Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çatlama ne oluyorBende çok iyi bilmiyorum sadece yorum yapayım hem üstte kalır hemde bilen varsa doğru anlamış mıyım teyit etmiş olurum. En üstteki ovülasyon gününüz olmuş, onun bir altındaki ise çatlama
Yumurtanın çatlaması folikülden çıkması sperm gelirse döllenir demekÇatlama ne oluyor
Merhaba 4 gündür ovulasyon testi yapıyorum adetlerim düzensiz pcos ve çikolata kistim var 4 gündür görseldeki gibi koyu çıkıyor çizgi hep normal mi bu ilk gün daha koyu sanki ama azalması gerekmiyor mu ? Eki Görüntüle 3538162
Yumurta çatlamış üstten ikincisi çatladığını gösteriyorMerhaba 4 gündür ovulasyon testi yapıyorum adetlerim düzensiz pcos ve çikolata kistim var 4 gündür görseldeki gibi koyu çıkıyor çizgi hep normal mi bu ilk gün daha koyu sanki ama azalması gerekmiyor mu ? Eki Görüntüle 3538162
Dalgalanma gibiBenim test sonucum bu şekilde. Bugün çizgi baya azalmış. Diğer kişilerde yavaş yavaş azalmış. Bende niye böyle
Şu an ovulasyon hala var mı yaniDalgalanma gibi
Yapmaya devam edin
Daha çatlama gözükmüyorŞu an ovulasyon hala var mı yani
Hergün yapıyorum testi dün akşam en koyu gördüğüm andı. Bu sabah yaptım geri silikleşmeye başlamış. Şimdi yine yaptım daha da silikleşmiş. Ben anlamadım tam olarak. Yani yumurtlamam gerçekleşmiş miDaha çatlama gözükmüyor
Her iki çizginin kopkoyu olması lazım
Sonra birden silinmeye başlayınca çizgi,çatlamıl demektir ilişki olmalı
Bi koyuluk yok ki burada.Hergün yapıyorum testi dün akşam en koyu gördüğüm andı. Bu sabah yaptım geri silikleşmeye başlamış. Şimdi yine yaptım daha da silikleşmiş. Ben anlamadım tam olarak. Yani yumurtlamam gerçekleşmiş mi
Ama azalmaya başladı önceki günlerde de belli belirsizdi belirginleştiği gün kaydetmeye başladım.Bi koyuluk yok ki burada.
Soldaki çizgi ile aynı koyulukta olacak
6.7 şubattaki testlerin çizgisi eşit koyunlukta o günleri değerlendirdiniz inşallah:)Hergün yapıyorum testi dün akşam en koyu gördüğüm andı. Bu sabah yaptım geri silikleşmeye başlamış. Şimdi yine yaptım daha da silikleşmiş. Ben anlamadım tam olarak. Yani yumurtlamam gerçekleşmiş mi
Evet ama olmadı maalesef. Sizde durumlar nasıl6.7 şubattaki testlerin çizgisi eşit koyunlukta o günleri değerlendirdiniz inşallah
kafamızda çocuk düşüncesi ile yapıyoruz herşeyi ondan olmuyor sanırım yaEvet ama olmadı maalesef. Sizde durumlar nasıl