- 9 Mart 2019
- 203
- 54
- 48
- Konu Sahibi Masal230618
-
Yaptinmi testi xanimBugn birzdn kan testi vermye gdyrm sans dileyn bana umrm vardr erkndn test yaptm vardı çizgi gene ignenin etkisi degldr artık dyrm hafif seklde belirliyrdu korkuyrmda yoktur dye ya
Amin inşallah hepimiz için canm hastanedym beklyrm kan vrmk için anca 3 e dogru cıkr baklm nasl gecck o saatInsallah vardir canim ALLAH im gonlune gore versin RABBİM bu mubarek ayda kucaklarumizi bos birakmasin birbirimize dua edelim kizlar
Yaptinmi testi xanim
Umidini yitirme canim cikmassa bile uzulme biliyorum zor ama RABBİM nasip edicek hayirlisiyla ama testin cok belirgindi insallah vardir inan merakla bekliyorum benimde 2 gunum var adedime insallah olmam insallah bende guzel haberler veirrim ama olucak gibiyim hayirlisini versin ALLAH im Ma insallah RABBİM nasip etmistir bize bu mubarek aydaAmin inşallah hepimiz için canm hastanedym beklyrm kan vrmk için anca 3 e dogru cıkr baklm nasl gecck o saat
Canim iyneyi 14 gun oncemi yaptirdinGeldm beklyrm cnm bugnde idrar testi yaptm uyannca cktı cizgi tam 14 günüm bgn işte acaba ignenin etkisi gecmişmidr üzülmkte istemyrm korkyrm cok
Evet cnm 14 günün bgn doktorumda 14 gün baktr demşti hattaCanim iyneyi 14 gun oncemi yaptirdin
Evet belirgin biliyrm ama ilk 8 gün yaptrmştm kan testi öle ckmştı doktora demştim igneden dedi ümitlnmştm ilk hatta sonra gene yaptrdm düşük ckmştı 10 günde idrar czgi bile yoktu üzlmştm smdi dyrm genemi öle fln acaba esmde cok acele edyrsn dyr cok istyrm 10 gün ümitim bitmşti hatta 12 gün yapınca czgi cknca sasrdm hatta 13 14 de var gördn ne bileym suan varya içim içimi yiyor zor iğneden i acaba cıkmzmı oluyrm yarım var yarım yok dyr zor ya inşallah dedgb gbi kucagmzda göstrdn cok ugrasyrz bazn eslerimz anlıyamıyrmUmidini yitirme canim cikmassa bile uzulme biliyorum zor ama RABBİM nasip edicek hayirlisiyla ama testin cok belirgindi insallah vardir inan merakla bekliyorum benimde 2 gunum var adedime insallah olmam insallah bende guzel haberler veirrim ama olucak gibiyim hayirlisini versin ALLAH im Ma insallah RABBİM nasip etmistir bize bu mubarek ayda
Peki sonuc ne canimEvet belirgin biliyrm ama ilk 8 gün yaptrmştm kan testi öle ckmştı doktora demştim igneden dedi ümitlnmştm ilk hatta sonra gene yaptrdm düşük ckmştı 10 günde idrar czgi bile yoktu üzlmştm smdi dyrm genemi öle fln acaba esmde cok acele edyrsn dyr cok istyrm 10 gün ümitim bitmşti hatta 12 gün yapınca czgi cknca sasrdm hatta 13 14 de var gördn ne bileym suan varya içim içimi yiyor zor iğneden i acaba cıkmzmı oluyrm yarım var yarım yok dyr zor ya inşallah dedgb gbi kucagmzda göstrdn cok ugrasyrz bazn eslerimz anlıyamıyrm
Suan almaya gdyrm cnm ölcm heycndnPeki sonuc ne canim
Hayirlisi olsun insallah ama bemce varSuan almaya gdyrm cnm ölcm heycndn
Evet canım hamileym 54.87Hayirlisi olsun insallah ama bemce var
Inan cok sevindim ben emindim ya cunki 14 gun gecmis tam bisey demek istemedim ALLAH saglikli sihatli buyutmeni nasip etain insallah cok sevindim duygulandim insallah bizede masip olurr cok sevindim adinaEvet canım hamileym 54.87
Ay cnm bnm cok tsk ederim inşaallah dua edcm sizede en kısa zamnda sizlrdende habr alayım amin canm doktorumun 2 gn snra gene kn ver dedi işteInan cok sevindim ben emindim ya cunki 14 gun gecmis tam bisey demek istemedim ALLAH saglikli sihatli buyutmeni nasip etain insallah cok sevindim duygulandim insallah bizede masip olurr cok sevindim adina
Degerin cok yuksek insallah devam eder RABBİM kucana almayi nasip etsin insallah benimde 2 gunum var insallah aded olmam bende burda paylasirim sizinle et camim hamilelerin dualari kabul olurmus ALLAH razi olsunAy cnm bnm cok tsk ederim inşaallah dua edcm sizede en kısa zamnda sizlrdende habr alayım amin canm doktorumun 2 gn snra gene kn ver dedi işte
Amin canım benim inşallah sag salim kucagımda göreyim sennde güzel haberlerini beklyrm ya edicm sizede canmm bnm mrk etme bol bol hemdeDegerin cok
Degerin cok yuksek insallah devam eder RABBİM kucana almayi nasip etsin insallah benimde 2 gunum var insallah aded olmam bende burda paylasirim sizinle et camim hamilelerin dualari kabul olurmus ALLAH razi olsun
Allah razi olsun amin insallah canim amin cumlesineAmin canım benim inşallah sag salim kucagımda göreyim sennde güzel haberlerini beklyrm ya edicm sizede canmm bnm mrk etme bol bol hemde
Sizede bol bol dua edcmAllah razi olsun amin insallah canim amin cumlesine
Saol caniminsallah kabul olurSizede bol bol dua edcm
İnşaalah bndede korku oldu degerm düşermi edermi dyeSaol caniminsallah kabul olur
Canim tabi ALLAH gostermesin ama degerin bana yuksek geldi 10 20 felan olsaydi belki dusun derdim ama 50 biraz fazla gibi geldi 50 den bir anda 5 se dusermi bilmem ama insallah olmaz bole birsey kac gun oluyor gecen adedin uzerinden tam 1 ay oldumuİnşaalah bndede korku oldu degerm düşermi edermi dye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?