- 17 Nisan 2018
- 2.290
- 1.419
- 133
- 39
- Konu Sahibi Yazanhanim
Inşallah canım vardır bide ovulasyon testim sürekli koyu cikiyoEvet var gibi. Yarın da yaparsanız belli eder silikliği gibime geliyor yada kan verin bence..![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Inşallah canım vardır bide ovulasyon testim sürekli koyu cikiyoEvet var gibi. Yarın da yaparsanız belli eder silikliği gibime geliyor yada kan verin bence..![]()
progestereonda açlık tokluk farketmiyo. diğer hormonlar için aç gittim ama.Merhaba, progesteron için kan verirken aç olmak gerekli mi acaba? Doktorunuz belli bir saat aralığı vs. den bahsetmiş miydi?
Benimde 24 25 günde dongum 3 .gün sonra 5.günden itibaren sürekli yaptimMerhaba bende bu ay denedim olmadı yani yumurtlamayı göremedik. Döngüm 19 yada 21 günde geçen ay 13 Eylül de oldum 19 temizlendim 24nde teste başladım. Bu ay 7 ekimde regl oldum. Sizce biter bitmez mi başlayım yoksa 5 gün sonra mı erken yumurtlama olabilir diyo çoğu kişi
O zaman bende bittikten 3 gün sonra başlayım inşAllah canımBenimde 24 25 günde dongum 3 .gün sonra 5.günden itibaren sürekli yaptim
Merhaba bende bu ay denedim olmadı yani yumurtlamayı göremedik. Döngüm 19 yada 21 günde geçen ay 13 Eylül de oldum 19 temizlendim 24nde teste başladım. Bu ay 7 ekimde regl oldum. Sizce biter bitmez mi başlayım yoksa 5 gün sonra mı erken yumurtlama olabilir diyo çoğu kişi
Cnm adet olduğun günden 14 gün cikar mesela 7 ekimde regl oldu isen 14 gün cikinca normalde 22 23 Eylül de cift cizgiyi gorebilirdin çünkü cift cizgiden 1 gün sonra hemen siliklesiyo bence adetin bitince 1 gün bekle ertesi gün teste basla hic belli olmaz çünkü 19 ile 21 gün de diyorsun degisebilir yumurtlama günün adetin arkasina bile yumurtlayabilirsinMerhaba bende bu ay denedim olmadı yani yumurtlamayı göremedik. Döngüm 19 yada 21 günde geçen ay 13 Eylül de oldum 19 temizlendim 24nde teste başladım. Bu ay 7 ekimde regl oldum. Sizce biter bitmez mi başlayım yoksa 5 gün sonra mı erken yumurtlama olabilir diyo çoğu kişi
Tamam canım benim çok teşekkür ederim bu ay öyle yapıcam sizlerlede paylaşıcam inşAllahCnm adet olduğun günden 14 gün cikar mesela 7 ekimde regl oldu isen 14 gün cikinca normalde 22 23 Eylül de cift cizgiyi gorebilirdin çünkü cift cizgiden 1 gün sonra hemen siliklesiyo bence adetin bitince 1 gün bekle ertesi gün teste basla hic belli olmaz çünkü 19 ile 21 gün de diyorsun degisebilir yumurtlama günün adetin arkasina bile yumurtlayabilirsin
Peki bu ay ki yumurtlama içinde 14 ekli eklicem mi reglimeCnm adet olduğun günden 14 gün cikar mesela 7 ekimde regl oldu isen 14 gün cikinca normalde 22 23 Eylül de cift cizgiyi gorebilirdin çünkü cift cizgiden 1 gün sonra hemen siliklesiyo bence adetin bitince 1 gün bekle ertesi gün teste basla hic belli olmaz çünkü 19 ile 21 gün de diyorsun degisebilir yumurtlama günün adetin arkasina bile yumurtlayabilirsin
İnşAllah gebelik vardır diyelim.Kızlar adete 9 gün kala tekrardan böyle oldu en son görünmeyecek kadar silikti çatladıktan sonra yapmayı bıraktım dün yapaym dedi koyu göründğ bugün tekrarladım yine koyu
Yok kuzum normalde yumurtlama gününden 14 gün gecince herzaman adet olursunPeki bu ay ki yumurtlama içinde 14 ekli eklicem mi reglime
Benim bir arkadaşım da regl günü geçmeden test yapmıştı hatta kan da vermişti ama negatif çıktı 1 hafta sonra gittiğinde 4 haftalık hamile olduğunu öğrendi canımKızlar bişey sormak istiyorum. Yumurtlamadan 12-14 gün sonra bat geliyor ya hani. Benim sat 6 eylül bat 7 ekimdi. Ovülasyon günümse 25 eylüldü. Yani 25 eylülden 7 ekime 12 gün var, olmadım. 14 gün geçsin 2 gün daha bekleyeyim dedim akıntımın rengi beyaz uzayan. Ama idrar testi negatif çıkıyor. Olsaydı çıkardı diyorum kendi kendime sonuçta yumurtlamanın üzerinden 14 gün geçmiş. Ne yapmalıyım sizce? Bugün de adet olmazsam yarın ovulasyondan sonraki 15.günüm oluyor. Normal mi sizce? Yoksa gecikme mi olmuş oluyor adetim düzensiz olduğu için soruyorum. Döngüm 23-25-27 oluyor son 3 bat yani.
Tamam canım artık buraya atarım reglim bitinceYok kuzum normalde yumurtlama gününden 14 gün gecince herzaman adet olursun
yani bu durumda regl tarihinden diyelim ayin 20 si bu sayidan 14 çıkarınca ayin 6sında yumurtlama catlamis olmasi lazim
ayin 4 ve 5 inde de ovulasyonda cift cizgi görürsün catlamadan önce catlayinca siliklesir çünkü