Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon Testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ACİL ACİL cevap lütfen.. ben 23 ekim de yumurtladım.. az önce birleşmeden sonra hafif bi kanama geldi.. Nasıl anlatsam.. içi ince kılcal damlar var gibi hafifçe.. acaba bu implantasyon kanaması dedikleri şey birleşme esnasındaki bu ufak kanamayla da olur mu ki.. hiç başına gelen var mı

Arkadaşlar selam gerçekten çok merak ediyorum beni aydınlatabilir misiniz bu konuda kafam çok karışık. Ben dün 16.30da çift çizgiyi gördüm kırmızı sonra akşama doğru silikleşmeye başladı bu sabah tekrar test yaptım silikti ama tam silinmemişti. Ben çarşambayı değerlendirdim. Ovülasyon testim dün pik yaptı ama dünü değerlendiremedim. Bu akşam değerlendirsem şansım olur mu acaba? Yoksa çok mu geç kalmış olurum? Testlerimi de ekledim.

Eklentiler

• 86E845E0-8E10-416B-8D48-0BA7B003DDCB.png
    86E845E0-8E10-416B-8D48-0BA7B003DDCB.png
    183,9 KB · Görüntüleme: 32
Arkadaşlar selam gerçekten çok merak ediyorum beni aydınlatabilir misiniz bu konuda kafam çok karışık. Ben dün 16.30da çift çizgiyi gördüm kırmızı sonra akşama doğru silikleşmeye başladı bu sabah tekrar test yaptım silikti ama tam silinmemişti. Ben çarşambayı değerlendirdim. Ovülasyon testim dün pik yaptı ama dünü değerlendiremedim. Bu akşam değerlendirsem şansım olur mu acaba? Yoksa çok mu geç kalmış olurum? Testlerimi de ekledim.[/ yumurta dun catlamis aksam.bu buyuk gunu nasi kacirdin.sperm 3 gun yasar tutadabilir

Yumurtalamadan bir gun sonra sans yuzde 0.9 mus.istersen dene aklinda kalmaz.yumurtlamadan 2 gun once yuzde 20 mis sansin.ben koyulugu ve ertesi gun siliklestiginde denedim tutmus

Yumurtalamadan bir gun sonra sans yuzde 0.9 mus.istersen dene aklinda kalmaz.yumurtlamadan 2 gun once yuzde 20 mis sansin.ben koyulugu ve ertesi gun siliklestiginde denedim tutmus

Yaaa tü maşallah güzel günlerde kucağına alırsın inşallah. Benim normalde çatladıktan sonra ikinci çizgi testlerde çok çok silik çıkıyor ama bugün silikleşti ama o kadar silikleşmedi. Cuma yumurtladım desem 2 gün öncesini değerlendirmiş oldum bugün de akşam oldu yumurta çatlayıp ölmüştür bile hiç zorlamıyım şansımı önümüzdeki ay o şekilde değerlendireyim o zaman çok teşekkürler

Yaaa tü maşallah güzel günlerde kucağına alırsın inşallah. Benim normalde çatladıktan sonra ikinci çizgi testlerde çok çok silik çıkıyor ama bugün silikleşti ama o kadar silikleşmedi. Cuma yumurtladım desem 2 gün öncesini değerlendirmiş oldum bugün de akşam oldu yumurta çatlayıp ölmüştür bile hiç zorlamıyım şansımı önümüzdeki ay o şekilde değerlendireyim o zaman çok teşekkürler
Rica ederim canim .seninkide ins tutmustur.tutmadiysa bidahaki aya bomba gibi hazirlanirsin canim

Senin daha adete var canim hemen karartma kendini bu sefer daha yuksek cikmis eminim o rakamlar yukselir.ovulasyon u kacinda gordun

19 ekimse zaten yeni tutunmus 6-8 gune tutunma tamamlanip hcg verilir kana deniyor adetine 1 hafta var neredeyse. Bat gününde baya katlamis olarak goreceksindir. Bekle bat gunu kan ver sorun olmazsa

19 ekimse zaten yeni tutunmus 6-8 gune tutunma tamamlanip hcg verilir kana deniyor adetine 1 hafta var neredeyse. Bat gününde baya katlamis olarak goreceksindir. Bekle bat gunu kan ver sorun olmazsa
Allah razı olsun içşm ferahladı .olsa olsa 3haftaşık olabılır 14 ekim ısım düşmüştü ve akıntıdan bence 14ekimde tuttu fertılıty friend programına görede 19 ekim o yüzden normal geldi banada pazartesi vereyim kan diyorum

MErhabalar bende birşey sormak istiyorum adetime 3 gün falan kaldı ovulasyon testi çok koyu olmasada silikte değil. ORTA derecede çift çizgi nedendir acaba​

Back