• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce yumurtlama oldu mu?

Ovülasyon testlerini ilk defa yapıyorum. Adetim bittiğinin ertesi günü başladım, araştırmalarıma ve gördüğüm görsellere göre yumurtlama çizgisinin daha koyu olması gerekiyor diye bildiğimden grip olduğum için ilişkiye girmedim. Şimdi de çizgi silinmeye başladı yumurtlama günümü kaçırdım mı yoksa böyle olması normal mi bilen yazabilir mi? Bu şekilde olupta sonradan çizgileri tekrar koyulaşan var mı?
Merhaba mesajlarınızı gördüm de pik gününü gördünüz mü acaba merak ettim

Merhaba evet gördüm, simdi siliklesmeye basladı ovulusyon testleri
Adetiniz bitince hemen başlamıştınız ya o günlerde değil daha sonra mı gördünüz yumurtlamayı. Bende adet bitti ertesi gün başladım 4. Gün bunu gördüm bu yumurtlama mı yoksa daha varmı yumurtlamaya anlayamadım

Eklentiler

• 1000013951.webp
    1000013951.webp
    2,2 KB · Görüntüleme: 23
Adetiniz bitince hemen başlamıştınız ya o günlerde değil daha sonra mı gördünüz yumurtlamayı. Bende adet bitti ertesi gün başladım 4. Gün bunu gördüm bu yumurtlama mı yoksa daha varmı yumurtlamaya anlayamadım
Ben adet bittikten sonra 15. Gün gördüm yumurtlamayı. Herkesin ki bir olmuyormuş bu kaset testlerden değil çubuk testlerden yapmıştım. Sağdaki çizgi eğer C çizgisiyse yumurtlama günün. C çizgisinden koyu yada aynı koyulukta olursa yumurtlama günün oluyormuş

Burada pik var mı acaba benim neredeyse bütün günler bu şekilde çıkıyor

Eklentiler

• IMG_20250218_204839.webp
    IMG_20250218_204839.webp
    24,7 KB · Görüntüleme: 16
Back