- 7 Eylül 2018
- 2.316
- 3.148
- 133
- Konu Sahibi Yazanhanim
-
Tabii gösterir ama onlarında bi tarihi var diye hatırlıyorum ona dikkat et yap bana haber ver ama :)aynen hiç kendimi kaptırmayayım şu kılcal damarlı akıntı kafama takıldı yoksa bu ay hiç aklımda yoktu umudumda hiç yoktu zaten..kafamı karıştırdı bugunki manzara..evde ovülasyon testı var yaz mevsımınden kalma 1 adet..
akşam yapayım mı :) belkı hamıleleıgıde gosterır bı ıhtımal..yumurlamam bıttı cunku ya
Tabii gösterir ama onlarında bi tarihi var diye hatırlıyorum ona dikkat et yap bana haber ver ama :)
Tabii gösterir ama onlarında bi tarihi var diye hatırlıyorum ona dikkat et yap bana haber ver ama :)
Kızlar yumurtamın catladigini hissettim ilk defa bole oldu oturuyodum sağ tarafımdan balon patlar gibi his oldu sonra orda kalp atışı gibi carpinti vucuduma yayildi bişey oldu arkasından kalbim çarptı sonrada islaklik hissettim bugünü akşam degerlendirsek tutar inşaallah demiKızlar yumurta m çatlamış demi bugün 11. Gün 9.günü degerlendir mistik bide bugün degerlendirsek yeterlimiki
Kan herseyı çözer .erken gebelıkte gösterir .ay insallah verirsin o müjdeli haberi .geçen hafta evlılık yoldonumumuzdu mısafırlerımız var dıe kutlayamadık bu haftasonu şehır dışına cıkacagız 2 gun kalacagız keşke dedığın ıhtımal yanı gebelık olsa ona super bı suprız yapmış olurdum..ama bukadar erken oğrenmem ımkansız ne yazıkkı
Sık idrar belirti biliyosundur.bende yok dün cok içmek istedim su bugunde var ama bilmem belirtimi şişlik yok ama .ay hayırlısı insallah yahımm bakarım tarıhıne cnm..idrara cok sık cıkıyorum sende olemısın ve kana kana su içme ıstegım var..
karnım kasıklarım şiş bıanda kıloa almış gıbıyım pantalonlarımın 2 gundur dugmesı açık hep üstüme salaş uzun gıyıyorumkı açık dugmem fermuarım gorunmesın ahahahah..
yada cok hızlı bır şekılde kılo aldım 2 secenek var :)
kızlar ben ovülasyon testi yaptım buna göre ben bugün yumurtluyorum.. iki çizgi de birbiriyle aynı koyulukta. Ama o şefaf yapışkan akıntı 2 gün önce oldu. Bugün akıntım gayet normal yapışmayan..normal midir bu durum?
KIZLAR ACİL CEVAP LÜTFEN.. DURUMUN VEHAMETİ AÇISINDAN :)
Sık idrar belirti biliyosundur.bende yok dün cok içmek istedim su bugunde var ama bilmem belirtimi şişlik yok ama .ay hayırlısı insallah ya
Kızlar yumurtamın catladigini hissettim ilk defa bole oldu oturuyodum sağ tarafımdan balon patlar gibi his oldu sonra orda kalp atışı gibi carpinti vucuduma yayildi bişey oldu arkasından kalbim çarptı sonrada islaklik hissettim bugünü akşam degerlendirsek tutar inşaallah demi
bence normal bugun cumartesi pazartesı degerlendır cnm
Normal koyu cıkması benımde 3gün böyle oldu 3gün sabah aksam yapıyordum 3.günün aksamı siliklesmiştiArkadaslar benim ovulasyon testime gore yumurtlama gunum net olarak bugun.. ama 2 gun kizlar dun de boyleydi..hatta bugun 8 saat arayla bi daha yaptim..fotosunu atiyorum..acil cevao lutfen kizlar..
Ümitlenme ama cokta olumsuz dusunme .testi yap bakalım:)ama üşütmüş olabılırım belkıde ondan çok sık ıdrarara cıkıyorum cnm ya..
boşa umıtlenıp kaptırmak ıstemıyorum kendımı
Buarada 4 gündür bas agrım var sende de varmıama üşütmüş olabılırım belkıde ondan çok sık ıdrarara cıkıyorum cnm ya..
boşa umıtlenıp kaptırmak ıstemıyorum kendımı
Buarada 4 gündür bas agrım var sende de varmı
Canm ancak yapabıldım ovülasyon testı vardı mecbur onu yaptm ya benım yumurtlamam geldi geçti bitti bile degerlendirdik reglıme 8 gün var daha ama baksana ovülasyon testine ya çift cizgi ıkıncı cızgı cok net belli eşimde farkettı fotografta nasıl gorunuyor bilmiyorum ama bi baksana ya..34 farklı yerde cektim aynı testı fotoda belli olmuyor die..
Buarada 4 gündür bas agrım var sende de varmı
34 deyince :) yok canım silik normal gebelik olsa koyu cıkardı yinede savır Allahtan ümit kesilmez3 farklı yerde cektım demek istedim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?