- Konu Sahibi Masal230618
Sonraki attiğim ilk zaman ki hali az belli işte
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlacı da içiyorum 11 de içtim işte klomenin 1 tanesini gebelik testi yaptım işte içmeden önce ne olur olmaz diye inçe silik çizgiyi görebiliyor Muş’un atmıştım bakar mısın bi telefondaCanim umutlandirmak istemm ama cok az bir cizgi var ama cok net gorulmuyor siyah bir cizgi gibi
Bence bekle bir kac gun yada kan testi yaptir yine cok erken amaSonraki attiğim ilk zaman ki hali az belli işte
Ama adi ustunde gec dollenme ole olsa suan dollenmemis bir yumurta o cizgiyi cikarmaz veya tutunma gibi soz konusu olmaz gec dollenme aded den sonra olur eger senin suan varsa bence erken dollenme adedken oluyir cunki yinede bir uzmana sor gec kalmadan canimBenim tahminim bende geç döllenme oluyo adete yakın tutunamayan düşüyo çünkü 2. Kez oldu böyle
Varsa sorun olsa doktorun vermezdi amac zaten olmasi ama suphen varsa beklemeİşte ilacı içiyorum ya sorun olur mu ki varsa
Senin klomenin kaç mg su canımVarsa sorun olsa doktorun vermezdi amac zaten olmasi ama suphen varsa bekleme
50 mg canim besgun iciyorum sabah aksam hap olarakSenin klomenin kaç mg su canım
Aynn adedin kacinci gunu iciyorsunBenimkisi de 50 mg aynıymış
Anladim tekrar gecmis olsun RABBİM gönlümüze gore verisn insallah3.günü başla dedi işte doktor
Meraba banada yardımcı olabilrmisnz acaba bn klomen ve catlatma iğnesi oldm çatlatma iğnenimn 8 günü kan testi yaptım 6.21 di dedim doktoruma ignenin etksi bnde hatta degerm düşüyr igneden dedm kesn 10 gün idrar yaptım çizgi cıkmadı bile ondn 6 7 günlrde yaptgmda cıkıyrdu 10 gün hiç bir sey cıkmadı bugnde tam 12 günüm iğneden snra ve bugndee yaptım idrar bu sefer silik seklde ikinci çizgim cktı pzrda 14 günün sizce gec döllenme olmus olabilirmi ümitte etmk istemyrm üzülüyr snrası cnküAaa bak normal aded olmuyorsan ve sadece leke geliyorsa yerlesme kanamasida olabilir testede cizgi ciktiysa belki aded olmuyidsundur bence bir doktora gorun en azindan test yap 1 2 gun bekle yada
Canim umit vermek istemm ama gec dollenme olabilir adedine ne kadar var yada adenden kacgun gectiMeraba banada yardımcı olabilrmisnz acaba bn klomen ve catlatma iğnesi oldm çatlatma iğnenimn 8 günü kan testi yaptım 6.21 di dedim doktoruma ignenin etksi bnde hatta degerm düşüyr igneden dedm kesn 10 gün idrar yaptım çizgi cıkmadı bile ondn 6 7 günlrde yaptgmda cıkıyrdu 10 gün hiç bir sey cıkmadı bugnde tam 12 günüm iğneden snra ve bugndee yaptım idrar bu sefer silik seklde ikinci çizgim cktı pzrda 14 günün sizce gec döllenme olmus olabilirmi ümitte etmk istemyrm üzülüyr snrası cnkü
Bnm pco var adet düzensz işte en son 16 sında olmştm sonra işte büyümesini bekleyp catlatma iğnesi olmştm bnde pzra kadr sabrtcm ogn 14 günü olck işteCanim umit vermek istemm ama gec dollenme olabilir adedine ne kadar var yada adenden kacgun gecti
Adedin gecikeli 14 gunmu olcak ozamn test yaptir simdiden bence cikar eger test e silik ciktiysaBnm pco var adet düzensz işte en son 16 sında olmştm sonra işte büyümesini bekleyp catlatma iğnesi olmştm bnde pzra kadr sabrtcm ogn 14 günü olck işte
Adedin gecikeli 14 gunmu olcak ozamn test yaptir simdiden bence cikar eger test e silik ciktiysa
Adedin gecikeli 14 gunmu olcak ozamn test yaptir simdiden bence cikar eger test e silik ciktiysa