Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon Testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim bir arkadaşım da regl günü geçmeden test yapmıştı hatta kan da vermişti ama negatif çıktı 1 hafta sonra gittiğinde 4 haftalık hamile olduğunu öğrendi canım
Ben benim adetimin gecikip gecikmedğini son adet tarihime göre mi hesaplayacağım onu bilmiyorum

Çok şiddetli baş ağrım var 3 gündür.
Tek belirtim bu..

Insallah tutmuştur cnm.ilk ovu testi deneyiminmi . Benim ilk defa oluyor bu ay . 9 aydir istiyoruz bebiş ikinciyi..

Evet cnm ilk kez bu ay kullandim yumurtlamadan sonra sol kasik agrisi cok cektim halada ara ara sanci giriyor en cok ondan umutlanıyorum bakalim hayirlisi
Insallah ya Allahım tez vakitte nasip etsin :( benim adete 1 hafta var ama adet belirtilerim de var tutmadı sanırım malesef ..

Bende de öyle oldu ama olmadım canım belli olmaz bekleyelim bakalım inşAllah hamişizdir :KK200::anneadayı:

Ya kasik ağrısı falan adet belirtilerin varmı hala kaç gün gecikme var cnm
Bugünle beraber 3 gün oldu kuzum :dua:
Kan vericem bugün hayırlı haberlerle geliriz inşAllah. Adet sancısı gibi sancıları da yaşadım ama en çok yaşadığım şey bel ve baş ağrısı oldu bakalım tutunmuş mu miniklerimizzz :dua:

Benimde normalde 3 gün kaldı ama ovu testi 8.gün 11.gün ve 15.gün 16.gün 19.gün hep koyu cikti dünde yaptım hala koyu

Eklentiler

• 1539147282172546109573.jpg
    1539147282172546109573.jpg
    28,3 KB · Görüntüleme: 25
Benimde normalde 3 gün kaldı ama ovu testi 8.gün 11.gün ve 15.gün 16.gün 19.gün hep koyu cikti dünde yaptım hala koyu
Gebelik testi yerine neden güzelim ovülasyon testlerini heba edersiniz anlamıyorum

Gebelik testi yerine neden güzelim ovülasyon testlerini heba edersiniz anlamıyorum
Gebelik Testi yoktu canım evim merkeze uzak biraz siparişle getirmiştim zaten oyüzden yoksa keyfime yapmıyorum canim

Back