- Konu Sahibi Masal230618
-
Ya bn 16 gbi adet oldm 4 günü klomene basladm 1.5 hafta bekledk yumurtm gec büyüdü ayın 6 sında iğne oldum doktora dedm adettn itibarnmi sayayım hyr sayma sen onu dedi doktora gitmeden rahat edemcm yani salı günü belli olck tekrr kan o bu bak bn 8 gün yaptrmştm kan 8.64 cıkmıştı sonra 10 gün yaptrdm idrar yok cktı czgi kan verdm gidp ognde degerm 6 ya düşmştü 12 gün idrar gene yapayım dedm baktm çift çizgi 13 gün çift czgi 14 gn bgn yani çift çizgi öglende kan verdm 54.87 işte anlıcgn böle düşüp birden cıktıCanim tabi ALLAH gostermesin ama degerin bana yuksek geldi 10 20 felan olsaydi belki dusun derdim ama 50 biraz fazla gibi geldi 50 den bir anda 5 se dusermi bilmem ama insallah olmaz bole birsey kac gun oluyor gecen adedin uzerinden tam 1 ay oldumu
Iste canim bak ozamn cok dusukmus degerin insallah kucagina alip koklamayi buyutmeyi nasip eder RABBİM bence sali gunu den once pazartrsi kadin doguma git kesen gorundumu sikinti olmaz bence beklemwk istemeasen kadin dogum doktorunmu sana sali gunu tes yap dediYa bn 16 gbi adet oldm 4 günü klomene basladm 1.5 hafta bekledk yumurtm gec büyüdü ayın 6 sında iğne oldum doktora dedm adettn itibarnmi sayayım hyr sayma sen onu dedi doktora gitmeden rahat edemcm yani salı günü belli olck tekrr kan o bu bak bn 8 gün yaptrmştm kan 8.64 cıkmıştı sonra 10 gün yaptrdm idrar yok cktı czgi kan verdm gidp ognde degerm 6 ya düşmştü 12 gün idrar gene yapayım dedm baktm çift çizgi 13 gün çift czgi 14 gn bgn yani çift çizgi öglende kan verdm 54.87 işte anlıcgn böle düşüp birden cıktı
İşte cok kafam karıstı anlıcagn ya düştü cktı etti arkdsm dedi belki gec döllenme olmştr dedi işte beklemk istemyrm tedaviyi oldgm doktor 2 gn snra kan ver dedi bitek anlıcgn kan verp öle gidym dedm yarn pazrtesi işte beklemk zor anlıcgn 2 hftalık 1.5 haftalıktr belkiIste canim bak ozamn cok dusukmus degerin insallah kucagina alip koklamayi buyutmeyi nasip eder RABBİM bence sali gunu den once pazartrsi kadin doguma git kesen gorundumu sikinti olmaz bence beklemwk istemeasen kadin dogum doktorunmu sana sali gunu tes yap dedi
Tamm utrasonla bakmadimi baksaydi kese gorunurdu gec dollebme olabilir tabiki ama massalah degerin yuksek icini ferah tut ALLAH a yalvar dua et o isini bilir canim sana bu fuyguyu tattirip elinden almaz insallah olurmu sitres yapma herseyin basi ooİşte cok kafam karıstı anlıcagn ya düştü cktı etti arkdsm dedi belki gec döllenme olmştr dedi işte beklemk istemyrm tedaviyi oldgm doktor 2 gn snra kan ver dedi bitek anlıcgn kan verp öle gidym dedm yarn pazrtesi işte beklemk zor anlıcgn 2 hftalık 1.5 haftalıktr belki
İşte bn doktoruma gitmedm kan testini herhangi bi hastanede evmn burda vardı yaptrdm onu aradım beklyr işte kan testnle bir gidrm dedm ona salı günü işte belki yarnda gidblrm ultrsnda bakablir demi blmedgm içn sorup duruyrm sanaTamm utrasonla bakmadimi baksaydi kese gorunurdu gec dollebme olabilir tabiki ama massalah degerin yuksek icini ferah tut ALLAH a yalvar dua et o isini bilir canim sana bu fuyguyu tattirip elinden almaz insallah olurmu sitres yapma herseyin basi oo
Bence yarin git al testini doktoruna anlat goster testi kese olusmussa utrasonda gorebilir diye biliyorum canim cunki hem ine yaptirali 14 gun olmus sen ozamndan beri hamilesindir teste cikmamasknin sebebi hormonun vucutta yukselmemesidir yani bebek bence 2 bucuk haftalikta olabilir bence doktor gorebilir utrasonla ama yinede senbilirsin canimİşte bn doktoruma gitmedm kan testini herhangi bi hastanede evmn burda vardı yaptrdm onu aradım beklyr işte kan testnle bir gidrm dedm ona salı günü işte belki yarnda gidblrm ultrsnda bakablir demi blmedgm içn sorup duruyrm sana
Şimdi eşimle konscm yarn zorda salı gününe randevu alıp gtcm işte ay baklm sanada habr vercm bi doktor desnde rahat edelm anca ignenin ertesi gün ilşki oluyr edyr anca döllenmesi 5 6 günmş anca olustu bnceBence yarin git al testini doktoruna anlat goster testi kese olusmussa utrasonda gorebilir diye biliyorum canim cunki hem ine yaptirali 14 gun olmus sen ozamndan beri hamilesindir teste cikmamasknin sebebi hormonun vucutta yukselmemesidir yani bebek bence 2 bucuk haftalikta olabilir bence doktor gorebilir utrasonla ama yinede senbilirsin canim
