- 17 Nisan 2018
- 2.290
- 1.419
- 133
- 39
- Konu Sahibi Yazanhanim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bence pik yapmış..bugun yarın ve cumayı degerlendr eger ımkanın varsa cnmKızlar bugünkü ovu testim 10.gun
Üst üste degerlendirmekte kaliteyi azaltıyor diyolar canım 1 gün arayla olsa acaba yinede denk gelir inşaallahbence pik yapmış..bugun yarın ve cumayı degerlendr eger ımkanın varsa cnm
Bugünü yarını ve cumartesiyi değerlendir bence.Üst üste degerlendirmekte kaliteyi azaltıyor diyolar canım 1 gün arayla olsa acaba yinede denk gelir inşaallah
Hayırlı aksamlar .bat 2kasım .bu ay hiiiiç gebe gibi hissetmiyorum kendımıheyecanım kaçmış vaziyette
Aynen önümüzdeki ayı bekliyorum :) ama ben degerlendırdım gecen ay kımyasal yasamıstım kasık agrısı bel agrısı vardı .kanamamda coktu içim temizlendi diye düşünürken belirti arıyorum sadece göğüs ucu agrısı varhayırlı sabahlar cnm benımde bat 2 kasım :) senle aynıyız..
ama bende hiç gebe gıbı hissetmıyorum..zaten çok az ılışkıye gırdık eşimle..buay mısafır bolluğu vardı evımızde:) gerçi o gun telefondaki programdan baktımda yumurtlama gunum ve sonrasındakı gunlere denk gelmış 2 tanesi..ama hiç ümitlide umutluda değilim aksıne onumuzdekı ay yumurlamayı bekler durumdayım..yınede Allahtan umut kesılmez dıyelım :)
çatlamış bence canım bugunude degerlendırKızlar yumurta m çatlamış demi bugün 11. Gün 9.günü degerlendir mistik bide bugün degerlendirsek yeterlimiki
Aynen önümüzdeki ayı bekliyorum :) ama ben degerlendırdım gecen ay kımyasal yasamıstım kasık agrısı bel agrısı vardı .kanamamda coktu içim temizlendi diye düşünürken belirti arıyorum sadece göğüs ucu agrısı var
Ay yerlesme olabılırmı kı .googleda yerlesme kanamasına görsellerden bakabılırsın mıden kaldırırsa doktorum göstermıstıyaaaa azonce wc deyken yıne akıntım geldı afedersınız sümük gıbı uzayan ama sanki için kırmızı kılcal damarlar vardı kan damarları gıbı çok endışelenmeye başladım ızın alıp işten doktorada gıdemıyorum..boyle bışey yaşlayan oldmu hıç kızlar?
Ay yerlesme olabılırmı kı .googleda yerlesme kanamasına görsellerden bakabılırsın mıden kaldırırsa doktorum göstermıstı
ayyy hıç umudum yok buay takıp bıle edemedım ovulasyonu vs ya ben enfeksıyon yada kıstten şüphelenıyorumgebelığe dair bı belırtı yok sadece aşırı iştahım açık deli gibi durmadan bışeyler yıyorum bıde goguslerım gergın cok acıyorlar okadar..kasıklarım ara ara hep agrıdı bu ay artık belırtı demıyorum ona 3 gundur ayaklarımı hıç ısıtamadım avuçlarım yanıyor ateş çıkıyor ayaklarım buz
mikrop kaptım kesin ya..
dur bakayım benım tarıf ettıgım gıbı bışeymı kuzum bakıp yazacagım tekrar azsonra
Hmm insallah hayırlısı olur ama bellide olmaz yınede içini karartma sen .sadece 2 tane fotoyu benzettim ve benım akıntım daha sarı yumurtlama donemınden berı hep vardı sarımtırak uzayan bole ..bugun ılk defa ıçınde kırmızı damarlarda oldu akıntı düşünce ferkettım pembensi damarlar var içinde.. foto çekemedım tel yoktu yanımda ya![]()
Benımde göğüslerim oyle ve cok agır şiş gbi tasıyamıyorum :)ayyy hıç umudum yok buay takıp bıle edemedım ovulasyonu vs ya ben enfeksıyon yada kıstten şüphelenıyorumgebelığe dair bı belırtı yok sadece aşırı iştahım açık deli gibi durmadan bışeyler yıyorum bıde goguslerım gergın cok acıyorlar okadar..kasıklarım ara ara hep agrıdı bu ay artık belırtı demıyorum ona 3 gundur ayaklarımı hıç ısıtamadım avuçlarım yanıyor ateş çıkıyor ayaklarım buz
mikrop kaptım kesin ya..
dur bakayım benım tarıf ettıgım gıbı bışeymı kuzum bakıp yazacagım tekrar azsonra
Benımde göğüslerim oyle ve cok agır şiş gbi tasıyamıyorum :)
Aynı belirtiler aynıvumartesi gunu sağ kasığımda şiddetlı agrı vardı bacagıma vuruyordu kasıgımda seyirme oldukca..
ondan dolayı ben üşütmüş olabılırım diyorum ya bıde üşüyorrum ısınamıyorum sankı hıç..
göğüslerımın uç tarafları acıyor şua sadece..ve gergınler cok..
gebelık testı şuan çıkmaz dımı bat 1 yada 2 kasım çünkü
Aynı belirtiler aynıaslında 6 gün kala yapanlar var 8 gün kala yapanlar var cıkıyo bılemem ama gününü bekle istersen