- 10 Mayıs 2016
- 3.587
- 6.578
- 158
- Konu Sahibi Masal230618
-
En altaki yumurtlama degerlendir en altaki gunu ve sonra 2 gunu degerlendirYumurtlamamıdır kızlar bu adetten sonra 14. Gün bugün
Kızlar buda 17. Gün ovülasyon testim sizce şansım var mı halaYumurtlamamıdır kızlar bu adetten sonra 14. Gün bugün
Bence varKızlar buda 17. Gün ovülasyon testim sizce şansım var mı hala
14. Gün testim yukarda paylaşımlarımda var canım bugün kü 17. Gün sanki biraz silikleşmiş 14. Güne göre o yüzden aklıma takıldı emin olamadım birde öyle bakıp değerlendirip bilgilendirirseniz çok sevinirim canımBence var
Onlari gormustum zaten en sondaki yumurtlama gozukuyor o cok koyu ama tam siliklesmemisya hala olabilir sansin diye dedim14. Gün testim yukarda paylaşımlarımda var canım bugün kü 17. Gün sanki biraz silikleşmiş 14. Güne göre o yüzden aklıma takıldı emin olamadım birde öyle bakıp değerlendirip bilgilendirirseniz çok sevinirim canım
Çok teşekkür ederim canım sağolOnlari gormustum zaten en sondaki yumurtlama gozukuyor o cok koyu ama tam siliklesmemisya hala olabilir sansin diye dedim
Rica ederim canim insallah ALLAH nasip eder hayirlisiyla cumlemizeÇok teşekkür ederim canım sağol
AminRica ederim canim insallah ALLAH nasip eder hayirlisiyla cumlemize
Bence var cok iyi gorunuyor insallah gonlunce olurSelam kızlar yine ben adetin 12. Gününden 17. Gününe kadar ovülasyon testlerim bu şekilde çıktı ve 12mayısla 13 Mayıs değerlendirildi sizce şansım var mı gebelik için
Ağzından bal damlıyor canım amşn cümlemizin inşallahBence var cok iyi gorunuyor insallah gonlunce olur
Amin canim insallah gonul isterki RABBİM nasip etsin herseyin hayirlisi nekadar dir evlisin tedavi görüyor musunAğzından bal damlıyor canım amşn cümlemizin inşallahtez vakitte
Ah canım ya ben neler neler yaşamadım ki anlatsan roman olur 6 yıllık evliyim 5 düşük kese oluşmadan 2 haftada düşürdüm hepsini genetik analizden tut tüm yapılması gereken tahliller yapıldı kanda pıhtılaşma var denildi ona da tamam dedim son üç gebeliğimi öğrenir öğrenmez göbekten kan sulandırıcı iğne başlattı doktorum yine düştü yine düştü sonra tüp bebeğe karar vermiştim ki gittim tüp bebek uzmanı bana ben sana tüp bebek yapmam yalın genç 5 gebelik elde edilmiş dedi ve muayene etti demesin mi bana sen polikistik oversin ben şok tabi glifor 1000 verdi kilo problemim de yok şükürAmin canim insallah gonul isterki RABBİM nasip etsin herseyin hayirlisi nekadar dir evlisin tedavi görüyor musun
Oncelikle cok gecmis olsun canim insallah hepimize hayirli saglikli evlatlar nasip etsin RABBİM peki istanbuldamisin ve hangi yakada ben tavsiye uzerine bir doktora gidiyorum ismini verim netten bak ozel bir hastane ama doktor cok iyi her doktor anliyamiya biliyor o kadar yil olmus insallah RABBİM tez zamanda nasip eder belki bu doktor iyi gelir istersen bir bakAh canım ya ben neler neler yaşamadım ki anlatsan roman olur 6 yıllık evliyim 5 düşük kese oluşmadan 2 haftada düşürdüm hepsini genetik analizden tut tüm yapılması gereken tahliller yapıldı kanda pıhtılaşma var denildi ona da tamam dedim son üç gebeliğimi öğrenir öğrenmez göbekten kan sulandırıcı iğne başlattı doktorum yine düştü yine düştü sonra tüp bebeğe karar vermiştim ki gittim tüp bebek uzmanı bana ben sana tüp bebek yapmam yalın genç 5 gebelik elde edilmiş dedi ve muayene etti demesin mi bana sen polikistik oversin ben şok tabi glifor 1000 verdi kilo problemim de yok şükürdirek glifor 1000 folik asit başlattı geçen ay gittim ilaca başladım sende şeker insülin direnci olabilir diyor ve ben de kendimi ovülasyon testlerine adadım sil baştannnnn anlayacağın Rabbim en hayırlı zamanda en hayırlısı neyse onu nasip etsin inşallah sağlıklı uzun ömürlü aklı selim eli ayağı düzgün merhametli Salih veya Saliha evlat nasip etsin inşallah bana ve isteyen tüm kullarına
Adetliyken olmasi bence normal degil cunki adedliyken iliskiye giremessin ve genelde yumurtlama adedten sonra olur belki testlerin hatalidir ama yjnede bir uzmana sorMerhaba kızlar adetliyken ovulasyon testi yaptım deneyim bakalım adetliyken çıkacak mı ben yumurtlama gününü tutturamadığım için yaptım çizgiler çok belli adetliyken böyle çıkması normal mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?