahibi olmak istiyoruz Allahin izniyle. Sorum bu, dunden beri yani adetime 10 gun kala kahverengi lekelenmem var ve cok s1k idrara cikiyorum,belimde ve kasiklarimda adet olucakmisim gibi agri vaAcaba hamile olabilirmiyim bu kadar erken dollenme olup kahverengi yerlesme kanamasi olabilirmi?
dun ve evelsi gun cok az miktarda damla amla kahverengi geldi ve bitti canim :)Ben sole solim bildigim kadariyla erken dollenme ve gec dollenme var senin adedine 10 gun kala leke geliyorsa ve aded kanamasi gibi degilse normal aded kanamn gibi bir ihtimal yerlesme kanamasi olabilir kanamn nekadar surdu ve hala varmi kav gun oliyor kanaman biteli
Tamm ozman bence olabilir canim bence bekle birkac gun bakarsin aded olmassan test yaptir umitlendirmiyim ama bence var gibi cunki adedine cok var ve surmedi de bilemiyorum insallah vardir bebegin RABBİM nasip etmistir insallah simdi test yapsanda cikmaz bence cunki yerlesmeyse daha yeni olmus o yuzdrn bekle aded gunune kadar kanda cikarmi bilmem istersen sağlık ocagina felan sorabilirsindun ve evelsi gun cok az miktarda damla amla kahverengi geldi ve bitti canim :)
cok cok sagoll cnm insallah dedigin gibidir..bu Mubarek ayda Allah isteyen herkese nasip etsin :)Tamm
Tamm ozman bence olabilir canim bence bekle birkac gun bakarsin aded olmassan test yaptir umitlendirmiyim ama bence var gibi cunki adedine cok var ve surmedi de bilemiyorum insallah vardir bebegin RABBİM nasip etmistir insallah simdi test yapsanda cikmaz bence cunki yerlesmeyse daha yeni olmus o yuzdrn bekle aded gunune kadar kanda cikarmi bilmem istersen sağlık ocagina felan sorabilirsin
Amin cumlemize insallah bende aded gunumun gecmesi ni bekliyorum 3 gun sonra olmamamam lazim olursam bebek yok demektir insallah olamm bu ay guzel haberler aliriz RABBİM den insallahcok cok sagoll cnm insallah dedigin gibidir..bu Mubarek ayda Allah isteyen herkese nasip etsin :)
Bugn birzdn kan testi vermye gdyrm sans dileyn bana umrm vardr erkndn test yaptm vardı çizgi gene ignenin etkisi degldr artık dyrm hafif seklde belirliyrdu korkuyrmda yoktur dye yaİnşallah canım allahım nasip eder bizlere
Insallah vardir canim ALLAH im gonlune gore versin RABBİM bu mubarek ayda kucaklarumizi bos birakmasin birbirimize dua edelim kizlarBugn birzdn kan testi vermye gdyrm sans dileyn bana umrm vardr erkndn test yaptm vardı çizgi gene ignenin etkisi degldr artık dyrm hafif seklde belirliyrdu korkuyrmda yoktur dye ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?