- 7 Eylül 2018
- 2.316
- 3.148
- 133
- Konu Sahibi Yazanhanim
Görünüyo sıkıntı yok ama koyu degil c çizgisi kadar koyu olsaydı bebek var denebilirdiCanım gorebıldınmı cızgıyı bak karanlıkta cektım bide
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Görünüyo sıkıntı yok ama koyu degil c çizgisi kadar koyu olsaydı bebek var denebilirdiCanım gorebıldınmı cızgıyı bak karanlıkta cektım bide
Canım gorebıldınmı cızgıyı bak karanlıkta cektım bide
34 deyince :) yok canım silik normal gebelik olsa koyu cıkardı yinede savır Allahtan ümit kesilmez
BUarada testin tarihine bakmadım ama daha once yumurtlama donemım dışında hiç bole belırsız cızgı falan cıkmazdı kafamda soru işareti oluştu yaGörünüyo sıkıntı yok ama koyu degil c çizgisi kadar koyu olsaydı bebek var denebilirdi
Eşlerinde psikolojisiyle oynuyoruzElde net tabıki fotodaki gibi değil,fotoda belli bile olmuyor ben testi yaptm aynanın onundeydı banyoda eşim gormuş unuttum sonra yemek telaşına düşünce..eşim seslendi çift çizgi var bu testte die dedim heyecan yapma o ovüşsyon testi o da dipki sen tumırtlayalı 1,5 hafta oldu:))ne alaka ya diyor ahahaha kendimi iyice tavuk gibi hissetmeye başladım
Haaa daha önce yumurtlama testleri yaptıgında yumurtlama öncesinde böyle cıkmadımıBUarada testin tarihine bakmadım ama daha once yumurtlama donemım dışında hiç bole belırsız cızgı falan cıkmazdı kafamda soru işareti oluştu ya
Bas agrınmı?2 günçok şiddetli oldu tatlım uyuşuyprdu artık yüzüm başım diş etlerime kadar vurdu..sonra gecti.
Acaba hangisi tam olarak yumurtlama gunumuz bu durumda acabaNormal koyu cıkması benımde 3gün böyle oldu 3gün sabah aksam yapıyordum 3.günün aksamı siliklesmişti
Nezaman siliklesti o gün önemli demişleri bana çatladı anlamına geliyormusAcaba hangisi tam olarak yumurtlama gunumuz bu durumda acaba
2güne bir yap adetinden sonra basla demişlerdi sende böyle yap istersenAcaba hangisi tam olarak yumurtlama gunumuz bu durumda acaba
Daha siliklesmedi..Nezaman siliklesti o gün önemli demişleri bana çatladı anlamına geliyormus
2güne bir yap adetinden sonra basla demişlerdi sende böyle yap istersen
Tamam iki güne bir birliktelik hamile kalmanı kolaylastırırDaha siliklesmedi..
Tamam iki güne bir birliktelik
Gecen ay da tam bugunleri degerlendirdik ama olmadi..bakalim insallah bu sefer olur..gerci onceki ay folikasit kulanmamistim dogru duzgun..bu sefer adetten beri duzenli aliyorum..belki de hayirlisi boyle olacaktir
6 kasımHayırlısı insallah .bat?
Görev :) insallah bu ay tutarGebelik olamaz..cunku adetten sonra kanda baktirmistim negatif cikmisti. Bu ovulasyon belirtisi net olarak..akinti vs. Tum belirtileri de gordum..bugun yumurta catliyo sanirim.. son 3-4 gundur esim ustune dusen gorevi yapiyor bakalim...olmamasi icin bi sebeb yok da..gecen ay da o gorevlerini tam zamaninda yapmisti ama olmamisti..