Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon Testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlaaaaar yine ben :KK66: benim gecen ay degerim 3.20 ydi sonra 2.70 oldu sonra bıda baktırmadım doktorum müsvette dir dedi sanırım kimyasalı kastetti sonra adet oldum fazlasıyla hemde ondan önceki ayda az olmustum artık oda mı birikti patladı yoksa kimyasalmıydı gercekten bılmem .sımdı benım adetin 11.günü yumurtlamam olmus olabılırmı fena akıntım vardı bıde atesim 38.5di .kimyasal sonrası yumurtlamam değişirmi????
38.5 se bence bi doktora git yüksek grip ya da enfeksiyon olabilir? Düştüyse ayri ama hala yüksekse kendine dikkat et.

Benim gecen ay 16. Gun bu ay 10. Gun pik oldu. Ki kurtajin uzerine 4 adet olmustum hala dalgalaniyor anlamadim gitti.

Bugün yeni yaptım tam pik olmamış ama koyu oldukça eşit olacak olacak gibi acaba akşama daha da koyulaşır mı yoksa yarın mı pik yapacak :KK51:dünü değerlendirmiştik cumartesi sabah mı değerlendirsek bu akşam misafirler de var geç giderler :KK45:

WhatsApp Image 2018-10-19 at 11.25.22.jpeg

Kızlar benim ovulasyonda geçen hafta bütün koyu yakalamıştım ondan sonra silikleşti ve bir süre sonra hiç gözükmeyecek kadar inçe oldu çizgi. Bütün öylesine bir daha yaptım çok koyu değil ama son silik halinden daha koyu hani yumurtlamaya yakın çıkar ya çizgi aynı öyle. Neden olmustur sizce

Kızlar benim ovulasyonda geçen hafta bütün koyu yakalamıştım ondan sonra silikleşti ve bir süre sonra hiç gözükmeyecek kadar inçe oldu çizgi. Bütün öylesine bir daha yaptım çok koyu değil ama son silik halinden daha koyu hani yumurtlamaya yakın çıkar ya çizgi aynı öyle. Neden olmustur sizce
Hamilelik belirtisi de olabilir 2.kez yumurtlama da olabilir gebelik testi dene regli yakınsa canım :KK8:

38.5 se bence bi doktora git yüksek grip ya da enfeksiyon olabilir? Düştüyse ayri ama hala yüksekse kendine dikkat et.

Benim gecen ay 16. Gun bu ay 10. Gun pik oldu. Ki kurtajin uzerine 4 adet olmustum hala dalgalaniyor anlamadim gitti.
Ay 35.8 yazacaktım canım ya :)

Düşük sonrasj değişirmiş peki bu oynamalar adet tarııhınıde etkiliyormu 10uncu gün pik oldu demişsin döngün kac oldu?

Düşük sonrasj değişirmiş peki bu oynamalar adet tarııhınıde etkiliyormu 10uncu gün pik oldu demişsin döngün kac oldu?
Dongum ne zaman pik olursa sonraki 14 gune adetim geliyor. Gecen ay 30 du bu ay 24 oldu. Geriye dogru yazmam gerekirse bu aydan itibaren
24.30.26.35.27....

Düzensiz bir uzun bir kisa. Sanki bir yumurtalik hizli biri gec saliyor yumurtayi :D

Dongum ne zaman pik olursa sonraki 14 gune adetim geliyor. Gecen ay 30 du bu ay 24 oldu. Geriye dogru yazmam gerekirse bu aydan itibaren
24.30.26.35.27....

Düzensiz bir uzun bir kisa. Sanki bir yumurtalik hizli biri gec saliyor yumurtayi :KK70:
:) inşallah bu ay olur

İnşallah denk gelmiştir canım :anneadayı:
Kızlar selam sağ tarfında seyirme var seyirdiği an bacagıma vuruyor anlık bi sancı..gün içinde sık sık oluyor boyle keskin yıldız kayar ya anlık oyle hızlı bi seyirme..apndisitmi kasık ağrısımı ayırt edemıyorum ya nasıl ayırabılırım ıkısını..sümük gibi uzayan akıntım var 3 gündür ama tumurtlama donemi die olduğunu düşünüyorum.apandisit olabılırmı ya napsam bilemedim:(

Kızlar selam sağ tarfında seyirme var seyirdiği an bacagıma vuruyor anlık bi sancı..gün içinde sık sık oluyor boyle keskin yıldız kayar ya anlık oyle hızlı bi seyirme..apndisitmi kasık ağrısımı ayırt edemıyorum ya nasıl ayırabılırım ıkısını..sümük gibi uzayan akıntım var 3 gündür ama tumurtlama donemi die olduğunu düşünüyorum.apandisit olabılırmı ya napsam bilemedim:KK43:
Yumurtlama ağrısıdır canım akıntında gelmiş bugünlerde yumurtladın ya da yumurtlayacaksın :halay:

kızlar çok teşekkürler cevaplarınız için..ya kayınvalıdem o gun benı gorunce ole sancılı neren dıyınce gosterdım apandısıt olabılır dedi..o gun süreklı oldu hızlı bı seyırma sag bacagıma vuran ağrı..oturunca yada eğilince batıyordu üstelik sağ tarafım..ertesi gun hafifledi yıne devam ettı ama bugun tamamen bıttı :) bu durumda bende sıze katılıyorum ama o gun fazlasıyla korktum apandısıtmı dıe :( uzayan akıntım hala fazlasıyla devam edıyor..iştahım cok açık ..apandisit belırtılerınde yemek yıyememe ıştah kaybı dıo maşallah ben buaralar yeryüzxünde yemek kalmıcakmış hısısıyle devamşlı durmadan yıorum ahahha şükürler olsun apandisit tarzı bışey değil yanı..

merhaba kızlar, benimde çatlama iğnesinin 9.günü sol tarafımda ufak bi ağrı var. onun dışında iştahımın da maşallahı var :KK17: ne zaman test yapsam acaba :işsiz:

Kizlar ben 1 kere yasadim baslangic bile olsa gebelik. Sanki acliktan kurumus gibi 1 tabakla doyan ben 2. Yedim hatta otlandim vs. Ama bu tek basina belirti degil baska seyler de doyumsuzluk hissi yapabilir. Keske olsa da haberlerinizi alsak mutlu olsak

kızlar merhaba..yumurtlama donemım bıttı ama akıntım hala bıtmedı..sümük gıbı uzayan akıntım vardı 1 haftadır yumurtlama donemı sonrası once 2 gun sarımtırak peynır kesıgı gıbı oldu şimdi normal akıntıya dondu su gıbı yanı..ama devam eden bı akıntım var hala ya..idrarımda kokulu baya ılaç kokusu gelıyor sankı ozellıkle sabah ılk uyandıgımda ve akşamları..ayaklarım cok üşüdüğü için kalın çorap bot var bu havada bıle..ona ragmen ayaklarımı üşütmüş olabılırmıyım sizce bı yerde yumurtalık üşütmesi diye bışey ookudum yaşadınızmı hiç bu tarz bı durum muydu?

Kızlar bugünkü ovu testim 10.gun

Eklentiler

• 20181024_112913.jpg
    20181024_112913.jpg
    8,5 KB · Görüntüleme: 40
Back