Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim tahminim bende geç döllenme oluyo adete yakın tutunamayan düşüyo çünkü 2. Kez oldu böyle

Benim tahminim bende geç döllenme oluyo adete yakın tutunamayan düşüyo çünkü 2. Kez oldu böyle
Ama adi ustunde gec dollenme ole olsa suan dollenmemis bir yumurta o cizgiyi cikarmaz veya tutunma gibi soz konusu olmaz gec dollenme aded den sonra olur eger senin suan varsa bence erken dollenme adedken oluyir cunki yinede bir uzmana sor gec kalmadan canim

Aaa bak normal aded olmuyorsan ve sadece leke geliyorsa yerlesme kanamasida olabilir testede cizgi ciktiysa belki aded olmuyidsundur bence bir doktora gorun en azindan test yap 1 2 gun bekle yada
Meraba banada yardımcı olabilrmisnz acaba bn klomen ve catlatma iğnesi oldm çatlatma iğnenimn 8 günü kan testi yaptım 6.21 di dedim doktoruma ignenin etksi bnde hatta degerm düşüyr igneden dedm kesn 10 gün idrar yaptım çizgi cıkmadı bile ondn 6 7 günlrde yaptgmda cıkıyrdu 10 gün hiç bir sey cıkmadı bugnde tam 12 günüm iğneden snra ve bugndee yaptım idrar bu sefer silik seklde ikinci çizgim cktı pzrda 14 günün sizce gec döllenme olmus olabilirmi ümitte etmk istemyrm üzülüyr snrası cnkü

Canim umit vermek istemm ama gec dollenme olabilir adedine ne kadar var yada adenden kacgun gecti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…