Valla canim ALLAH him insallah nasip eder kucagina alip buyutmeni merakla beklicem insallah hersey guzel olur haberini beklicem canimŞimdi eşimle konscm yarn zorda salı gününe randevu alıp gtcm işte ay baklm sanada habr vercm bi doktor desnde rahat edelm anca ignenin ertesi gün ilşki oluyr edyr anca döllenmesi 5 6 günmş anca olustu bnce
İnşallah canım ikimiz içinde tüm beklynlr içinfe öle olsn varya ölyrm mrktn neler olck dyeValla canim ALLAH him insallah nasip eder kucagina alip buyutmeni merakla beklicem insallah hersey guzel olur haberini beklicem canim
Amin cumlemize insallah amin tahmin edebiliyorum inanamiyorsun dimi cok farkli bir duygu insallah tam anlamiyla yasariz bu duygulari canim insallah hersey gönlümüz ce olur RABBİM butun isteyenlere nasip etsin insallah RABBİM hayirlisini versinİnşallah canım ikimiz içinde tüm beklynlr içinfe öle olsn varya ölyrm mrktn neler olck dye
Evet aynn ya cddn inanamıyrm sanki gitck deger gbi glyr ondnda korkum var azcck işte ama tek bildgm var güzel duyguAmin cumlemize insallah amin tahmin edebiliyorum inanamiyorsun dimi cok farkli bir duygu insallah tam anlamiyla yasariz bu duygulari canim insallah hersey gönlümüz ce olur RABBİM butun isteyenlere nasip etsin insallah RABBİM hayirlisini versin
Kesinlikle sabret bu kadar sabretmissin bekle guzel haberi aldin devamida gelir insallah ben aded olucam galiba bu ayda olmadi sanirim hayirlisi ALLAH tanEvet aynn ya cddn inanamıyrm sanki gitck deger gbi glyr ondnda korkum var azcck işte ama tek bildgm var güzel duygu
Bnmde adet sancm var gbydi öle hsstmştm ümidini kaybtme bnce sennde var bk görKesinlikle sabret bu kadar sabretmissin bekle guzel haberi aldin devamida gelir insallah ben aded olucam galiba bu ayda olmadi sanirim hayirlisi ALLAH tan
Insallah canim ama sanmiyorum insallah vardir umidim hep var ALLAH tan yana ama kendimi buna inandirip sonunda uzuluyorum oyuzden akisi na birakrim nasip varsa basim ustune ama aded olucakmisim gibi anliyorum sanki insallah olmam bu ayin guzelligi herturlu mutluluk verirBnmde adet sancm var gbydi öle hsstmştm ümidini kaybtme bnce sennde var bk gör
Hayrlı bi aydayız bol bol dua edcm senn içinde bgn cnm evet o dedgnde Zor beklyrsn snra öle cknca insan kötü oluyr anlıyrm seni inşallah mutluluk verir bu hayırlı ayda eşimle konstum bnde yarn salı kan vercm sabahtn gdp verdgm yerde kendi doktoruma carsmba ögledn snra gtcz randevu alıcm bgn işteInsallah canim ama sanmiyorum insallah vardir umidim hep var ALLAH tan yana ama kendimi buna inandirip sonunda uzuluyorum oyuzden akisi na birakrim nasip varsa basim ustune ama aded olucakmisim gibi anliyorum sanki insallah olmam bu ayin guzelligi herturlu mutluluk verir
Allah razi olsun canim insallah dualarimizin karsilini verir ALLAH im hayirlisiya herseyin hayirlisiHayrlı bi aydayız bol bol dua edcm senn içinde bgn cnm evet o dedgnde Zor beklyrsn snra öle cknca insan kötü oluyr anlıyrm seni inşallah mutluluk verir bu hayırlı ayda eşimle konstum bnde yarn salı kan vercm sabahtn gdp verdgm yerde kendi doktoruma carsmba ögledn snra gtcz randevu alıcm bgn işte
İnşallah aldık randevu bizde carsmba gitcz doktora heycnlı carsmba olmaz smdidede inşallah hersey iyi olurAllah razi olsun canim insallah dualarimizin karsilini verir ALLAH im hayirlisiya herseyin hayirlisi
Insallah olur ALLAH a inanalim o bizi yari yolda birakmaz hayirlisi hakkimizda insallahİnşallah aldık randevu bizde carsmba gitcz doktora heycnlı carsmba olmaz smdidede inşallah hersey iyi olur
Aynn canım varya bi bilsen içim içimi yiyor bildgn doktor tamam demedn rahat edemcm sankiInsallah olur ALLAH a inanalim o bizi yari yolda birakmaz hayirlisi hakkimizda insallah
Ole oluyor insallah iyi seyler olur canim hakimizda bisey sorcam gebelik testi bu saatlerde yapilirmuAynn canım varya bi bilsen içim içimi yiyor bildgn doktor tamam demedn rahat edemcm sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?